Kotor

Kotor Gay Guide og hoteller

Kotor er en charmerende by i Montenegro omgivet af bjerge og ligger over en bugt ved Adriaterhavskysten.

Kotor er måske ikke så kendt som Dubrovnik, men det er lige så atmosfærisk og stilfuldt - måske endnu mere. Du vil finde utroligt romantiske historiske bygninger at udforske. Kotor er så lokkende, at du kan bygge din tur rundt på Balkan i denne by.

Hoteller i Kotor


Kotor

Kotor er en middelalderby med snoede brostensbelagte gader at udforske. Du vil finde skjulte gangbroer, historiske kirker og charmerende caféer og barer at udforske. Den mest slående del af Kotor at udforske er Stari Grad (Gamle By).

 

Tjek priser og book nu

Hoteller i Kotor

Her er vores guide til nogle af de bedste hoteller i Kotor, Montenegro, for homoseksuelle rejsende. Kotor har mange charmerende boutiquehoteller i historiske bygninger.
Hostel Old Town Kotor
Placeringsikon

Stari Grad 284, Kotor

Vis på kort
Hvorfor dette hotel?
Old Town Hostel ligger i den gamle bydel i Kotor i en unik bygning grundlagt i det 13. århundrede og tilbyder en ægte Kotor-oplevelse til overkommelige priser. De var engang ejet af den lokale adelsfamilie Bisanti, nu oprejst som Old Town Hostel Kotor, og tilbyder en virkelig unik form for ophold i Kotor.

Pænt dekoreret Old Town Hostel East Wing har 8 sovesale (med 5,6,7,8 & 12 senge), 3 soveværelser med dobbeltsenge og en lejlighed. I deres vestfløj har de 4 sovesale (med 5,6 & 8 senge) og 2 soveværelser med dobbeltsenge. Hver af sovesalene har sit eget badeværelse med brusebad og toilet. Også i sovesale og værelser finder du et lille tekøkken. I både øst- og vestfløjene har de større fuldt udstyrede køkkener til mere madlavning.

De er kun 1 minuts gang fra de mest berømte byfaciliteter, Sv Tryphon-katedralen, og indgangen til byens befæstninger.

Gå ikke glip af deres ugentlige begivenheder, herunder Karaoke, Game Nights og Sangria Night!
Palazzo Drusko
Placeringsikon

Stari grad 484, Kotor

Vis på kort
Hvorfor dette hotel?
Palazzo Drusko, som ligger i et 600 år gammelt stenhus, der tidligere var ejet af den montenegrinske adel, ligger kun 150 meter fra St. Tryphons katedral i Kotor og tilbyder rummelig og komfortabel indkvartering med aircondition. Værelserne er individuelt indrettede i traditionelle stilarter med 150 år gamle møbler, stenvægge og træelementer, der virkelig giver charmen ved den gamle bydel i Kotor.

Der er gratis offentlig parkering i nærheden. Der tilbydes lufthavnstransport mod et tillægsgebyr samt en udflugtsskranke og concierge-service. Engelsk og norsk tales på ejendommen.

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.