Oakland

Oakland Gay Barer, klubber og hoteller

Oakland er en by i Californien med en lille homoseksuel scene. Det er kendetegnet ved sin nærhed til San Francisco og uden tvivl overskygget af det

Når det er sagt, så har Oakland sin charme. Det er en ret stor by, og der er masser at se. Du kan endda komme på en dagstur fra San Francisco. Oakland er grønnere og mere solrigt end San Francisco.

Hotel i Oakland

Det teknologiske boom i Silicon Valley er smittet over i Oakland. Byen er noget splittet mellem eliterne i tech-verdenen og en fattigere, mere grusom side - som mange amerikanske byer gør.

Tjek priser og book nu

Oakland homoseksuelle barer

Vores oversigt over de bedste homoseksuelle barer i Oakland, Californien. Der er et par bøssesteder i byen, som du kan tjekke ud.
  White Horse Inn
  Placeringsikon

  6551 Telegraph Ave, Oakland, USA

  Vis på kort
  White Horse Inn, der anses for at være den længst kørende homoseksuelle bar i Amerika, er en ikonisk institution i Oakland. Det var en speakeasy i forbudstiden. Dette er den homoseksuelle bar, du ikke må gå glip af i Oakland.
  Funktionalitet:
  bar

  Sidst opdateret den: 8 Aug 2023

   Club 21
   Placeringsikon

   2111 Franklin St, Oakland, USA

   Vis på kort
   Club 21 er en LGBT+ klub i Oakland med et Latino-tema. Det er vært for Latin Explosion-danseaftener i weekenden samt drag- og comedy-aftener. Det er kun åbent fredage og lørdage til sent.
   Funktionalitet:
   klub

   Weekend: Fre-lør: kl. 9-4

   Sidst opdateret den: 8 Aug 2023

   Oakland Tours

   Har vi noget galt?

   Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.