Tek Yön

Tek Yön

Istanbuls største bøsseklub.

Tek Yön

Placeringsikon

Sıraselviler Caddesi 63/1, Taksim, Beyoglu, Istanbul, Tyrkiet, 34440

Tek Yön

Den største og mest populære bøssedansklub i Istanbul. Tek Yön er åben hver aften og tiltrækker både en lokal skare og besøgende. Forvent et overfyldt dansegulv, især om lørdagen.

Træk viser funktion på mere stille hverdage og søndag aften. Der er en udendørs have til rygning og sejlads. Tek Yön startede som en bjørnebar og er vært for lejlighedsvise BayBears Club-begivenheder.

Ugedag: 20:30 - 03:30

Weekend: 20 - 30

Funktionalitet:
bar
Dancing
Karaoke
Musik
Sats Tek Yön
3.5
Publikums vurdering

Baseret på 63 stemmer

Publikumspriser for 2018
Publikumspriser for 2018

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

4 Stjernevinder

M
M

25 Nov 2021

SJOVT!

Hyggeligt mødested. Fantastisk homo-danseklub i Istanbul, også godt placeret. Var der i oktober. Pakket fredag/lørdag aftener. Søndag, da det var Halloween, bragte det også mange mennesker ind. Hotte tyrkiske fyre. Søde bartendere. Venlige, imødekommende stemninger. Gogo-danserne..... aaaaaaaaahhhhhh! Hot som, fyldige nitter danser i deres undertøj, den ene vildere og varmere end den anden! Boner tid! Mavedanserinden var også udsøgt. Elskede stedet!
S
Samet

22-Jul-2021

Giriş personelleri sorunlu

Man kan ikke komme direkte ind ved indgangen, der står der ingen aftale, hvad sker der, som om vi skal hygge os indenfor.
A
Ames

18-Jan-2020

Ikke anbefalet

Ikke anbefalet. Meget dårlig service af personalet vil brænde priserne for turister.
F
Fran

9-Jan-2018

Et must besøg

Jeg er fra Madrid og havde det meget sjovt der. Der er en god blanding af fyre (alder og type). Jeg betalte 35 lira for entréen (drink inkluderet) og 5 for garderoben. Jeg anbefaler at besøge stedet. Nogle lokale, jeg talte med på Grindr, anbefalede det ikke, da de kunne lide andre fornemme steder (jeg gik også til). Fyre i klubben var venlige og mange af dem smukke (især hvis du kan lide skæg). Slip for fordomme og tag til Tekyon ;) Jeg kommer tilbage på min næste tur.
b
brada

12-Jun-2016

tekyun

L'endroit incontournable og convivial. Les klienter sont sympa et dirigerer. Le prix d'une boisson søn overdreven 7€, dommage. Faire opmærksomhed à Escort boys, massør et rent boys, notamment si vous est un daddy qui viens d'occident. C'est eux qui vous approchent en premier.
F
Frank

6-Jan-2016

Stor oplevelse

Jeg er lige vendt tilbage fra Istanbul, og jeg tror, ​​at problemet, du måske har oplevet, er, at stamgæster eller lokale ikke bliver opkrævet entré. Jeg synes, det er fair nok, da de holder klubben i live. Med denne entrépris får du en drink. Personalet er lige så venligt som alle ansatte i enhver bar/klub internationalt.
a
azo

14 Nov 2015

Uvenligt personale

Meget dårligt uvenligt personale, de burde rette rullerne på internettet, før vi kommer, vi ved virkelig ikke, hvad der er galt
J
John

7 Aug 2015

Merhaba Tekyon

Dette sted var FANTASTISK! Jeg gik min første nat ud i Istanbul. Det var en søndag omkring midnat. De opkrævede 22 lira ($8 usd). Det er det værd. Stedet var spækket med smukke tyrkere, kurdere, udlændinge, twinks, muskeldrenge med stort skæg, dronninger, you name it, de var der. Og mig, en stor sort bjørn Haha! Jeg tog billeder med så mange fyre, drak som en fisk (bartenderne var meget generøse) og dansede som en galning. Sjovt! Sjovt! Sjovt!
G
Gio

14-Mar-2015

Ikke god kundeservice

Som sædvanligt næsten overalt i Tyrkiet er den måde, de behandler kunder på, ikke den mest venlige. Jeg gik en fredag ​​aften, omkring 11:30. Der var ingen adgangsgebyrer. Fordi klubben stadig var tom, besluttede jeg at gå en tur og komme tilbage senere. Da jeg vendte tilbage efter 1 time, ville dørmanden opkræve mig 22 lire. Jeg så andre mennesker komme ind uden at betale, så jeg spurgte, hvorfor jeg skulle betale. Han var virkelig uhøflig og sagde, hvis du ikke vil betale, gå væk. Absolut ikke en rar oplevelse. Hele gay-aftenen i Istanbul er faktisk ikke en rar oplevelse, hvis du vil feste er Istanbul IKKE stedet at være.
G
George

13-Jun-2015

Frygtelig oplevelse

Meget dårligt uvenligt personale. Nægtede at lukke mig ind i fredags, fordi jeg ikke så homoseksuel ud udefra.
G
George

13-Jun-2015

Frygtelig oplevelse

Samme her. Fredag ​​aften blev der bedt om en afgift. Måske fordi du ikke ser homoseksuel ud udadtil.
E
Eric

3-Jun-2014

Overfyldt, højt og sjovt. Et must besøg.

Dette sted blev anbefalet af en lokal ven, så jeg tænkte, at jeg ville tjekke det ud. Et must at besøge, hvis du er til fest i Istanbul. Meget forskelligartet skare - bjørne, twinks, jocks, trannies, kvinder - you name it. Høj musik (og ikke rigtig min kop te), men nød den sjove atmosfære, gode dansere og venlige publikum.
J
James

28-May-2014

James

Vær forsigtig. Ikke særlig sikkert at hente nogen.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.

Bog A Travel Gay Godkendt hotel