Hvem vi er

Tak for dit besøg Travel Gay

Vi sigter mod at hjælpe dig med at finde de bedste homoseksuelle barer, natklubber, saunaer, kurbade, strande, butikker og mere sammen med interessante rejseideer og fantastiske tilbud. For hver destination fremhæver vi nogle af de allerbedste hoteller for homoseksuelle rejsende. Travel Gay ejes af OUT4YOU Ltd, en britisk registreret virksomhed, der ejes og drives af et homoseksuelt hold. Vi har omfattende førstehåndskendskab til homoseksuelle Europa, Amerika og Asien, understøttet af et netværk af lokale kontakter i alle regioner.  

Vores baggrund

TravelGay.com startede sin rejse som Travel Gay Thailand i februar 2011. I juli 2011 blev hjemmesiden Travel Gay Asien med yderligere dækning af Hong Kong, Singapore og Taipei. Yderligere ekspansion medførte tilføjelsen af ​​Indonesien, Cambodja, Malaysia, Kina, Filippinerne for hurtigt at blive det førende Asien-rejsewebsted for homoseksuelle. I 2012 Travel Gay Europa blev lanceret med populære homoseksuelle rejsedestinationer over hele det europæiske kontinent.

Nu tiltrækker titusindvis af visninger om året, Travel Gay er det mest besøgte homoseksuelle rejsewebsted på jorden. Erhvervet i 2018 af OutOfOffice.com, verdens førende LGBT-skræddersyede rejsespecialister, Travel Gay's mål er at forblive og vokse som verdens førende LGBTQ-rejsewebsted. 

Vores hjemsted er Out4You Ltd, Sovereign House, Church Street, Brighton, BN1 1UJ, Storbritannien. Du kan kontakte os via e-mail på info@travelgay.com

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.