Miami

Gay Miami City Guide

Planlægger du en tur til Miami? Så er vores homoseksuelle Miami-guide-side noget for dig.

 

Miami

Det kulturelle, finansielle og økonomiske centrum af Florida, Miami, har landets tredjehøjeste skyline med over 300 højhuse. Byen, hvor tårnhøje kunststykker af moderne arkitektur møder uberørt blåt vand og hvide sandstrande, Miami er en blændende destination med solbeskinnet kultur og underholdning.

South Beach kan prale af et af de mest ikoniske og etablerede homoseksuelle distrikter i landet og er et knudepunkt for homoseksuelle samfund, kultur og natteliv i sin mest glitrende og glamourøse form. Byen er hjemsted for et bredt og varieret udvalg af homoseksuelle klubber, barer, hoteller og andre spillesteder, der garanteret vækker interesserne for enhver homoseksuel rejsende.

Homoseksuelle rettigheder i Miami

Florida er ikke kendt for at være den mest socialt liberale eller homoseksuelle venlige stat i USA, men ligesom sine naboer Fort Lauderdale og Orlando er Miami blevet en bastion for homoseksuelle samfund og kultur i staten.

Seksuel aktivitet af samme køn blev kun legaliseret i 2003, men siden da har der været en række progressive love og lovgivningsmæssige lovforslag, der har givet LGBT + -individer øget frihed og lighed. Ægteskab af samme køn blev legaliseret i 2015, og højesteret beskytter LGBT + -personer mod diskrimination på grund af seksuel orientering eller kønsidentitet.

Holdninger til LGBT + mennesker har oplevet en drastisk fremgang i det sidste årti med voksende respekt og empati for LGBT + mennesker og problemer.

Homoseksuelle barer i Miami

Miami har en lang og etableret historie som et hotspot for homoseksuelle natteliv, der fortsætter i dag. South Beach er hjemsted for LGBT+-kulturen i byen, og homoseksuelle rejsende vil finde en eklektisk, glamourøs og varieret blanding af homoseksuelle nattelivsoplevelser. Fra dragshows og kabaret til homoseksuelle superklubber, her er noget for enhver homoseksuel rejsende.

Højdepunktet i South Beachs nattetilbud er twist, den mest populære og længstlevende homoseksuelle bar i Miami. Twist har været åben i over 25 år og kan prale af DJ'er i verdensklasse, professionelle og performative bartendere og mandlige dansere om natten. Baren er ofte vært for landets mest berømte og imponerende drag-handlinger, herunder flere Ru Pauls Drag Race alun.

Lige syd for Little Havana og kendt for sin pulserende, spændende og varierede blanding af begivenheder, sukker natklub tilbyder nogle af de bedste homoseksuelle klubber i Miami. Den latin-fokuserede klub tiltrækker store menneskemængder med sin livlige atmosfære og fantastiske dragshows.

Gay Miami · Hoteller

Homoseksuelle hoteller i Miami

Miami er hjemsted for et bredt og imponerende udvalg af homoseksuelle og homoseksuelle hoteller og indkvarteringssteder. De mest populære hoteller for homoseksuelle rejsende er normalt i South Beach-området, hjemsted for smukke strækkende strande, tårnhøje skyskrabere og byens knudepunkt for homoseksuel kultur og natteliv.

AxelBeach Miami er en af ​​de seneste tilføjelser til hotelscenen i byen og tilbyder komfortable og stilfulde ophold til homoseksuelle rejsende. Hotellet har 159 værelser, et fitnesscenter og en spa, og gæsterne kan endda nyde en betagende udsigt over Miamis skyline fra AxelBeachs smukke skybar. Beliggende i hjertet af Art Deco District, er mange af byens bedste homoseksuelle klubber og barer inden for kort gåafstand. Et andet homoseksuelt-fokuseret hotel er Gaythering, Miamis første homoseksuelle hotel og stadig et af dets mest populære. Gaythering har en intern sauna og restaurantbar, hvilket betyder, at gæsterne kan spise, sove og krydse alle på samme sted.

Der er også en overflod af homoseksuelle hoteller i Miami, hvoraf mange tilbyder komfortabel og bekvem indkvartering i byens mest populære områder, herunder South Beach Hotel, Miami Beach Resort og Spa og Interkontinentale Miami.

Hvis du planlægger at besøge Miami på en stor festhelg, tilrådes det at reservere dit hotel i god tid, da værelserne sælges hurtigt, især i løbet af Miami Beach Pride i april.

Homoseksuelle saunaer i Miami

Miami har et lille antal homoseksuelle saunaer, men mens tilbudene kan være begrænsede, skuffer spillestederne ikke. Et af de mest populære spillesteder er Club Aqua, en stor sauna med en lang række faciliteter, herunder sauna, boblebad, opvarmet pool og udendørs dæk. Lokalet fungerer på private medlemmer, men medlemskab kan købes til en engangs overkommelig pris. Dette giver ubegrænsede besøg under hele dit ophold.

