Homoseksuel grupperejse: Cykling i Puglia

Gay Group Trip:

Cycling In Puglia

OutOfOffice logo

Om denne rejse

Nyd fantastiske cykelture langs Salentos kystlinje, og udforsk byen på denne vidunderlige homoseksuelle grupperejse. Nyd det lækre italienske køkken og værdsat den italienske kultur, når den er bedst. Gå ud på en kajaktur, hvor du vil padle langs Porto Selvagis vilde kysto. Denne tur er en fantastisk måde at møde ligesindede mennesker på og få venner for livet.

Afgangsdatoer

Ring til vores rejseeksperter:

+ 44 2071571570
Homoseksuel grupperejse: Cykling i Puglia
Homoseksuel grupperejse: Cykling i Puglia
Homoseksuel grupperejse: Cykling i Puglia
Homoseksuel grupperejse: Cykling i Puglia
Homoseksuel grupperejse: Cykling i Puglia

Gruppefordeling opdeling

Puglia
Dag 1: Lecce
Når du er ankommet til din bolig og har tjekket ind, bliver du mødt af gruppelederne, som samler gruppen og diskuterer den kommende uges dagsorden. Om aftenen vil du blive inviteret til en aperitif på taget sammen med dine medcyklister.
Yoga Retreat i Puglia Gay Group Trip
Dag 2: Gian0caro

Efter morgenmaden mødes du og sørger for, at din cykel er korrekt indstillet og sikker. Dagens rute vil tage dig til Gian0caro. Dette var de vigtigste landbrugsvillaer under anden verdenskrig. Du vil få mulighed for at prøve det lokale brød og hjemmebagte kager. Efter din pause cykler du til Adriaterhavet. De, der ønsker det, kan tage en dukkert i havet, og det er et perfekt sted at tage billeder af den smukke kyststrækning. Det sidste stop vil være ved Abbey of Santa Maria di Cerrate. Beundre den romersk-inspirerede arkitektur. Gruppen vil derefter cykle tilbage til Lecce for aftenen.


Du er fri til at gøre, som du vil. Besøg byens barokke centrum eller stop ved dens smarte barer som 'Quanto Basta' for cocktails i verdensklasse skabt af trendy italienske Barmen. Du har mulighed for at deltage i gruppen til et aftenmåltid på en lokal restaurant.
Salento løb og vandretur Gay gruppe tur
Dag 3: Madlavningskursus
Efter morgenmaden overføres du til en gård i Salento. Her vil du sætte dine kulinariske færdigheder på prøve, hvor du vil gennemgå en madlavningskursus og lære at tilberede nogle traditionelle Salento-retter. Smagning er en vigtig del, så efter at du vil nyde din frisklavede mad sammen med gruppen!

Derefter hopper du tilbage på din cykel og går til Cesine. Nyd den lange cykelrute, der fører dig gennem landskabet, passerer oliventræer og smuk natur. Du når endelig havet, hvor du er fri til at svømme i havet eller hvile dine ben og bade i det strålende solskin.
Puglia
Dag 4: Otranto til østkysten
Efter morgenmaden tager du en privat transfer til Lago Azzurro, som også er kendt som The Blue Lake. Efter at have tilbragt noget tid her vil du derefter tage tilbage langs kysten, hvor du kan beundre den smukke natur.

Derefter kommer du til Otranto, hvor du vil bruge lidt tid på at udforske, inden du begiver dig ud for at se de smukke åer i Salento, hvor du vil se klipperne i Sant'Andrea og de skjulte poesihuler. Derefter går du tilbage til Lecce til middag.
Puglia
Dag 5: Lecce til Gallipoli
I dag gennemfører du turens længste tur, starter i Lecce og slutter i Gallipoli. Ruten tager dig ind i landet, hvor du cykler gennem Coperti0, som er kendt for sine vinkældre og historiske by. Du kommer endelig til byen Gallipoli.

Byen er spredt med arkitektur i barokstil, og byen er et netværk af gyder og brostensbelagte gader. Du tjekker ind på dit hotel og får resten af ​​dagen til at udforske byen eller tage til stranden.
Puglia
Dag 6: Gallipoli
I dag er det på din fritid at udforske strandene i Gallipoli. Gå til den homoseksuelle strand eller gå ind i byen for et sted med sightseeing.
Puglia
Dag 7: Gallipoli
I dag er din sidste cykeltur på turen, du tager til den smukke by Santa Maria al Bag0. Herfra er det tid til endnu et eventyr, da du begynder din kajaktur langs Salentos kyst. Du skal padle i naturreservatet Porto Selvaggio. Efter lidt plasket er det tid til at tage tilbage til en afskedspizza og øl på en lokal restaurant.
Puglia
Dag 8: Afrejse
Efter morgenmaden skal du sige din sidste goodb1, når du rejser til lufthavnen for dit returfly.
Ring til vores rejseeksperter
+ 44 2071571570
Yderligere information

Du vil sejle med stil på Lord of the Glens, et pragtfuldt skotsk krydstogtskib. Det er en elegant søfartsyacht, der kan sejle gennem Caledonian Canal, men også sejle Atlanterhavet. Dette vil være en alle LGBT-rejse på højst 54 gæster. Forvent en skotsk morgenmad hver morgen og aftenunderholdning.

Hvad er det næste?

For at komme i gang skal du indsende en forespørgsel, og et af vores ekspertteam vil vende tilbage til dig inden for de næste 24 timer for at diskutere dine krav. Alle priser på vores hjemmeside inkluderer ikke fly, men vi kan selvfølgelig arrangere dem for dig.

Hvad vores kunder siger
 • Anthony S.

  Testimonial stjerner

  Stjernetjeneste. Stellar produkter. Stjernemennesker, og det bliver så meget bedre, når du tager telefonen og ringer.

 • John

  Testimonial stjerner

  Super kundecentreret service. Fra første kontakt har jeg haft varm, effektiv, venlig og fleksibel service.

 • Tiberiu

  Testimonial stjerner

  Jeg er sikker på at give Out Of Office en 5-stjernet anmeldelse! De er uden tvivl en af ​​lederne i dette rum.

Lav en Forespørgsel