# marina-bay

Gay Singapore · Byguide

Planlægger du en rejse til Singapore? Vores homoseksuelle Singapore byguide er noget for dig.

第 一次 到 新加坡 吗? 请 悦 查 为 您 准备 的 指南 吧。

# marina-bay

Singapore

Singapore er et lille land på en ø i Sydøstasien med en landmasse på kun 715 km² og en befolkning på over 5 millioner.

Singapore, der ligger ud for den sydlige spids af den malaysiske halvø, er den eneste ø-bystat i verden og er verdens næsttættest befolkede land.

Med en kombination af kinesisk, malaysisk og indisk indflydelse er Singapore nu et af verdens mest velstående lande med skyskrabere, moderne undergrundsbaner, eksklusive butikker og et pulserende natteliv.

 

Homoseksuelle rettigheder i Singapore

Singapore er en af ​​de få tilbageværende udviklede lande, hvor sex mellem to mænd forbliver ulovligt. Ægteskaber af samme køn er ikke tilladt. Udenlandske ægteskaber af samme køn anerkendes ikke.

I praksis bliver homoseksuelle ikke retsforfulgt, og homoseksuelle spillesteder har tilladelse til at operere frit uden for meget indblanding. Undtagelsen fra dette er store homo-dansefester. I 2007 tilkendegav premierministeren, at det kun er et spørgsmål om tid, før homosex bliver afkriminaliseret. Den årlige LGBT-rettigheder "Pink Dot"-festival er vokset i styrke de seneste år.

Selvom det stadig er vanskeligt for mange asiatiske homoseksuelle mænd at komme ud til sin egen familie eller arbejdskolleger som værende homoseksuel, accepterer Singapores bredere befolkning generelt det homoseksuelle samfund.

 

Homoseksuel scene

I de sidste par år er en blomstrende og selvsikker homoseksuel scene opstået med Bøssebarer og Gay danseklubber, Homoseksuelle saunaer og Spa med bøssemassage hovedsagelig koncentreret i og omkring Chinatown (se i forgrunden af ​​billedet nedenfor).

 

# bugis-lille-indien

At komme til Singapore

Singapore er et af Sydøstasiens største luftfartshubs. Changi Lufthavn (SIN) betragtes som en af ​​de bedste lufthavne i verden. Det er stort og velorganiseret. Immigration og bagagedistribution er meget hurtig.

Lufthavnen har fire terminaler. Terminal 1, 2 og 3 er forbundet via en gratis lufthavn Skytrain. En gratis lufthavnstransportbus forbinder Terminal 4 med Terminal 2.

Lufthavnen er forbundet med byen med jernbane. Taxi og bus overførsler er også tilgængelige fra alle terminaler.

 

At komme rundt i Singapore

Singapore har et omfattende offentlig transportsystem MRT (et underjordisk og forhøjet jernbanesystem) og busser og taxaer. Turister kan købe et Singapore Tourist Pass, der giver ubegrænset 1, 2 eller 3 dage med priser, der starter på S $ 10 pr. Dag (plus et depositum på $ 10).

MRT

Singapores MRT (Mass Rapid Transport) jernbanenet er normalt den hurtigste og mest bekvemme måde at komme rundt i Singapore. Dette moderne jernbanenetværk har 152 km spor og 108 stationer og kører mellem 05:30 og 01:30 syv dage om ugen. Togene kører hvert 1.-2. minut i spidsbelastningsperioder.

Du kan købe en engangs-billet, et turistkort eller et gemt værdikort (lokalt kendt som EZ-link-kort) fra TransitLink-billetkontoret på stationerne. Hent rutekortet her.

Hvis du er på vej til den største homoseksuelle scene i Singapore, skal du gå af ved Tanjong Pagar Station.

Taxa

Taxaer er let tilgængelige og alle bruger en taxameter. Hvis du støder på en taxachauffør, der beder om et fast gebyr, skal du komme ud og markere for en anden. Du kan bestille en taxa via telefon. Klik her for en liste over taxatelefonkontakter (reservationsgebyrer gælder).

Bus

Singapore har et omfattende busnetværk, og de fleste chauffører taler engelsk. Takket være det varme og fugtige vejr har alle busser aircondition, så du får en behagelig rejse.

Du kan bruge kontanter eller EZ-link-kort til at betale din billetpris. Priserne spænder fra SGD $ 0.80 til SGD $ 3.50. Sæt det nøjagtige beløb i billetfeltet (ingen ændring gives) eller tryk på dit EZ-link-kort, når du går om bord. Husk at trykke på dit kort igen, når du går af land, ellers vil du blive opkrævet den maksimale billetpris for busrejser.

Klik her for busruter i Singapore. 

Singapore Supertrees om natten

Singapore "Supertræer"

 

At komme til / fra Changi lufthavn

Den billigste mulighed fra lufthavnen til byen er at tage busforbindelse 36 fra kælderbusserne i terminal 1, 2 og 3. MRT kører fra Terminal 3 til byen.

Taxaer er let tilgængelige fra taxaholdepladserne ved ankomstniveauet for hver terminal.

 

At komme til / fra Sentosa Island

Der er tre måder at komme til Sentosa fra fastlandet Singapore (ekskl. Taxa).

- Tag svævebanen (fra enten Mount Faber eller Harbourfront) og nyd en luftudsigt over øen.

- Gå til øen via Sentosa Broadwalk from VivoCity Shopping Mall's havnefront.

- Tag Sentosa Express, som ligger på niveau 3 i VivoCity Shopping Mall.

Mere information kan findes i vores gratis guide til homoseksuel Singapore, der kan downloades.

 

Hvor skal man bo i Singapore

For vores hotelanbefalinger til homoseksuelle rejsende, klik her for at gå til vores Gay Singapore Hotels-side.

 

Ting at se og gøre

Vi har en separat side, der viser de bedste turistattraktioner i Singapore, klik her for at gå til siden med seværdigheder i Singapore.

Hvornår skal Besøg

Singapore har et tropisk klima uden særprægede årstider. Temperaturerne kan variere mellem 23 ° C og 32 ° C, og det regner i gennemsnit omkring 13 til 19 dage om måneden.

April og maj plejer at være de varmeste måneder, og det er normalt vådere mellem november og januar.

 

Visa

De fleste besøgende fra vestlige og asiatiske lande (undtagen Kina) behøver ikke at få visum. Dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder.

Teknisk set burde turister altid have deres pas med i Singapore. Men i praksis er det bedre at holde det låst i dit hotelværelse sikkert og bære en fotokopi af detaljerne i din tegnebog.

 

Penge

Singapores valuta er Singapore-dollaren. Bankerne er åbne fra 9:30 til 3:XNUMX mandag - lørdag. Nogle banker på Orchard Road er åbne om søndagen.

 

Shopping timer

Officiel butiks åbningstid 9 til 10 syv dage om ugen. Mange butikker åbner dog først omkring kl. 11. Butikker har lov til at holde åbent til kl. 11 om lørdagen.

 

Elektricitet

Britiske 3-polede stik, der kører på 220V / 50 hertz. Adaptere er bredt tilgængelige og lånes ud på de fleste hoteller.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.