Hoi An Gay hoteller

Hoi An Gay hoteller

Hoi An, en malerisk by på Vietnams centrale kyst, er kendt for sin velbevarede gamle bydel, kinesiske shophouses og franske koloniale bygninger.

 

Hoi An Gay hoteller

Hoi An Local Villa
Placeringsikon

Thôn Thanh Nhứt, ĐX18, Cẩm Thanh,, Hoi An

Hvorfor dette hotel?
Med en idyllisk beliggenhed på Vietnams kulturrige centrale kyst,
Hoi An Local Villa er beliggende midt i en enorm palmeskov og naturlige vandveje i Cam Thanh Coconut Village.

Villaen er placeret strategisk på landet inden for en kort tur mellem den sandede strækning af rolige strande og Hoi An antikke by - UNESCO World Heritage Site, en usædvanligt velbevaret tidligere handelshavn.

Villaen tilbyder 14 velindrettede værelser med direkte naturligt lys med udsigt over det omkringliggende frodige grønne mangrove-økosystem.

Det internationalt uddannede team sigter efter at levere ud over gæstens forventninger og er entusiastisk over at dele sine bevarede hemmeligheder om byens bedste eskapader.

Hoi An er et knudepunkt for fritid og fornøjelse med en smittende energi. Fra dens strategiske krydderihandelshistorie, dens synlige udenlandsk-påvirkede arkitektur,

Dets unikke biosfærereservat, dets livlige madscene, dets ry som centrum for kulturen og kunsten, dets afslappende tropiske strande til dets landlige landsbyer, og vigtigst af alt, venligheden af ​​dens indbyggere vil charmere enhver rejsende.
Funktionalitet:
klimaanlæg
Morgenmad inkluderet
gratis WiFi
Massage
parkering
Privat badeværelse
Restaurant
Svømmepøl

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.