Gay grupperejse: Kulturelle Kroatien

Gay Group Trip:

Cultural Croatia

OutOfOffice logo

Om denne rejse

Tag med os på denne udforskning af et af Europas mest naturskønne lande. Denne homoseksuelle grupperejse til Kroatien vil give dig mulighed for at opleve middelalderborge, lækre øer og historiske byer. Nyd at se det bedste af homoseksuelle Kroatien med ligesindede rejsende.

Afgangsdatoer

Ring til vores rejseeksperter:

+ 44 2071571570
Gay grupperejse: Kulturelle Kroatien
Gay grupperejse: Kulturelle Kroatien
Gay grupperejse: Kulturelle Kroatien
Gay grupperejse: Kulturelle Kroatien
Gay grupperejse: Kulturelle Kroatien

Gruppefordeling opdeling

by-3335667_1920
Dag 1: Zagreb
Når du ankommer til Kroatiens hovedstad, kommer du til hotellet, før du møder resten af ​​gruppen og din rejseleder. I Zagreb skal du bo på det ældste hotel i byen, beliggende i centrum.
kroatien-2900001_1920
Dag 2, 3 og 4 - Plitvice National Park og Zadar
Efter at have slået dig ned i Zagreb, vil du begive dig mod Plitvice National Park, som er kendt for sin naturlige skønhed. Den berømte attraktion kan prale af fredfyldte søer og fantastiske vandfald. Efter at være blevet vist rundt af en lokal guide, går vi videre til kystbyen Zadar. Zadar er kendt for sine gamle romerske ruiner og er vært for imponerende kirker og masser af caféer.
by-955197_1920
Dag 5, 6 og 7: Hvar
Efter en kort færgetur fra Zadar lander du på den maleriske ø Hvar. Nyd en smag af øens liv i denne kystby, kendt som Stari Grad. Her har du mulighed for at slappe af på nogle af de smukkeste strande i Kroatien og nyde det blå vand.
dubrovnik-3116414_1920 (1)
Dag 8, 9 og 10: Dubrovnik
Når du har nydt lidt afslapning i Hvar, rejser vi til det mest berømte sted i Kroatien - Dubrovnik. Hjem til en ikonisk by med mure, vil du udforske den gamle arkitektur og brostensbelagte gader. Endnu en gang er det en kystby, udstyret med en naturskøn strandstrækning.
zagreb-2133033_1920
Dag 11 og 12: Zagreb
For at afslutte din homoseksuelle grupperejse vender vi tilbage til Zagreb for en sidste nat som gruppe. Tilbring dagen på din egen fritid, slappe af eller udforske hovedstaden yderligere.
Ring til vores rejseeksperter
+ 44 2071571570
Yderligere information

Du vil sejle med stil på Lord of the Glens, et pragtfuldt skotsk krydstogtskib. Det er en elegant søfartsyacht, der kan sejle gennem Caledonian Canal, men også sejle Atlanterhavet. Dette vil være en alle LGBT-rejse på højst 54 gæster. Forvent en skotsk morgenmad hver morgen og aftenunderholdning.

Hvad er det næste?

For at komme i gang skal du indsende en forespørgsel, og et af vores ekspertteam vil vende tilbage til dig inden for de næste 24 timer for at diskutere dine krav. Alle priser på vores hjemmeside inkluderer ikke fly, men vi kan selvfølgelig arrangere dem for dig.

Hvad vores kunder siger
 • Anthony S.

  Testimonial stjerner

  Stjernetjeneste. Stellar produkter. Stjernemennesker, og det bliver så meget bedre, når du tager telefonen og ringer.

 • John

  Testimonial stjerner

  Super kundecentreret service. Fra første kontakt har jeg haft varm, effektiv, venlig og fleksibel service.

 • Tiberiu

  Testimonial stjerner

  Jeg er sikker på at give Out Of Office en 5-stjernet anmeldelse! De er uden tvivl en af ​​lederne i dette rum.

Lav en Forespørgsel