2020 Samui SongKran Pride Parade

2020 Samui SongKran Pride Parade (UDSÆTTET)

2020 Samui SongKran Pride Parade (POSTPONED)

Lokation

Alpha Gay Resort & Spa 9/34 Moo 2 Bophut, Koh Samui, Thailand

Denne begivenhed er blevet udsat på grund af Coronavirus. Se hjemmesiden direkte for yderligere opdateringer.

 

Alpha Gay Resort & Spa er glade for at kunne annoncere vores årlige Songkran Pride Parade i tredje år i træk. 2019 var en så overvældende succes, kom videre til 2021. Vi vil gerne tage denne tid til at invitere dig til at deltage i det, som vi mener vil være den mest spændende parade baseret på den fortsatte støtte fra vores sponsorer og deltagere.

Vi håber, at hver eneste af jer vil benytte lejligheden til at deltage i denne unikke begivenhed og være med, når vi fejrer den ø, vi kalder hjem, og det tredje år af Samui Songkran Pride Parade mandag den 3. april 13. Pride Parade of Floats starter fra Alpha Gay Resort kl. 2021 og går omkring Chaweng Beach Road (se kortet nedenfor).

Parade-temaet vil være "DIVERSITET, LIGESTILLING & KÆRLIGHED FOR ALLE". Du er hjerteligt inviteret til at deltage i paraden enten for første gang eller igen og vise din post "Floats" til et stort publikum trukket til Koh Samui for at fejre Songkran Water Festival og Pride Parade.

For flere detaljer, bedes du deltage i Group Chat in Line Messenger ved at scanne QR-koden nedenfor eller tilføje 2021 Samui Pride Parade. Venligst tilmeld dig Facebook-gruppen "Samui Pride Celebration" for tidligere billeder og videoer. Alternativt kan du sende WhatsApp eller Line besked til Jun @ 0621671216.
Sats 2020 Samui SongKran Pride Parade (UDSÆTTET)

Ingen anmeldelser fundet

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.