Homoseksuel grupperejse: 12-dages Machu Picchu Inca Adventure

Gay Group Trip:

12 Day Machu Picchu Inca Adventure

OutOfOffice logo

Om denne rejse

Oplev resterne af Inca-civilisationen eller de herlige seværdigheder i Machu Picchu på denne grupperejse til det homoseksuelle Peru. Tag et tog gennem Andesbjergene, udforsk en ørkenoase og se pingvinerne, der er hjemmehørende i Ballestasøerne.

Afgangsdatoer

Ring til vores rejseeksperter:

+ 44 2071571570
Homoseksuel grupperejse: 12-dages Machu Picchu Inca Adventure
Homoseksuel grupperejse: 12-dages Machu Picchu Inca Adventure
Homoseksuel grupperejse: 12-dages Machu Picchu Inca Adventure
Homoseksuel grupperejse: 12-dages Machu Picchu Inca Adventure
Homoseksuel grupperejse: 12-dages Machu Picchu Inca Adventure

Gruppefordeling opdeling

mujer-peruana-1890424_1920
Dag 1: Lima
I dag ankommer du til Perus største lufthavn, i Lima. Efter mødet i Miraflores, vil vi udforske højdepunkterne i Lima, herunder dens rige historie, kulinariske scene og fantastiske kyst. Senere vil du også komme til at opleve det lokale natteliv.
machu-picchu-2782850_1920
Dag 2 og 3: Sacred Valley
Efter at have oplevet seværdighederne i Lima, flyver du til det nærliggende Cusco, før du begiver dig videre ind i den hellige dal. De næste to nætter vil blive tilbragt i en by, der tidligere var kendt som en inkakejsers kongelige ejendom. Nedsænket i historie og naturlig skønhed får du chancen for at dykke endnu længere ned i den rige inkahistorie.
peru-2486842_1920
Dag 4: Machu Picchu til Aguas Calientes
Glæd dig til en naturskøn rejse til Aguas Calientes. Når du starter fra Ollantaytambo, rejser du med tog gennem Andesbjergene. Undervejs kommer du forbi Urubamba-floden samt de varme kilder i nærheden af ​​Aguas Calientes, hvor vi til sidst stopper for natten. Undervejs på din rejse vil der være et pit-stop ved selve Machu Picchu, hvor en peruviansk rejseleder står klar til at tage imod dig. Tilbring dagen med at nyde Machu Picchus vidundere, før du hviler blandt ruinerne af det naturskønne Aguas Calientes.
vinicunca-2702788_1920
Dag 5, 6 og 7: Cusco
Dag 5 bringer en herlig solopgang udsigt over Machu Picchu. Efter at have været i blød i sollandskabet, vil du vandre op ad Wayna Picchu, før du hopper tilbage på toget for at vende tilbage til Cusco. Glæd dig til at hænge hatten op i Cusco de næste tre nætter, hvor du får mulighed for at besøge områdets oldtidssteder. Vi vil også udforske det homoseksuelle nattelys helt oppe i Andesbjergene.
fischer-336167_1920
Dag 8, 9 og 10: Paracas
Dagen i dag vil blive brugt på at rejse til den pelikanfyldte kystby Paracas. Efter en hurtig 90 minutters flyvning, overfør til Lima og en tur ned ad den panamerikanske motorvej, vil du være blandt de gyldne klitter i Paracas. Denne region er kendt for sine palme-oaser, store pingvinbestand og vingårde.
historisk centrum-3416862_1920
Dag 11 og 12: Lima
Endnu en gang rejser vi til Lima for en sidste aften som en gruppe. Baseret i Miraflores har du chancen for at shoppe og nyde et sidste festmåltid, før du siger så længe til Peru.
Ring til vores rejseeksperter
+ 44 2071571570
Yderligere information

Du vil sejle med stil på Lord of the Glens, et pragtfuldt skotsk krydstogtskib. Det er en elegant søfartsyacht, der kan sejle gennem Caledonian Canal, men også sejle Atlanterhavet. Dette vil være en alle LGBT-rejse på højst 54 gæster. Forvent en skotsk morgenmad hver morgen og aftenunderholdning.

Hvad er det næste?

For at komme i gang skal du indsende en forespørgsel, og et af vores ekspertteam vil vende tilbage til dig inden for de næste 24 timer for at diskutere dine krav. Alle priser på vores hjemmeside inkluderer ikke fly, men vi kan selvfølgelig arrangere dem for dig.

Hvad vores kunder siger
 • Anthony S.

  Testimonial stjerner

  Stjernetjeneste. Stellar produkter. Stjernemennesker, og det bliver så meget bedre, når du tager telefonen og ringer.

 • John

  Testimonial stjerner

  Super kundecentreret service. Fra første kontakt har jeg haft varm, effektiv, venlig og fleksibel service.

 • Tiberiu

  Testimonial stjerner

  Jeg er sikker på at give Out Of Office en 5-stjernet anmeldelse! De er uden tvivl en af ​​lederne i dette rum.

Lav en Forespørgsel