Sauna FiDES - LUKKET

Sauna FiDES - LUKKET

Sauna FiDES - CLOSED

Placeringsikon

Haag, Holland

November 2021: Denne sauna er i øjeblikket lukket på grund af covid-restriktioner. På grund af genåbning. 

Moderne gay sauna med velholdte faciliteter i Haags bymidte.


Sauna FiDES har et omklædningsrum, tør sauna, lille jacuzzi, videorum, rygerum, afslappende hytter og en bar. Snacks er tilgængelige fra kl. 5-8. Mad kan laves på bestilling.

Ugedag: 13:00 - 23:00

Weekend: 13 - 00

Funktionalitet:
bar
Jacuzzi / varm pool
Afslappende hytter
Sauna
Sats Sauna FiDES - LUKKET
2.9
Publikums vurdering

Baseret på 37 stemmer

P
Peter

2-Sep-2021

Dejligt, lille, hyggeligt og et godt sted for sex

Det er begyndelsen af ​​september 2021 nu, og jeg håber, at saunaen snart genåbner. Jeg har været der et par gange. Kunder mellem 25 og 65. Kondomer og glidecreme fås i baren. Stedet er rent. Jeg starter mit besøg i den finske sauna. Efter 15 minutter eller deromkring går jeg videre til den tyrkiske sauna. Og det er her handlingen normalt starter. Efter yderligere 15 minutter et brusebad og en drink i baren for at køle ned. Så flytter jeg over på 2. sal for at se en film, lege på den store seng med andre mænd eller blot sætte mig i sofaen bag skærmen (hvor det er mørkt) og se hvad der skal ske. Håber snart at være der igen.
J
John

3 Dec 2018

Aldrig igen

Meget lille sted, alt for lille, hvis du spørger mig. Ikke mange faciliteter. Jeg var der med kun 5 mænd, og bartenderen blev ved med at fortælle mig, at det ville blive travlt, hvilket aldrig skete. Dejlig fyr dog, men det var ikke lang køretur værd og pengene...
H
Hans

2 Nov 2018

Gedateerd

Mit besøg den tidlige fredag ​​aften var ikke en succes. Der var meget få besøgende. Denne sauna er lille og effektiv, men ikke særlig hyggelig efter min smag. Et vigtigt negativt: håndklædet ved ankomsten var ret lille og slidt. Med alt i tankerne er entréprisen for høj.
J
Joe

23-Jun-2017

The One & Only i Den Haag

Prøv dem uden høje forventninger, fordi der er en dag, hvor du gik, forbliver mæt, og der er en dag, hvor du gik tilfreds, da du er den eneste Gay sauna i Den Haag, prøv det selv, så kan du kommentere, hvordan din oplevelse har været . Ikke lux, men bedre end ingenting.
J
Joe

8 Dec 2016

Så simpelt som det er

Nem adgang fra Grote Kerk samt byens centrum! Enkel sauna og damp! Kolde omgivelser og kun egnet til 'sølv' elskere!
T
Tim

5-Mar-2016

Ikke pengene værd.

Det var meget meget koldt i hele saunaen. Ikke særlig behageligt, når man går nøgen rundt... Det eneste sted, hvor det var rimeligt behageligt, var i den finske sauna. Men i 'mørkerummet' (som slet ikke var mørkt, alt lys var tændt overalt) og 'biografen' (uden lyd), var det så koldt... Der er ingen jacuzzi eller pool, og musikken var det ikke virkelig tænder mig enten (Britney Spears, Whitney Houston, Christina Aguilera).
H
Hans

27-Feb-2016

Fint sted at have det sjovt

Fik et par fine venner der, som jeg stadig ser (og føler). Det er et afslappet sted at være!

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.