Trinity Silom Hotel

4-Stjernehotel i 150 Soi Pipat 2, Silom, Bangkok, Thailand

Hvorfor Travel Gay elsker dette hotel?

2017 Mest bookede
2017 Mest bookede

Top 25

2018 Mest bookede
2018 Mest bookede

Top 25

2019 Mest bookede
2019 Mest bookede

Top 25

Sats Trinity Silom Hotel

Ved siden af ​​BTS skytrain. Fremragende værdi.

Hotelbeskrivelse

Gemt væk langs en stille sidegade, er Trinity Silom bekvemt tæt på både BTS Skytrain-stationen og Silom-homoscenen, såsom Telefon Pub.

Hvis du ikke kan sove, sent om natten homoseksuel Sauna Mania er lige rundt om hjørnet. Maj restauranter og dagligvarebutikker i nærheden. Chu Cafe (beliggende i den samme bygning) er en rigtig favorit hos os. Hotellets personale er hjælpsomme og lige så homoseksuelle som de får.

Hotellet tilbyder komfortable, veldesignede, prisvenlige værelser med gratis WiFi, en restaurant på stedet, swimmingpool og fitnesscenter. Et konsekvent populært valg blandt Travel Gay brugere.

Tjenester og faciliteter

Gratis Wi-Fi

Fitness

Restaurant

Shop

Solterrasse

Svømmepøl

Vælg dine værelser kl Trinity Silom Hotel

Værelser og gæster
1 Rum 2 Voksne
Dette hotel er fuldt booket til disse datoer. Skift venligst dine datoer for at tjekke ledighed eller søg efter et alternativt hotel i Bangkok
J
John

15-Feb-2014

Tredje besøg og vil være tilbage igen.

Tredje ophold på Gløden. Altid god værdi og servicen er meget god. Placeringen er genial for både homoseksuelle barer i Silom og for at komme rundt i byen, da Skytrain-stationen ligger lige ved siden af. Værelserne er rene og komfortable. Hotellet har en anstændig pool og terrasse i en bygning ved siden af ​​hotellet - men let at komme til. Anbefalede. Kommer tilbage.
K
Kevin

28-Feb-2013

Trinity Silom Hotel

Partner og jeg, og en ven, boede på Glow i denne uge. Det er slet ikke homoseksuel, men tillader homoseksuelle mænds besøgende. De nye værelser er store, god morgenmad, pool og fitnesscenter er i den næste bygning. Den bedste funktion er den tætte nærhed til BTS-stationen. Silom Road-området er inden for gåafstand. På samme gade ligger Sauna Mania og Adonis Massage en rask 5 minutters gang. Et godt valg af smart, men økonomisk hotel i Bangkok.
R
Robbie

28 Dec 2012

Trinity Silom Hotel

Renoveret og meget mere moderne end da jeg sidst besøgte. Glow er bekvemt placeret i forhold til BTS, værelserne er komfortable og rummelige. Fitnessfaciliteterne, poolen og tennisbanen ligger i et fælles kompleks ved siden af, men det er ikke et problem. Fantastisk beliggenhed for den homoseksuelle scene, meget venligt personale. Generelt tilfreds og synes det er god værdi for pengene.
G
G

4 Dec 2019

flashy

Tredje ophold på Gløden. Altid god værdi og servicen er meget god

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.