Homoseksuel grupperejse: Oplev Centraleuropa

Gay Group Trip:

Discover Central Europe

OutOfOffice logo

Om denne rejse

Se tre af Europas bedste byer på én tur. Fra majestætiske Budapest ved Donau til Prags eventyrlige charme og Berlins vilde homoseksuelle mekka. Alle tre byer er spækket med historie, kultur, 0t for at nævne barer og cafekultur. Du kan prøve de varme kilder i Budapest, udforske Prags pragtfulde slot og prøve den tyske hovedstads dekadente charme. Hvis du ønsker at feste, så er Berlin stedet at være. Den har – uden sammenligning – verdens mest højoktan homoseksuelle scene. Hver by er spækket med museer og kunstgallerier, så du er garanteret et kulturelt fix. En masse kasser vil blive krydset over ti dage, mens du udforsker Centraleuropas charme.

Afgangsdatoer

31. august 2024 fredag

Ring til vores rejseeksperter:

+ 44 2071571570
Homoseksuel grupperejse: Oplev Centraleuropa

Gruppefordeling opdeling

budapest-1440679-1.jpg
Dag 1, 2 og 3 - Budapest
Budapest er en fantastisk by opdelt i to halvdele, Buda og Pest. Floden Donau flyder mellem dem. Buda er fuld af charmerende historiske bygninger, og Pest er mere storby. Vores Budapest homoseksuelle grupperejse begynder kl. 4 den første dag. Vi tager på et fire-retters middagskrydstogt med musik og beundrer landskabet ved floden. Du vil se parlamentsbygningen, Buda Slot og Kædebroen.

Dagen efter tager vi på vandretur i byen. Du kan derefter besøge de varme kilder, udforske slottet eller se seværdighederne i den gamle bydel. Budapest har et livligt natteliv, herunder adskillige homoseksuelle barer. Det er også hjemsted for de ikoniske ruinbarer: hovedsagelig barer i ødelagte bygninger.
prag-3010407-1.jpg
Dag 4, 5 og 6: Prag
På dag fire kører vi fra Budapest til Prag. Flyveturen tager en time. Prag er en by med stor stil og charme. Det er domineret af et middelalderligt slot, der ligner noget fra et eventyr. Prag er fuld af historie, og det har en kosmopolitisk stemning. Du vil se folk socialisere over øl og kaffe over hele byen. Vores lokale guide vil tage os til nogle af hans yndlingssteder.

Det homoseksuelle natteliv er værd at udforske. I Prag rækker dine penge ret langt, så nyd det gode liv. Du har tre dage til at udforske byen.
brandenburger-porten-417890-1920-1-1.jpg
Dag 7, 8, 9 og 10: Berlin
Vi tager toget fra Prag til Berlin. Det er en charmerende 4.5 timers tur gennem det europæiske landskab. Den tyske hovedstad er en blændende by med en lang og turbulent historie. Du behøver ikke at nævne krigen - der er monumenter til Tysklands mørkeste kapitel over hele byen. Du får også chancen for at se resterne af muren, der delte byen fra 1961 til 1989. Fra nazitiden til årtiers sovjetisk besættelse har Berlin set det hele. Det er ret forbløffende, når man tænker på, hvor liberalt og progressivt Berlin er i dag.

London er måske verdens største by i tal, men Berlin er den queereste. Den berlinske homoscene skal ses for at blive troet. Det er ret vildt! Berlin byder på den perfekte kombination af kultur, historie og natteliv. Tjek kunstgallerierne og museerne. Hvis du føler dig vovet, kan du prøve at komme ind i Berghain.
Ring til vores rejseeksperter
+ 44 2071571570
Yderligere information

Du vil sejle med stil på Lord of the Glens, et pragtfuldt skotsk krydstogtskib. Det er en elegant søfartsyacht, der kan sejle gennem Caledonian Canal, men også sejle Atlanterhavet. Dette vil være en alle LGBT-rejse på højst 54 gæster. Forvent en skotsk morgenmad hver morgen og aftenunderholdning.

Hvad er det næste?

For at komme i gang skal du indsende en forespørgsel, og et af vores ekspertteam vil vende tilbage til dig inden for de næste 24 timer for at diskutere dine krav. Alle priser på vores hjemmeside inkluderer ikke fly, men vi kan selvfølgelig arrangere dem for dig.

Hvad vores kunder siger
 • Anthony S.

  Testimonial stjerner

  Stjernetjeneste. Stellar produkter. Stjernemennesker, og det bliver så meget bedre, når du tager telefonen og ringer.

 • John

  Testimonial stjerner

  Super kundecentreret service. Fra første kontakt har jeg haft varm, effektiv, venlig og fleksibel service.

 • Tiberiu

  Testimonial stjerner

  Jeg er sikker på at give Out Of Office en 5-stjernet anmeldelse! De er uden tvivl en af ​​lederne i dette rum.

Lav en Forespørgsel