Gay Group Trip: Colours Of Burgundy Cykeltur

Gay Group Trip:

Colours Of Burgundy Biking Tour

OutOfOffice logo

Om denne rejse

Elsker du at cykle og Frankrig? I så fald er dette turen for dig! Udforsk den naturskønne Bourgogne-region med en gruppe cyklister på dette galliske eventyr. Passerer små landsbyer, slotte, kirker og romerske ruiner. Du får endda chancen for at forkæle dig selv med en vinsmagning - det er trods alt Frankrig. 

Denne skræddersyede cykeloplevelse byder på en cykelrute langs de asfalterede veje med smuk udsigt; eller en sværere rute ad den ikke-asfalterede vandresti gennem skoven. Dette lover at blive en utrolig kulturel oplevelse, du aldrig vil glemme! 

Afgangsdatoer

Ring til vores rejseeksperter:

+ 44 2071571570
Gay Group Trip: Colours Of Burgundy Cykeltur
Gay Group Trip: Colours Of Burgundy Cykeltur
Gay Group Trip: Colours Of Burgundy Cykeltur
Gay Group Trip: Colours Of Burgundy Cykeltur
Gay Group Trip: Colours Of Burgundy Cykeltur

Gruppefordeling opdeling

Fransk vin
Dag 1: Beaune
For at starte din rejse i Beaune, vil du blive budt velkommen i lufthavnen af ​​en af ​​vores repræsentanter og overført til dit hotel. For dem, der ankommer tidligt, kan de nyde en gåtur bagefter langs byens middelaldermure. Om aftenen vil du nyde en middag på et historisk sted og komme til at kende dine medcyklister. 
FARVER I BURGUNDY
Dag 2: Beaune til Chateauneuf
På den anden dag begynder dit cykeleventyr. Vi tager mod Chateauneuf forbi Pommard – en hyggelig lille landsby kendt for sin fine rødvin – og Savigny-lès-Beaune, hvor du finder et historisk slot.

Denne skræddersyede cykeloplevelse byder på en cykelrute langs de asfalterede veje med smukke udsigter eller en hårdere rute langs den ikke-asfalterede vandresti gennem skoven. Uanset hvad, vil du være i stand til at tage i ruinerne af den middelalderlige Abbey of St. Marguerite og nyde en picnic.
Fransk vin
Dag 3: Chateauneuf til Semur-En-Auxios
På den tredje dag afgår du fra Semur-en-Axios-slottet ned til Bourgogne-kanalen, hvor du krydser små og smalle veje. Vi kommer forbi hvedemarker og små byer når til sidst Equilly.

Her kan du nyde en picnic og derefter fortsætte til kysten ved Lac de Pont, hvor du kan tage et dyk og køle af i solen. Herefter fortsætter du mod middelalderbyen, bygget på klipper ved Armancon-floden, Semur-en-Auxios. Resten af ​​dagen vil være til din fritid. 
Fransk vin
Dag 4: Semur-En-Auxios
Der er to cykelture at vælge imellem. En af dem vil tage dig med på en tur på 35 km til et kloster fra det 12. århundrede omgivet af vidtstrakte områder. Den anden tager dig til basilikaen St. Madeleine. Du vil også kunne vælge mellem en vandretur rundt om kysten eller tage dagen i dit eget tempo og slappe af.

I efter0on vil du nyde en vinsmagning af regionens fineste druer.
Fransk vin
Dag 5: Semur-En-Auxios til Seine L'Abbye
Dette vil være den korteste, men også den mest udfordrende tur, når du tager på de mange vidtstrakte bakker i dalene. På vej mod Flevigny vil du støde på en middelalderby og resterne af et kloster fra det 17. århundrede. Omgivelserne ser måske bekendte ud, da meget af filmen 'Chocolat' blev optaget her. 

Derfra kommer du til Hauteroche, en traditionel gammel bydel, og til St. Seine l'Abbaye, hvor du passerer romerske ruiner og starten af ​​floden Seine. 
Fransk vin
Dag 6: St. Seine L'Abbaye til Gevrey-Chambertin
På den sjette dag passerer du den historiske landsby Malain, som byder på en fantastisk udsigt over dalene. Du cykler videre til byen Gevrey-Chambertin og passerer maleriske kløftområder. I efter0on vil du nyde en guidet tur på slottet og have tid til at nyde nogle regioners fantastiske rødvine. 
Fransk vin
Dag 7: Gevrey-Chambertin til Beaune
På den syvende dag tager du tilbage til Beaune. Undervejs vil du støde på et par vinproducerende byer som Hambolle-Musigny, Vosne-Romanee og Nuits St. George. Tilbage i Beaune har du tid til at tage på noget mere sightseeing eller cykle videre til slottet ved La Rochepot.
Bourgogne vin
Dag 8: Afrejse
Du bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen for dit returflyvning. 
Ring til vores rejseeksperter
+ 44 2071571570
Yderligere information

Du vil sejle med stil på Lord of the Glens, et pragtfuldt skotsk krydstogtskib. Det er en elegant søfartsyacht, der kan sejle gennem Caledonian Canal, men også sejle Atlanterhavet. Dette vil være en alle LGBT-rejse på højst 54 gæster. Forvent en skotsk morgenmad hver morgen og aftenunderholdning.

Hvad er det næste?

For at komme i gang skal du indsende en forespørgsel, og et af vores ekspertteam vil vende tilbage til dig inden for de næste 24 timer for at diskutere dine krav. Alle priser på vores hjemmeside inkluderer ikke fly, men vi kan selvfølgelig arrangere dem for dig.

Hvad vores kunder siger
 • Anthony S.

  Testimonial stjerner

  Stjernetjeneste. Stellar produkter. Stjernemennesker, og det bliver så meget bedre, når du tager telefonen og ringer.

 • John

  Testimonial stjerner

  Super kundecentreret service. Fra første kontakt har jeg haft varm, effektiv, venlig og fleksibel service.

 • Tiberiu

  Testimonial stjerner

  Jeg er sikker på at give Out Of Office en 5-stjernet anmeldelse! De er uden tvivl en af ​​lederne i dette rum.

Lav en Forespørgsel