Gaythering Spa og sauna ligger i Gaythering homoseksuelle hotel. Spillestedet er tøj-valgfrit og er et populært rejsedestination. Ud over saunafaciliteterne tilbyder spillestedet også en række spabehandlinger og massage, herunder aromaterapi.

South Beach Miami Foto med tilladelse fra GMCVB - http://MiamiandBeaches.com

Gay strande i Miami

Miami kan prale af nogle af de bedste strande i hele USA, og der er en række steder, der tiltrækker store homoseksuelle skarer. Den mest berømte er utvivlsomt 12th Street Beach som ligger på Miamis hovedbanegård. Her finder du masser af homoseksuelle flag kombineret med masser af øjenkonfekt.

Haulover Park er en af ​​de eneste tøj-valgfri strande i Florida og er et hotspot for LGBT+ strandgængere. Mens nøgenhed ikke er tilladt på nogle områder af stranden, er den nordligste kant et populært sted for homoseksuelle solbadere og rejsende. Nogle områder på stranden er populære til cruising, så sørg for at holde øje.

At komme til Miami

Byen betjenes af Miami International Airport. Lufthavnen ligger temmelig tæt på Downtown-området, og der er mange måder at nå byens centrum på. Den hurtigste og mest bekvemme løsning er MIA Mover, et automatiseret togsystem, der transporterer rejsende fra lufthavnen til Miami Intermodel Center. MIA Mover-stationen ligger på lufthavnens tredje etage mellem Dolphin og Flamingo Garages.

Rejsen fra Miami International Airport til Intermodel Center tager cirka fire minutter, og når de er kommet frem til centrum kan rejsende derefter tage Metro Orange Line til Government Center-stoppestedet i Downtown Miami. Metroen koster $2.25 per person og er uden tvivl den hurtigste måde at rejse på.

Alternativt kører lufthavnen en shuttlebus til Downtown-området med en fast pris på $ 22.

Homoseksuelle Miami

At komme rundt i Miami

Metromover

Metromover er et offentligt transportnetværk, der bruger vintagebusser til at give gratis rejser over Miami. Metromover er gratis, og selvom netværket stort set er begrænset til turistmål og interessante steder, kan det være en nyttig måde at rejse i byen på. Vær advaret om, at Metromover kan blive meget travlt i spidsbelastningstider.

Bus

Busser er en særlig god mulighed for rejsende, der bor i Miami Beach. På grund af den høje turistbefolkning i denne del af Miami har byen investeret meget i sit busnetværk. Bussen er praktisk og billig, men billetpriser kan kun betales kontant og mønter.

Taxa

Områderne Downtown, Edgewater og Miami Beach er kendt for deres billige Uber-priser, og dette kan være den mest effektive måde at rejse på. Der er også masser af licenserede taxaer i Miami, og de har tendens til at operere på en enkelt billetpris og beskytter mod prisstigninger.

Ting at lave i Miami

Der er ubegrænsede muligheder, når det kommer til ting at gøre i Miami. De mest værdifulde attraktioner inkluderer dog:

 

 

  • Besøg den ikoniske Miami Beach
  • Tilbring en dag i Miami Zoo
  • Shop på Bayside Marketplace
  • Gå rundt i art deco-distriktet
  • Fordyb dig i Little Havana
  • Bestig Freedom Tower
  • Slentre den legendariske Ocean Drive
  • Slap af og slappe af på South Beach

 

 

Læs mere: De bedste ting at gøre i Miami.

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvornår skal Besøg

For det bedste vejr, overvej at besøge Miami om foråret. I denne periode vil varmen være mindre intens, og orkansæsonen er endnu ikke begyndt. Foråret er også ideelt for rejsende på udkig efter billigere priser på flyrejser og hoteller, og højsæsonen er ved at dø ud.

Miami Beach Gay Pride, Miami Open og Ultra Music Festival finder sted mellem marts og maj, så foråret er også det bedste tidspunkt at fange de bedste begivenheder i byen.

Visa

Dem, der bor uden for USA, skal have et midlertidigt rejsevisum, og disse kan søges via den officielle amerikanske ambassades hjemmeside eller i din lokale amerikanske ambassade.

Penge

Der er masser af pengeautomater i hele Miami, og størstedelen af ​​virksomhederne accepterer kredit- og betalingskort. Dog kan nogle pengeautomater og kortlæsere tilføje et ekstra gebyr for transaktioner, der forsøges med oversøiske kort. De generelt accepterede og forventede deponeringssatser i Miami er 15-20% for god service.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.