Gay Napa & Sonoma Vinture og hoteller

Gay Napa & Sonoma Vinture og hoteller

Vingårde i Napa og Sonoma Valley er store turistattraktioner. Dette er Amerikas vinlande.

Napa og Sonoma dale kan prale med mange fremragende hoteller, hvoraf mange er rettet mod vinelskere. Druer blev opfundet af en grund! Selvom Napa ikke har meget af en homoseksuel scene, er den meget homoseksuel.

Deltagelse i en af ​​de mange vinture er sandsynligvis den bedste måde at få mest muligt ud af Napa & Sonoma Valley. Du kan drikke ansvarligt eller gå fuldt ud på Eddie og Patsy! Du kan hoppe på vintoget og tage en sprød tur rundt i dalen. Du kan deltage i ture i de store vingårde Sonoma og Napa. Der er også ture i nogle af de mindre kendte vinmarker.

Hotel i Napa

Napa Valley * Ture

Napa og Sonoma er tæt på hinanden, men et bjergkæde adskiller dem. Over fire millioner mennesker besøger Napa Valley hvert år, og der er en vis klasse og sofistikering i området. Du kan få øje på mange homoseksuelle og lesbiske par, der gennemsøger vingårde i Napa og Sonoma og opholder sig i dets dejlige hoteller og gæstehuse. Klik på her for at søge på flere Napa-hoteller.

 

Tjek priser og book nu

 

Napa og Sonoma vinture og oplevelser

Napa & Sonoma Valley er hvor det er for vinelskere i USA. Et udvalg af vidunderlige ture i fantastiske vinmarker venter dig i denne smukke del af Californien.

Hvorfor dette hotel ?: Luxury Resort. Prisvindende spa. Michelin -stjerne restaurant.

Auberge du Soleil er et luksusresort, der ligger i den smukke Napa -dal, så det er naturligt omgivet af vingårde. Hotellet ligger på 33 hektar jord med en smuk skulpturhave, som gæsterne kan vandre igennem. Auberge har fantastiske funktioner, herunder en tennisbane, et Mercedes-Benz Test Drive-program, en yogapavillon og en prisvindende spa.

Værelserne har deres egne private terrasser, pejse og store vinduer til udsigt over dalen. Restauranten Michelin -stjerne serverer udsøgte middelhavsretter, og baren er et godt sted at slappe af om aftenen, tjek deres 15,000 flaske vinliste!

Funktionalitet

gratis parkering, pool, bar, lounge, gratis wi-fi, pejs, vandreture, udsigt over bjergene

180 Rutherford Hill Rd,


9.8
Enestående

Baseret på 31 stemmer

Hvorfor dette hotel ?: Tæt på restauranter. Intimt luksushotel.

Francis House er et lille luksushotel beliggende i Calistoga -området.

Hotellet er opført på National Register of Historic Places, da det blev bygget i 1886, og består af 5 fransk designinspirerede værelser.

Vingårde i Sonoma County ligger kun en halv times kørsel fra hotellet, og restauranter og vinsmagningslokaler er kun inden for gåafstand.

Funktionalitet

gratis parkering, pool, gratis morgenmad, vandreture, gratis wi-fi, sauna, cykeludlejning, lufthavnstransport, rengøring

1403 Myrtle St, Calistoga, Napa


Hvorfor dette hotel ?: Tæt på vingårde. Miljøvenlig.

Bardessono er et luksushotel, der ligger i Yountville -området. Dette certificerede grønne hotel ligger tæt på mange vingårde i området og ligger lige ved hovedvejen, der løber gennem Yountville. Der er mange fantastiske funktioner på Bardessono, herunder et boblebad, en opvarmet pool på taget samt fuldt miljøvenlige værelser.

Suiterne har pejse, private terrasser, og nogle har endda brusebad-dampbad og udendørs brusere. Hotellets restaurant og bar 'Lucy' serverer udsøgte retter med ingredienser, der er fremstillet lokalt.

Funktionalitet

pool, gratis parkering, bar ved poolen, cykeludlejning, gratis wi-fi, fitnesscenter/motionscenter, børnepasning, pejs, privat balkon, rengøring

6526 Yount St, Napa, Yountville


9.3
Enestående

Baseret på 45 stemmer

Hvorfor dette hotel ?: Tæt på restauranter. Private hytter.

Carneros Resort & Spa er et luksushotel, der ligger lige ved Highway 121. Ejendommen består af private sommerhuse, der skaber et hjem væk hjemmefra. Der er frodige haver, der omgiver Carneros, samt en central stor pool, der giver en fantastisk udsigt over landskabet.

Hvert sommerhus har sin egen private baghave samt en veranda til at tilbringe varme aftener på. Der er også et spabad og en pool kun for voksne på en bakketop. Hotellets beliggenhed betyder, at mange berømte vingårde ligger tæt på Carneros Resort.

Funktionalitet

gratis parkering, pool, bar/lounge, cykeludlejning, gratis wi-fi, motionsrum, rengøring, roomservice, privat balkon, pejs

4048 Sonoma Hwy, Napa


8.8
Fantastike

Baseret på 59 stemmer

Hvorfor dette hotel ?: Tæt på Downtown Napa. Vineyard Visninger.

Napa Valley Lodge ligger i Yountville-området, og downtown Napa ligger kun 15 minutters kørsel derfra.

Dette hotel er klart toscansk inspireret i en bondegårdstil. Mange af værelserne har en fantastisk udsigt over de omkringliggende vinmarker, og andre har udsigt over poolen og haverne. Værelserne har også pejse og private terrasser, som er gode til de varme aftener.

Ejendommen har mange underholdende funktioner som græsplæne, boldbaner samt hængekøjer for at holde dig både travl og afslappet. Der er restauranter og vingårde, du kan besøge i området.

Funktionalitet

gratis parkering, pool, gratis morgenmad, cykeludlejning, gratis wi-fi, motionsrum, rengøring, privat balkon

2230 Madison St, Napa, Californien