Gay grupperejse: Deluxe Moskva og St. Petersborg

Gay Group Trip:

Deluxe Moscow And St. Petersburg

OutOfOffice logo

Om denne rejse

På denne eskorterede homoseksuelle grupperejse kan du forvente at se alle de utrolige seværdigheder i Rusland sikkert. Med ophold i både Moskva og Skt. Petersborg vil du se Kreml, Den Røde Plads og Pushkin, for at nævne nogle få – samt den utrolige historie og arkitektur i Skt. Petersborg. 

Afgangsdatoer

Ring til vores rejseeksperter:

+ 44 2071571570
Gay grupperejse: Deluxe Moskva og St. Petersborg
Gay grupperejse: Deluxe Moskva og St. Petersborg
Gay grupperejse: Deluxe Moskva og St. Petersborg
Gay grupperejse: Deluxe Moskva og St. Petersborg
Gay grupperejse: Deluxe Moskva og St. Petersborg

Gruppefordeling opdeling

Moskva
Dag 1: Moskva
Ved ankomst til Rusland vil du blive budt velkommen i lufthavnen af ​​en af ​​vores lokale repræsentanter og overført til dit hotel med privat bus. De vil også hjælpe dig med alle dine check-in procedurer. Om aftenen kan du nyde en velkomstmiddag på den luksuriøse Bolshoi-restaurant.
Moskva, Kreml, Rusland
Dag 2: Moskva
I dag begynder du din guidede tur i Rusland! Starter på Den Røde Plads, et populært sted at besøge i Moskva, som adskiller Kreml fra det historiske kvarter.

Her vil du støde på berømte seværdigheder såsom Frelseren Kristus-katedralen, Basil-katedralen, Lenins grav og 0vodevichy-klosteret og kirkegården.

Senere vil du opleve Moskva-metroen og Tretyakov-galleriet, som rummer nogle af Ruslands mest beundrede kunstværker. 
Moskva
Dag 3: Moskva
På den tredje dag vil du opleve en hel rundvisning i Kreml og State Armory - som er det ældste museum i Rusland.

Derfra besøger du også Statens Diamantfond, som rummer Ruslands statsjuveler, der anslås at være 7 milliarder dollars værd. Turen inkluderer også et besøg på det 65 meter lange underjordiske Cold War Museum. Om aftenen kan du nyde en gruppemiddag på Café Pushkin for at lukke dagen af.
Sankt Petersborg
Dag 4: Moskva til Skt. Petersborg
Efter en afslappet morgen tager du en privat overførsel til togstationen. Derfra tager du højhastighedstoget Sapsan til Skt. Petersborg, hvor en turrepræsentant vil møde dig. Du bliver derefter overført til dit hotel med resten af ​​dagen i ro og mag. 
Hermitage - Rusland
Dag 5: Sankt Petersborg
I dag får du mulighed for at udforske den anerkendte Hermitage. Det er det største museum for kunst og kultur i verden, der har samlinger helt tilbage fra stenalderen og spredt ud over de seks storslåede bygninger i Vinterpaladset. 
Pushkin Rusland
Dag 6: St. Petersborg til Pushkin
Du skal ud til Skt. Petersborg for at se den storslåede zarlandsby, kendt som Pushkin. Vi har arrangeret en rundvisning i paladset, både inde og ude. Forbered dig på bladguld og spejlkamre, såvel som de omkringliggende anlagte haver.

Derudover vil du besøge Eremitage-pavillonen, det overdådige Alexander-palads (tidligere kejserpalads) og Pavlovsk-paladset, som ligger blandt naturskønne parkområder og grønne områder.  
Sankt Petersborg
Dag 7: Sankt Petersborg
I dag vil du se Nevsky Prospect, Palace Square, Vinterpaladset, Admiralitetet, Vasilevsky Island og zarernes og tsarinaernes hvilested. Bare rolig, du bliver kørt! 

Efter din dagstur, vil du komme til at opleve byen ved kanal, og opleve det såkaldte '0rths Venedig'. Du vil sejle mellem de XNUMX øer i floden Neva, mens du nyder seværdighederne.

Efter frokost besøger du Yusupov-paladset, der er berømt for at være stedet, hvor den gale hellige mand Rasputin blev myrdet.
Rusland Peterhof
Dag 8: St. Petersborg til Peterhof
På den ottende dag bliver du kørt til Peterhof, et palads bestilt af Peter den Store og 'midtpunktet' i hans imperium. Han var inspireret af arkitekturens kongelighed i Versailles og ønskede noget lige så elegant og inspirerende.

Herefter vil du have din after0on i ro og mag, før du samles igen som en gruppe til den særlige afskedsmiddag. 

 
Dag 9: Afrejse
Du bliver hentet og kørt til lufthavnen, klar til at tage dit fly hjem. 
Ring til vores rejseeksperter
+ 44 2071571570
Yderligere information

Du vil sejle med stil på Lord of the Glens, et pragtfuldt skotsk krydstogtskib. Det er en elegant søfartsyacht, der kan sejle gennem Caledonian Canal, men også sejle Atlanterhavet. Dette vil være en alle LGBT-rejse på højst 54 gæster. Forvent en skotsk morgenmad hver morgen og aftenunderholdning.

Hvad er det næste?

For at komme i gang skal du indsende en forespørgsel, og et af vores ekspertteam vil vende tilbage til dig inden for de næste 24 timer for at diskutere dine krav. Alle priser på vores hjemmeside inkluderer ikke fly, men vi kan selvfølgelig arrangere dem for dig.

Hvad vores kunder siger
 • Anthony S.

  Testimonial stjerner

  Stjernetjeneste. Stellar produkter. Stjernemennesker, og det bliver så meget bedre, når du tager telefonen og ringer.

 • John

  Testimonial stjerner

  Super kundecentreret service. Fra første kontakt har jeg haft varm, effektiv, venlig og fleksibel service.

 • Tiberiu

  Testimonial stjerner

  Jeg er sikker på at give Out Of Office en 5-stjernet anmeldelse! De er uden tvivl en af ​​lederne i dette rum.

Lav en Forespørgsel