Rhodes

Rhodes Gay Guide og hoteller

Rhodos er den største af Grækenlands Dodekanesiske øer. Det er et populært turistmål.

Rhodos har en lang historie, og du vil finde mange kulturelle attraktioner at udforske. Korsfarerridderne af St. John satte deres præg, ligesom italienske og osmanniske besættere. At udforske den gamle bydel kan transportere dig tilbage til det byzantinske imperiums dage.

Rhodes-hoteller


Besøg Akropolis ved byen Lindos. Rhodos er en meget Instagrambar ø. Der er også et natteliv at udforske, når du har tilbragt dagen på stranden og udforsket øen.

Tjek priser og book nu

 

Rhodos Gay Guide

Almar Spa and Hammam
Placeringsikon

Papanikolaou 4, Rodos, Rhodes, Grækenland

4
Publikums vurdering

Baseret på 1 stemmer

Almar Spa og Hammam er en ny homovenlig spa på øen for afslapning, velvære, alt du skal gøre er at overlade dig selv i hænderne på terapeuterne.

Den eneste tyrkiske hammam på Rhodos, taget fra en anden æra, hvor sultanerne regerede, bygningen, hvor den er placeret, er en historisk bygning af riddernes ø! Du kan kombinere behandling enten alene eller med dine sessioner!

Kontakt venligst spaen direkte med eventuelle spørgsmål og for at bestille en tid direkte via kontaktoplysningerne nedenfor eller e-mail info@almarspa,gr.

Mon:10: 30 - 21: 00

Tir:10: 30 - 21: 00

Ons:10: 30 - 21: 00

Tor:10: 30 - 21: 00

fre:10: 30 - 21: 00

Sat:10: 30 - 21: 00

Sol:10: 30 - 21: 00

Sidst opdateret den: 29-Oct-2023

Rhodos homoseksuelle barer

  Senses Music Bar (CLOSED)
  Placeringsikon

  Sofokleous 7, Rhodes, Grækenland

  Vis på kort
  3
  Publikums vurdering

  Baseret på 2 stemmer

  Senses Music Bar er den eneste homoseksuelle bar på Rhodos. Det ligger i den gamle bydel, og det er ofte vært for dragshows. Dette er stedet at gøre, hvis du gerne vil have en homoseksuel gammel tid på Rhodos.
  Funktionalitet:
  bar

  Sidst opdateret den: 22 Nov 2023

  Har vi noget galt?

  Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.