Marthas vingård

Martha's Vineyard Gay Guide og hoteller

Martha's Vineyard er en Massachusetts -ø ved Cape Cod. Det har længe været en populær destination for velhavende rejsende. Martha's Vineyard er også populær blandt homoseksuelle rejsende.

Martha's Vineyard er en af ​​New Englands juveler. Bedst kendt som en sommerkoloni, er det også hjemsted for nogle af de rigeste amerikanere og berømtheder - fra Jackie Kennedy til Carly Simon. Dette er noget af en millionærs legeplads, så du potentielt kan få dig en rig mand.

Hoteller i Martha's Vineyard

Marthas vingård I Martha's Vineyard får du lyst til at besøge de slikfarvede Gingerbread Houses i Oak Bluff. Du skal også have hummer og muslingesuppe, helst på Menemsha Beach for en ægte New England-oplevelse. Åh, og glem ikke at besøge Gay Head Cliffs og Gayhead Lighthouse (yeah, lol).   Tjek priser og book nu

Marthas vingård

Martha's Vineyard Gay Guide og hoteller

Seaweed's
Placeringsikon

16 Kennebec Ave, Martha's Vineyard,

Vis på kort
Seaweed's er en queer-ejet og drevet vinbar og restaurant i Martha's Vineyard, som ligger kun 3 minutters gang fra Oak Bluff's Town Beach.

Denne bæredygtige restaurant tilbyder nøje organiserede måltider lavet med råvarer fra øen. Det tilbyder også stolt lækre økologiske vine, øl og cocktails lavet af diodynamiske producenter.

Menuen skifter ofte i henhold til de tilgængelige produkter, så sørg for at kontrollere deres instagram på forhånd.
Funktionalitet:
Frisk
Lokalt producerede produkter
Økologisk vin
Alt godt fra havet
vinsmagning

Ugedag: 15: 00-23: 00

Weekend: 15: 00-23: 00

Sidst opdateret den: 8 Aug 2023

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.