Santiago Gay kort

Santiago Gay kort

Vores interaktive homoseksuelle kort over Santiago. Du kan finde et sted, filtrere din søgning og få mere detaljerede oplysninger.

Spillestedstype-ikon
Hoteller

Spillestedstype-ikon
bar

Spillestedstype-ikon
Danseklub

Spillestedstype-ikon
Sauna

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.

Hotel hurtig søgning

Casona Lo Aguirre

Casona Lo Aguirre

Casona Lo Aguirre er en smuk ejendom, der ejes og drives af homoseksuelle. Fordyb dig i rigdommen af ​​chilensk tradition og roen i livet på landet gennem vores fem traditionelle værelser. Hvert af disse hyggelige værelser vil tage dig med på en tur til fortiden, med dens rustikke charme og autentiske detaljer, der får dig til at føle dig hjemme. Oplev essensen af ​​palæet og varmen fra vores gæstfrihed, mens du udforsker skønheden i Lo Aguirre. Ejendommen er kun 15 minutter væk fra store vingårde, Undurraga vingård, byen for kunst og håndværk i Pomaire (ler) artesany, spændende Skydive service, skydiveandes og 40 minutters kørsel fra havbyen isla negra. Vælg mellem en række værelsesdragter i Casona Lo Aguirre-ejendommen, alt traditionelt hjem fra hjemmet: Brudesuite: 100 kvadratmeter værelse med privat stue, spille- eller spisebord, minibar, påklædningsværelse, moderne ombygget badeværelse, separat værelse med super kingsize-seng. Satellit-tv og privat terrasse med udendørs badekar, ideel til at nyde et bad under stjernerne om sommeren. Owners Suite: 70 kvadratmeter værelse, med hall, super kingsize-seng og stort ombygget badeværelse med spabad. Juniorsuite: 2 værelser forbundet med 1 badeværelse med bruser. 1 super kingsize-seng og 2 enkeltsenge (Ideel til familier med børn). Suite AO- Nyt for 2024- udstyret med spabad Strip Center Suites- beliggende i det vestlige område af ejendommen, med komfortable badeværelser, varme, alle værelser har en parasol og udendørs havemøbler, satellit-tv, minibar, udstyret. The White House Chalet: Typisk chilensk rustik adobe chalet, for nylig ombygget. Praktisk og enkel, i landlige omgivelser og inden for Casona Lo Aguirres ejendom. Det har en stor sæsonåben pool, grill, opholdsstue med pejs og tv, veludstyret køkken, vaskemaskine og tørretumbler, elvarme, wifi, grønne områder, køleskab med mad til morgenmad og kapacitet til maks. 9 personer max og 2 badeværelser kun med bruser. Ideel til brudefester eller feriehus med familie, hvor naturen er værdsat, eller en bryllupsbegivenhed i området, når du kører til andre destinationer, Dette rum er designet til praktiske snarere end i en luksus for gæster, hvor de vil finde alt det nødvendige for at have et behageligt ophold uden stress på et sted med afbrydelse og ro. Nespresso-maskiner findes også i alle rumtyper. Morgenmadsmulighederne varierer afhængigt af værelsestype, der er en spisestue på stedet, som også kan benyttes til frokost- og aftensmad, hvis man giver besked på forhånd, om søndagen arrangerer hovedpoolområdet på ejendommen en grillmulighed mod et ekstra gebyr. Casona Lo Aguirre også firmaarrangementer, jubilæumsfester og mere på anmodning. Ring +56992341414 eller +56997372364 for direkte forespørgsler. For ophold over 2 nætter tilbyder vi SCL-transport eller santiago-transport. Eksklusivt igennem TravelGay.com

Gay Santiago Events