Gay Saint Martin

Gay Saint Martin

Saint Martin er en lille ø-paradis beliggende i det nordøstlige Caribien, der blander europæisk sofistikering med en afslappet tropisk stemning

Saint Martin er en ø-paradis i det nordøstlige Caribien, der formår at blande europæisk sofistikering med en afslappet tropisk stemning. Øen er delt mellem Frankrig i nord og Holland i syd.

Den franske side, Saint-Martin, har hovedstaden Marigot med god toldfri shopping, mens den hollandske side, Sint Maarten, er kendt for sit festlige natteliv og kasinoer i hovedstaden Philipsburg.

Saint Martin er berømt for sit udvalg af fantastiske strande fra den populære, energiske Friar's Bay til den berømte tøj-valgfri Orient Beach. Der er også fremragende sejlads, dykning, fiskeri og vandreture på tværs af den 37 kvadratkilometer store ø indrammet af glødende turkisblåt vand.

Med en eklektisk fusion af fransk, caribisk og hollandsk kultur, fremragende køkken og en gyngende barscene, er Saint Martin et tropisk tilflugtssted perfekt for homoseksuelle rejsende.

Gay Saint Martin Tours

GaySail Saint Martin
Placeringsikon

Anse Marcel Strand, Saint Martin, Saint Martin, Caribien

Vis på kort
5
Publikums vurdering

Baseret på 64 stemmer

Flygt til det tropiske paradis på en glitrende caribisk sejlerferie, der starter og slutter på de glamourøse Saint Martin-øer med GayNudeSail. Under hele krydstogtet sejler du gennem det blåste vand og mellem de nærliggende øer Saint Barth's og Anguilla.

Mærk den varme passatvind kysse din hud, mens du sejler med, palmerne svajer i takt med den lette brise. Hver ø, du opdager, har sin egen specielle charme, fra sofistikeret europæisk tiltrækning til fredelig afsondrethed uden for nettet. Lad det krystalblå vand lokke dig ind i paradis under solrige himmelstrøg.

Nyd uberørte strande, pulserende koralrev og luksuriøse faciliteter ombord på to slanke 40 fods katamaraner med en sjov gruppe på 20 mænd. Vælg mellem et frækt "tøj valgfrit" sejlereventyr eller lad det hele hænge ud på et fuldt nøgen krydstogt - valget er dit!

Hver yacht har fire overdådige dobbeltkahytter (fire dobbeltkahytter, der også kan reserveres for singler at dele eller som en privat dobbeltkahyt) og to nedsatte enkeltkahytter med dæksadgang plus tjenester fra en talentfuld homoseksuel skipper og kok. Dit krydstogt inkluderer velsmagende morgenmad og frokoster, sodavand, skatter, brændstof og rengøring. Middage, told og alkoholholdige drikkevarer er ikke inkluderet.

Slut dig til vores besætning til den ultimative homoseksuelle caribiske ferie sprængfyldt med skønhed, kammeratskab og livslange minder, der venter på at udfolde sig!

2024 Saint Martin krydstogtdatoer

11-18 maj: GayNudeSail Exclusive St. Martin (Nøgen sejlerferie)

11-18 maj: GaySail Exclusive St. Martin (Beklædning valgfri)

18-25 maj: GayNudeSail Exclusive St. Martin (Nøgen sejlerferie)

5-12 oktober: GayNudeSail Exclusive St. Martin (Nøgen sejlerferie)

5.-12. oktober: GaySail Exclusive St. Martin (Tøj valgfrit)

12-19 oktober: GayNudeSail Exclusive St. Martin (Nøgen sejlerferie)

Ugedag: 24 timer

Weekend: 24 timer

Sidst opdateret den: 11-Jun-2024

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.