Barer · Shreveport

BOiBOX ONLINE!

BOiBOX ONLiNE!

Lokation

OnlinebegivenhedStorbritannien

Barer · Shreveport

Åååå FANCY! BOiBOX er nu tilgængelig ONLINE!


Vi ved, hvor kede af I alle var at gå glip af sidste måneds show, så gæt hvad? Du er ikke! For allerede nu kan drømme gå i opfyldelse! Ja! Og dette er alt ned til DIN support. Tak til alle dem, der så generøst har doneret til vores Go Fund Me og til alle for at købe dine billetter. Du holder kabaret, og det er kunstnere i gang!

BOiBOX Drag King Cabaret er tilbage med endnu et spændende kabaretshow fyldt med blændende Drag King-superstjerner.King-size din Drag-oplevelse med vores Fanciest, Fanciable, Fierce og Fabulous Drag Kings, der byder på den cremede af de beskårne, den mest storslåede af 'manly' ' vidundere, de kongeligste kronede konger af det britiske kongeunivers. Dette er selve hjørnestenen i UK King Scene, den verdenskendte BOiBOX kan prale af udsolgte månedlige shows, der drypper i kongelig fest og kvæles i kærlighed. Forberedt, pakket fra prime-cuts og blandet sammen til dit kabaretforbrug!

Værten er Drags' Royal Couple - Adam All & Apple Derrieres

Featuring:

Brent ville - Beskidt og fabelagtig. Hyggelig og talentfuld

Fancy chance - International Cabaret Sensation og Cirkus Show Chic!

mærke anthony - Prisvindende Boylesque Superstar

Monsieur Cookie - Frisk ud af ovnen, denne konge kommer med en side af Flamboyance

Dette er vores 102. Drag King Show, dedikeret og engageret i det stadigt voksende, bemyndigende, udviklende, revolutionære Drag King-fællesskab. Deltag i flodbølgen og snup en billet og hold drømmen i live!

Din billet vil købe dig et privat YouTube-link til showet, som du kan se når som helst og når som helst. Billetter vil være til salg indtil torsdag den 30. april kl. 6. Den foreslåede visningstid er torsdag den 30. april kl. 8, hvor BOiBOX normalt ville ske, men det er helt op til dig!

*Tilgængelighed: Vi har forsøgt at gøre denne video så tilgængelig, som vi kan. Videoen har undertekster som en mulighed, som du kan klikke på YouTube. Der er også en lydbeskrevet version tilgængelig. Hvis du gerne vil have den lydbeskrevne version, bedes du sende os en e-mail på boiboxinfo@gmail.com, og vi sender dig linket.

Sådan fungerer det:

  • Køb venligst den billet, du vælger, der er forskellige muligheder, da vi alle er i forskellige økonomiske forhold lige nu. Når du har købt din billet, vil du modtage et privat YouTube-link til showet, som er blevet optaget og redigeret til et herligt fuldblods 56 minutter langt show! Hver forestilling er udvalgt fra tidligere forestillinger sendt fra de optrædende eller skabt specielt til forestillingen! Så du kan se det når som helst og endda holde pause, hvilken luksus! Og vi har muligheder for lydbeskrivelse og undertekster! YouTube-linket til showet vil kun blive givet til billetkøbere på billetbekræftelsesskærmen, når de har reserveret billetter. Disse links vil være til salg indtil kl Tors den 30. april.

  • Vi stoler på, at du ikke deler dine links, forestil dig, det ville være som at dele Apples ost og løgsandwich, når hun gik fra bordet og lod alle få en bid. Forstået? Godt! Alt overskud går til opbevaring BOiBOX og det er kunstnere, der går, mens alle spillesteder er lukkede.


 

Billetlink
Sats BOiBOX ONLINE!

Ingen anmeldelser fundet

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.