Gay grupperejse: Australien og fastelavn

Gay Group Trip:

Australia and Mardi Gras

OutOfOffice logo

Om denne rejse

Besøg den forbløffende Urulu / Ayers Rock og travle Sydney på denne homoseksuelle grupperejse til Australien. Sammen med ligesindede rejsende vil du opleve Australiens spænding ved at bo i luksusindkvartering undervejs. På denne homoseksuelle grupperejse vil du udforske Outback, Fort Douglas og den ikoniske Urulu / Ayers Rock og Sydney.

Afgangsdatoer

Ring til vores rejseeksperter:

+ 44 2071571570
Gay grupperejse: Australien og fastelavn
Gay grupperejse: Australien og fastelavn
Gay grupperejse: Australien og fastelavn
Gay grupperejse: Australien og fastelavn
Gay grupperejse: Australien og fastelavn

Gruppefordeling opdeling

Dag 1: Sydney
Din homoseksuelle grupperejse til Australien begynder i det historiske Sydney, hvor du bliver mødt og overført af en rejserepræsentant. Her bor du i luksusindkvartering på den smukke Bondi Beach. Denne after0on vil være på din egen fritid, hvilket giver dig en chance for at slappe af efter en lang dag med rejser.
Australien og Mardi Gras Gay grupperejse
Dag 2: The Outback
Nyd en solid morgenmad, inden vi flyver til Uluru. Uluru / Ayers Rock, der oprindeligt blev kaldt Uluru, er et ikonisk vartegn, som vi vil være vidne til ved vores ankomst. Sammen med guidede ture i outbacken, der beskriver landskabets historie og kultur.
fra
Dag 3: Uluru
Fra tidligt vil vi se solopgangen over Urulu fra et fantastisk synspunkt.

Efter en picnic i outbacken stopper vi ved Mutitjulu vandhullet, tager en naturskøn flyvning over Urluru og nyder en "Nat i lysets felt."
sten-737093_960_720
Dag 4: Port Douglas
I dag tager vi til den østlige kystlinje, hvor vi skal bo de næste fire nætter. Under dit ophold har du mulighed for at tage på guidede vandreture i naturen langs stranden eller gennem skoven, stjerneblik på observatoriet, fuglekiggeri og en lang række andre aktiviteter.
sky-2316580_960_720
Dag 5: Mackay Coral Cay
I dag udforsker vi de smukke kyster i det østlige Australien. Når vi forlader marinaen tidligt, vil vi sejle og s0rkele over Coral Cays of Mackay og Undine Reefs.

Hvis s0rkling ikke er din kop te, så tag en tur på en båd med glasbund eller gå på tværs af de himmelske hvide sandstrande i Mackay Coral Cay.
daintree-4337397_960_720
Dag 6: Daintree Rainforest
I dag tager vi til Cooya Beach, en traditionel fiskeplads for Kuku Yalanji-folket. Efter at have nydt seværdighederne, går vi til Mossman Gorge, hvor vi vil blive budt velkommen med en traditionel 'ryge-ceremoni fra aboriginerne.
port-douglas-970982_960_720
Dag 7: Fritid
I dag nyder vi vores sidste dag i det australske dyreliv, inden vi tager tilbage til Sydney. Uanset om det er at vandre gennem skoven eller slappe af ved poolen, er denne dag din til at gøre, som du vil.
Australien og Mardi Gras Gay grupperejse
Dag 8: Sydney
I dag ankommer vi til Sydney. Forud for Mardi Gras-weekenden har du dagen til at fejre og blive fortrolig med byen.
Australien og Mardi Gras Gay grupperejse
Dag 9: Sydney
Dyreelskere kan se frem til dagens aktiviteter, da du skal deltage i en safari i himlen på en svævebane. Vend tilbage til jorden for en timelang rundtur i Taronga Zoo.

Det sidste stop på din tur i dag er Operahuset i Sydney, hvor du vil gå indenfor og opleve stedets ekstraordinære arkitektur. Senere kan du nyde en lækker frokost i Operakøkkenet.
Australien og Mardi Gras Gay grupperejse
Dag 10: Sydney
Vi begynder vores dag med en kort tur til The Rocks, en lille koloniby lige under Sydney Harbour Bridge. Vi tager en aboriginal guide rundt i The Rocks, som beskriver havnens aboriginalhistorie.

Vi vil bruge resten af ​​dagen på at hengive os til festerne på Sydneys Mardi Gras-festival. Vi kan hjælpe, eller du kan gøre hvad du vil på denne enormt populære homoseksuelle og lesbiske fest i hele byen!
Australien og Mardi Gras Gay grupperejse
Dag 11: Sydney
I dag får du en chance for at slappe af efter 1-dagens festligheder. Der er valgfrie udflugter, såsom Sydney Harbour Bridge Climb, for dem, der søger spænding efter Mardi Gras!
Australien og Mardi Gras Gay grupperejse
Dag 12: Afrejse
Efter morgenmaden sørger vi for en transfer til dit returflyvning.
Ring til vores rejseeksperter
+ 44 2071571570
Yderligere information

Du vil sejle med stil på Lord of the Glens, et pragtfuldt skotsk krydstogtskib. Det er en elegant søfartsyacht, der kan sejle gennem Caledonian Canal, men også sejle Atlanterhavet. Dette vil være en alle LGBT-rejse på højst 54 gæster. Forvent en skotsk morgenmad hver morgen og aftenunderholdning.

Hvad er det næste?

For at komme i gang skal du indsende en forespørgsel, og et af vores ekspertteam vil vende tilbage til dig inden for de næste 24 timer for at diskutere dine krav. Alle priser på vores hjemmeside inkluderer ikke fly, men vi kan selvfølgelig arrangere dem for dig.

Hvad vores kunder siger
 • Anthony S.

  Testimonial stjerner

  Stjernetjeneste. Stellar produkter. Stjernemennesker, og det bliver så meget bedre, når du tager telefonen og ringer.

 • John

  Testimonial stjerner

  Super kundecentreret service. Fra første kontakt har jeg haft varm, effektiv, venlig og fleksibel service.

 • Tiberiu

  Testimonial stjerner

  Jeg er sikker på at give Out Of Office en 5-stjernet anmeldelse! De er uden tvivl en af ​​lederne i dette rum.

Lav en Forespørgsel