O2 Beach Club & Spa by Ocean Hotels

5-Stjernehotel i Dover Rd, Christ Church, Barbados, Caribien

Hvorfor Travel Gay elsker dette hotel?

Sats O2 Beach Club & Spa fra Ocean Hotels

Cool og moderne resort i strandklubstil.

Hotelbeskrivelse

O2 Beach Club & Spa er et femstjernet altomfattende strandklub-inspireret resort på Barbados, perfekt for dem, der ønsker at slappe af i luksus. Det kan prale af fantastiske værelser og suiter, gourmetspisning og en fredfyldt spa med behandlingsrum, der vender mod havet, og øernes eneste hammam-spa-suite, der tilbyder en komplet luksusoplevelse. 

Resortet ligger i den fjerne ende af St. Lawrence Gap, omkranset af smukke hvide sandstrande og det klare blå Caribiske Hav. Det tilbyder forskellige værelsesvalg, herunder juniorsuiter, herunder nogle svømme op og mere rummelige luksus conciergesuiter med 1-2 soveværelser, med valgmuligheder kun for voksne. 

At spise på O2 Beach Club er et kulinarisk eventyr med flere restauranter og barer, herunder en tapaslounge på taget og en signaturrestaurant, Oro at opleve. Der er også to poolbarer, der kan svømmes op, og en tapasbar på taget med DJ flere eftermiddage om ugen.

Eksklusivt for TravelGay.com-brugere

Book dit ophold på vores ekstraordinære ejendomme ved hjælp af den særlige reservationskode: STOLT for at få adgang til eksklusive rabatpriser. Klik på linkene nedenfor for at udforske og booke din luksuriøse ferie.

Tjenester og faciliteter

luksus bekvemmeligheder

strande

Restaurant

bar

Tjek priser og book direkte

Vælg dine værelser kl O2 Beach Club & Spa fra Ocean Hotels

Værelser og gæster
1 Rum 2 Voksne
Dette hotel er fuldt booket til disse datoer. Skift venligst dine datoer for at tjekke ledighed eller søg efter et alternativt hotel i Barbados

Ingen anmeldelser fundet

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.