Pink Dot Singapore

Pink Dot Singapore 2024: tidsplan, forestillinger og hoteller

Pink Dot Singapore 2024: schedule, performances & hotels

Lokation

SingaporeSingapore

Pink Dot Singapore

Pink Dot Singapore 2024 vender tilbage til Hong Lim Park den 29. juni 2024, som bystatens mest livlige fejring af LGBTQ+-samfundet. Denne årlige begivenhed fremmer kærlighed, inklusion og friheden til at elske og fremhæver vigtigheden af ​​mangfoldighed og accept i Singapore.

Højdepunkter for begivenheder

29. juni 2024: Pink Dot Rally

  • Tid: Fra kl. 3
  • Beliggenhed: Hong Lim Park
  • Beskrivelse: Pink Dot-rallyet byder på taler, forestillinger og det ikoniske lys-up, hvor deltagerne danner en kæmpe lyserød prik for at symbolisere støtte til LGBTQ+-rettigheder og ligestilling.

 

Engagerende aktiviteter og forestillinger

Pink Dot tilbyder en række aktiviteter, herunder lokale boder, forestillinger af lokale kunstnere og interaktive sessioner, der har til formål at fremme forståelse og solidaritet.

Historisk betydning

Siden starten i 2009 er Pink Dot vokset til et stærkt symbol på LGBTQ+-bevægelsen i Singapore, der advokerer for friheden til at elske og fremmer inklusivitet.

Book dit ophold i Singapore

Planlægger du at deltage i festlighederne? Book dit hotel tidligt for at få de bedste tilbud - tjek vores udvalgte udvalg af bedste hoteller i Singapore for homoseksuelle rejsende for at sikre, at du er tæt på alle begivenheder og festligheder.

TG hvidt logoBesøg Website
Sats Pink Dot Singapore 2024: tidsplan, forestillinger og hoteller

Ingen anmeldelser fundet

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.