Margate Gay Guide

Margate Gay Guide

Se vores udvalg af de bedste homoseksuelle barer i Margate. Der er en lille scene centreret omkring en homobar.

 

Margate Gay Guide

Selina Margate
Placeringsikon

21-27 Eastern Esplanade, Cliftonville, Margate, Storbritannien

Vis på kort
Margate har oplevet noget af en kulturel foryngelse i de seneste år, hvor hun er skiftet fra en sidelinjet badeby til et fyrtårn af kultur på den britiske kyst. Byen er berømt hjemsted for JMW Turner, som af mange anses for at være mester i at male lys og vand, og byen har en lang historie med kunstnerisk flair og alternative ideer. Selina Margate, der inkorporerer begge disse kvaliteter, er en ny tilføjelse til kollektionen, og tilbyder et væld af skræddersyede værelser indrettet med en decideret art-deco-sensibilitet.

Hvad mere er, har hotellet en førsteklasses beliggenhed på byens fantastiske strandpromenade, hvilket betyder, at du aldrig er langt væk fra innovative restauranter, natteliv af høj kvalitet og det ikoniske Turner Contemporary. Margate er også hjemsted for en af ​​landets livligste pride-fester!

Selina er en kontinentspændende samling af hoteller og pensionater, der er helt unikke. Selina tiltrækker både backpackere, digitale nomader og weekendrejsende og tilbyder smukke overnatningssteder på fantastiske steder. Hvert Selina-hotel kan prale af ejendomme i alle hjørner af kloden og er inspireret og fordybet i den kultur, der omgiver det, og med imødekommende og kyndige personale er et Selina-hotel det ideelle sted at basere dit næste eventyr fra. Skræddersyet til den moderne æra, kollektionen blander wellness, turisme og co-working for at give autentiske rum, der passer til enhver rejsendes behov og ønsker. Funktionalitet:
bar
Café
COWORK
gratis WiFi
Have
Levende musik
kæledyr velkomne
Restaurant
Sociale begivenheder
Wellness område
Yoga lektioner

Sidst opdateret den: 8 Aug 2023

Sundowners Bar
Placeringsikon

1 Albert Terrasse, Margate, Storbritannien

Vis på kort
3.6
Publikums vurdering

Baseret på 9 stemmer

Sundowners Bar er den eneste homoseksuelle bar i Margate. Det er også den eneste homoseksuelle bar i Thanet-distriktet. Det er quirky, lejr og masser af sjov. Der er en tagterrasse med udsigt over Margate Sands. Du kan få en cocktail og se verden - ja, Kent - gå forbi.

Det kan blive travlt, især i weekenden. Der er jævnligt dragshows - nogle af de bedste dronninger i London kommer ofte for at optræde.

Hvis du er i Margate, kan du ikke gå glip af en aften i Sundowners Bar.
Funktionalitet:
bar
træk
Musik

Ugedag: mandag, tirsdag, onsdag: 15: 00-23: 00 torsdag: 15: 00-00: 00

Weekend: fre, lør, søn: 12: 00-03: 00

Sidst opdateret den: 19-Oct-2023

Seneste Margate Hotel tilbud

Fantastiske tilbud, fantastiske hoteller

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.