Usete Filippinerne - Top fem destinationer

Usete Filippinerne - Top fem destinationer

Nævn Filippinerne og de fleste mennesker vil tænke på de vidunderlige strande og ferier fyldt med svømning, afslapning, havsport og opleve de lokale kulturer.

De fleste homoseksuelle besøgende har tendens til at holde fast i de sædvanlige turiststeder som Boracay eller Puerto Galera ø resorts, Banaue og Sagada til trekking og Palawan til eventyr. Det meste af Filippinerneforbliver dog uopdaget af mainstream og bøsseturisme, og de 7,000 ulige øer i landet tilbyder et rigt udvalg af oplevelser for de frygtløse opdagelsesrejsende.

Hvis du videresender til et fjerntliggende sted uden homoseksuel scene, ingen internet, ingen telefonforbindelse og ingen interaktion med omverdenen, så er her en liste over "uden for alfarvej" destinationer i Filippinerne, som du kan udforske. 

 

Camiguin Island 

 

En rolig ø med fantastisk natur, Camiguin Island ligger ud for Mindanaos kyst. Øen har flere vulkaner end byer og har meget dejlige og smukke strande samt vandre- og cykelmuligheder. Øens største vulkan, Mount Hibok-hibok, stiger fra Camiguins centrum, og vandrere vandrer ofte sine grønne skråninger.

Hvis du elsker at snorkle, skal du tjekke Camiguin's Sunken Cemetery. Det er en gammel offentlig kirkegård, der var nedsænket i havet, da en af ​​vulkanerne brød ud. I dag kan kirkegården findes ved det store kors, der stiger op fra bølgerne.

Hvordan man kommer dertil:

Camiguin kan nås via Cagayan de Oro City, hvor der er fly fra Manila. Tag en bustur eller taxa til Balingoan-molen i Misamis Oriental, hvor du kan gå ombord på en færge til Camiguin. 

[Klik her for hoteller på Camiguin]

 

Siquijor Island

 

 

Siquijor Island 1

 

Siquijor Island er berygtet kendt som troldmandens ø af lokalbefolkningen og ligger ud for kysten af ​​Dumaguete City. Det frygtes af mange filippinere, da dets beboere menes at dumme sig med hekseri.

Bortset fra overtro er de fleste dele af Siquijor stadig "uopdaget" af folkemængderne, og du kan forvente at finde masser af hvide sandstrande, dykkersteder, vandfald, huler og bjergstier.

Nyd Siquijors friske luft, og tag dig tid til at besøge sommerfuglegården i byen Bandilaan.

Hvordan man kommer dertil:

Book en flyrejse fra Manila til Dumaguete City og tag en kort færgetur til Siquijor. 

[Klik her for hoteller på Siquijor Island]

 

Romblon-provinsen

 

Selvom det er tæt på Manila, besøges Romblon-provinsen sjældent af udlændinge. Der er mange øer i provinsen, som du kan udforske. For eksempel på Carabao Island kan du næsten nyde den hvide sandstrand i Inobahan helt for dig selv eller nippe til en cocktail, mens du ser solnedgangen på den øde Lanas-strand. Tjek også den maleriske Romblon Island.

Hvordan man kommer dertil:

Book en flyrejse fra Manila til Romblon Province. 

[Klik her for hoteller i Romblon Province]

 

Zamboanga

 

Zamboanga1

Beliggende på Mindanao-øen var Zamboanga et af de få fodfæste, som de spanske kolonisatorer havde på øen. Besøg Fort Pilar - et gammelt spansk fort, der bruges til at beskytte byen mod ubudne gæster. I dag huser Fort Pilar et museum og en katolsk helligdom.

Tag en 15-minutters sejltur til Great Santa Cruz Island for at opleve det smukke lyserøde koralstrande sand - resultatet af den pulveriserede røde orgelrørkoral fra evigheder af surferosion blandet med det hvide sand.

Hvordan man kommer dertil:

Direkte fly fra Manila til Zamboanga City er tilgængelige dagligt. 

[Klik her for hoteller i Zamboanga City]

 

Barangay Pundaquit

 

Besøg San Antonio byens landsby Pundaquit, et sted hvor du kan finde hvide sandstrande, forskellige former for havsport og lystfiskeri. Pundaquit er også det bedste startsted, hvis du ønsker at besøge Capones Island og Anawangin Cove, da det er den nærmeste kyst til disse destinationer.

På Capones Island kan du finde et gammelt spansk fyr ved navn Faro de Punta Capones. Dette romantiske Capones fyr tilbyder en unik vandreoplevelse med en betagende udsigt over andre tilstødende øer.

Ved Anawangin Cove er der en fjerntliggende hvid sandstrand foret med træer, der ligner fyrretræer. The Cove er en favorit blandt bjergbestigningsgrupper til camping og trekking.

Hvordan man kommer dertil:

Tag en 4-timers bustur fra Manila, slip af i San Antonio by og lej derefter en trehjulet cykel for at tage dig til Pundaquit. For at nå Capones Island og / eller Anawangin Cove skal du tage en bådtur fra Pundaquit-stranden.

Billedbekræftelse

Opdateret 2. februar 2016.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Flere Gay Travel Nyheder, interviews og funktioner

De bedste ture i Manila

Gennemse et udvalg af ture i Manila fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Manila til din rejseFå din guide