Grupperejse for homoseksuelle: Donau-flodkrydstogt

Gay Group Trip:

Danube River Cruise

OutOfOffice logo

Om denne rejse

Oplev homoseksuelle Budapest med denne spændende grupperejse. Sejl ned ad Donau -floden fra Budapest til Bukarest med andre LGBT -rejsende. Oplev kulturen i Østeuropa med stil på en luksusbåd, og rejser i land for at opleve al den historie, regionen har at byde på.

Afgangsdatoer

Ring til vores rejseeksperter:

+ 44 2071571570
Grupperejse for homoseksuelle: Donau-flodkrydstogt
Grupperejse for homoseksuelle: Donau-flodkrydstogt
Grupperejse for homoseksuelle: Donau-flodkrydstogt
Grupperejse for homoseksuelle: Donau-flodkrydstogt
Grupperejse for homoseksuelle: Donau-flodkrydstogt

Gruppefordeling opdeling

budapest-495752_1920
Dag 1 og 2: Budapest
Denne morgen kan du udforske Budapest i ro og mag, indtil dit værelse er klar. Senere har du chancen for at falde til på dit værelse, inden du møder dine medgæster ved en velkomstreception, hvorefter vi spiser middag ombord på Amadeus Queen. Næste dag vil blive brugt på at udforske Budapest yderligere. Nyd historiske ture til Buda Slot, Fiskerbastionen, Det Kongelige Palads og St. Stephens Basilica. Du har også mulighed for at deltage i en (valgfri) udflugt, hvor vi besøger Esztergom og Szentendre. I aften spiser vi om bord, inden vi sejler langs byens havnefront.
pramme-742485_1920
Dag 3: Mohacs og Vukovar
I dag kan du komme med på en udflugt til Vukovar og naturparken Kopacki Rit. På Kopacki Rit vil der være en bådtur, så du fuldt ud kan værdsætte omgivelserne. Besøg senere en lille fiskerby, der blev grundlagt i det 13. århundrede. Her vil du have en kort snak om fisketeknikker, prøve nogle lokale vine og smage på produkter fra den østlige region af Kroatien. Gå en tur gennem Vukovar, før du går ombord på skibet i aften.
beograd-3421460_1920
Dag 4: Beograd
Vores næste destination er Beograd, Serbiens hovedstad og en af ​​de ældste byer i Europa. Tag ind i byen med en rundtur, der tager dig til Kalemegdan-fæstningen, som er kendt for sin fantastiske udsigt. Senere besøger vi nationalmuseet, parlamentet, Terazje-pladsen, prinsesse Ljubicas palads og St. Sava-katedralen. Tag en hurtig forfriskning på Hotel Majestic, før vi fortsætter til gågaden, kendt for sine butikker og kunstgallerier.
Donau-2710113_1920
Dag 5: Iron Gates
Slap af om bord, mens vi fortsætter med at krydse Donau-floden. Overhold de imponerende jernporte, en smal kløft mellem Karpaterne og Balkanbjergene.
arkitektur-3339667_1920
Dag 6: Svistov
I dag rejser vi med bus mod Veliko Tar0vo, der ligger ved bredden af ​​Yantra-floden, Bulgarien. Hold øje med den historiske Tsarevets fæstning, hvor 22 tsarer skrev historie i det andet bulgarske imperium. Besøg senere kirken St. Peter og Paul fra det 13. århundrede, som er blevet vedligeholdt autentisk siden middelalderen.
rumænien-2507336_1920
Dag 7: Donau Delta og St. George Village
Denne formiddag vil blive brugt på at krydse Sfantu Gheorghe, en af ​​Donaudeltaets tre hovedkanaler. St. George's landsby ligger fjernt beliggende og er spredt med traditionelle stråtækte hytter. Når vi når St. George, forbereder vi dig på Delta Safari-bådudflugten, som vil tage dig til de smalle kanaler i Donau-deltaet. Her kan du se pelikaner, sorthovedet måger og hejrer.
peles-slot-818943_1920
Dag 8: Harsova og Bukarest
Forbered dig på at gå fra skibet, da vi i dag rejser til Constanta, Rumæniens største havneby ved Sortehavet. Mens vi rejser til det arkæologiske museum, hold øje med nogle af byens mest interessante vartegn. Ved ankomsten tager vi rundt i den gamle bydel til fods, og besøger Ovidius Publius Naso-statuen og den romerske bygningsmosaik. Senere kan du beundre den store moské og St. Peter og St. Paul-katedralen. Herefter nyder vi frokosten ved havet, inden vi fortsætter til Bukarest.
rumænsk-ortodoks-1335715_1920
Dag 9: Bukarest
Nyd morgenmaden på hotellet, hvorefter vi tager på en paramatisk rundtur i Bukarest for at se byens højdepunkter. Udforsk byens eklektiske arkitektur, samt et besøg på Folkets palads.
peles-slot-818943_1920
Dag 10: Bukarest
I dag markerer slutningen af ​​vores homoseksuelle grupperejse sammen. Overførsel til Henris Coanda International Airport og forbered dig på dit fly hjem.
Ring til vores rejseeksperter
+ 44 2071571570
Yderligere information

Du vil sejle med stil på Lord of the Glens, et pragtfuldt skotsk krydstogtskib. Det er en elegant søfartsyacht, der kan sejle gennem Caledonian Canal, men også sejle Atlanterhavet. Dette vil være en alle LGBT-rejse på højst 54 gæster. Forvent en skotsk morgenmad hver morgen og aftenunderholdning.

Hvad er det næste?

For at komme i gang skal du indsende en forespørgsel, og et af vores ekspertteam vil vende tilbage til dig inden for de næste 24 timer for at diskutere dine krav. Alle priser på vores hjemmeside inkluderer ikke fly, men vi kan selvfølgelig arrangere dem for dig.

Hvad vores kunder siger
 • Anthony S.

  Testimonial stjerner

  Stjernetjeneste. Stellar produkter. Stjernemennesker, og det bliver så meget bedre, når du tager telefonen og ringer.

 • John

  Testimonial stjerner

  Super kundecentreret service. Fra første kontakt har jeg haft varm, effektiv, venlig og fleksibel service.

 • Tiberiu

  Testimonial stjerner

  Jeg er sikker på at give Out Of Office en 5-stjernet anmeldelse! De er uden tvivl en af ​​lederne i dette rum.

Lav en Forespørgsel