Gay Sofia · Hoteller

Gay Sofia · Hoteller

Sofia har et stort udvalg af hoteller. Vores top 2021 -hoteller i Sofia til homoseksuelle rejsende ligger i byens centrum, tæt på populære turistattraktioner, restauranter og homoseksuelle.

Gay Sofia · Hoteller

Sofia Hotel Balkan
Placeringsikon

Sveta Nedelya-pladsen 5,, Sofia

Vis på kort
Hvorfor dette hotel? Central luksus. Ved siden af ​​metrostationen. Populært blandt homoseksuelle gæster.

Luksushotel til overkommelige priser i hjertet af Sofia. Sofia Hotel Balkan ligger ved siden af ​​metrostationen Serdika, hvilket gør det let at nå andre dele af byen.

Værelserne og suiterne ligger i en smuk bygning og er elegant indrettede med gratis WiFi, opholdsområde. Faciliteterne inkluderer et motionscenter, restaurant og bar.

Mange lokale spisesteder ligger inden for 10 minutters gang.

Funktionalitet:
bar
gratis WiFi
Fitness
Massage
Restaurant
Sauna
spa
Dampbad
Central Hotel
Placeringsikon

52, Hristo Botev Blvd, Sofia 1000,, Sofia

Vis på kort
2018 Mest bookede
2018 Mest bookede

Top 100

Hvorfor dette hotel? Fremragende beliggenhed. Tæt på homoscenen. Stor værdi.
Et populært Sofia hotel den Travel Gay. Central Hotel har en fantastisk beliggenhed i byens centrum, kun en kort gåtur fra Banya Bashi-moskeen, Serdika metrostation, restauranter, barer og natteliv med homoseksuelle.

Værelserne har fladskærms-tv med kabelkanaler, aircondition og gratis WiFi. Der er en restaurant på stedet, og deres morgenmad og service er kendt for at være fremragende.

Gæsterne kan slappe af i spaen, der er udstyret med sauna, dampbad og jacuzzi. Massage tilgængelig.
Funktionalitet:
gratis WiFi
Massage
Restaurant
Sauna
spa
Dampbad
Best Western Plus Bristol Hotel
Placeringsikon

69 Hristo Botev Blvd,, Sofia

Vis på kort
2018 Mest bookede
2018 Mest bookede

Top 100

Hvorfor dette hotel? Central placering. Tæt på metrostation, turistattraktioner og homoscene.
Et af vores bedst sælgende hoteller i Sofia. Best Western Plus Bristol ligger i nærheden af ​​Serdika-metroen i gåafstand fra Alexander Nevski-katedralen og parlamentet. Golden Mix bøsseklub er 5 minutters gang væk.

Alle moderne værelser har komfortable senge, fladskærms HD-tv med kabelkanaler, gratis WiFi, kaffe- og tefaciliteter, stort badeværelse. Hotellet har en restaurant og bar, selvom mange lokale muligheder er i nærheden.

Andre faciliteter inkluderer en døgnåben reception, lufthavnstransport. Concierge-receptionen kan arrangere ture, transport, billetter osv.
Funktionalitet:
bar
Gratis Wi-Fi
Massage
Restaurant
Baratero Club Apartments
Placeringsikon

Budapeshta Street 60, Sofia

Vis på kort
Hvorfor dette hotel? Store lejligheder. Tæt på turistattraktioner, metrostation og homoscene.

Indkvartering i lejlighedsstil i Sofias centrum. Baratero Club Apartments ligger i gåafstand til seværdigheder, transportforbindelser, shoppingområde og muligheder for homoseksuelle natteliv.


Disse store, moderne lejligheder har aircondition, køkken med ovn, brødrister, kaffemaskine, køleskab, gratis WiFi. Nogle enheder har spiseplads og balkon.


Baratero har lejligheder andre steder i Sofia. Homoseksuelle gæster er varmt velkomne.

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.