Philly

Ting at gøre i Philadelphia

De bedste ting at se og lave i Pennsylvanias største by

Philadelphia er den største by i Pennsylvania og den sjettestørste i landet. Fødestedet for USA, cheesesteaks og Rocky, Philadelphia vrimler med rig kultur og historie. Byen er et centrum af politisk betydning og var stedet for den oprindelige læsning af uafhængighedserklæringen, lovforslaget, der startede processen med national uafhængighed fra Storbritannien.

Philadelphia var stedet for den første store LGBT+ rettighedsdemonstration i 1965 og har lige siden kæmpet for LGBT+ individers ret til lighed, værdighed og respekt. I dag kan byen prale af et fremragende og varieret natteliv for homoseksuelle, et stærkt og mangfoldighedsfokuseret samfund og uendelige muligheder for attraktioner og seværdigheder for homoseksuelle rejsende.

ting at lave i Philadelphia

Liberty Bell

Ifølge legenden ringede Liberty Bell i 1776 fra tårnet i Independence Hall og indkaldte Philadelphias borgere til den første læsning af uafhængighedserklæringen af ​​oberst John Nixon. Klokken blev fremtrædende, da borgerkrigens afskaffelsesfolk adopterede den som symbolet for deres mission om at kæmpe for slaveriets ende.

Den ikoniske revne, der er så genkendelig, dukkede første gang op i 1846, da den blev gjort uringelig til fejringen af ​​George Washingtons fødselsdag. Efter borgerkrigen blev Liberty Bell turneret over hele USA i et forsøg på at inspirere frihed og opnå fuldstændig frihed.

I dag sidder Liberty Bell i sit eget udpegede mindecenter, og siden 2003 har besøgende frit kunnet værdsætte og observere klokken i al dens spektakulære pragt. Hvert år bliver der slået klokken på Martin Luther Kings fødselsdag til minde om aktivisten og den politiske leder.

Gay natteliv i Philadelphia

Philadelphia har en lang historie med at give LGBT+-personer et paradis af tolerance, respekt og ytringsfrihed. Byen var den første i verden til at adoptere det inkluderende pride-flag, med sorte og brune striber for at symbolisere støtte og solidaritet med medlemmer af samfundet, der tilhører etniske minoritetsgrupper. Byen er hjemsted for en stor og etableret homoscene, og byen kan prale af en række homoseksuelle barer og klubber i Philadelphia.

Woody's er en fast bestanddel af det homoseksuelle natteliv i Philadelphia, og klubben har tjent LGBT+-befolkningen i byen i 40 år. Woody's ligger tæt på byens vigtigste homoseksuelle område i Washington Square West, og spillestedet i flere etager har flere dansegulve, et mere stille pubrum og endda en café.

Philly

Eastern State Penitentiary

Engang verdens største og dyreste fængsel, Eastern State Penitentiary blev bygget til at huse USA's farligste og mest voldelige lovovertrædere. Fængslet var et af de første ægte fængselsanstalter, der blev bygget og slog frygt og fortrydelse ind i hjerterne på dets indsatte, som gik gennem de mørke korridorer og besatte de trange og ussel celler. To af fængslets mest berømte indsatte var bankrøveren "slick willie" Sutton og den berygtede Al Capone.

I dag huser Eastern State Penitentiary ikke nogen lovovertrædere, i stedet er det nu en fordybende og interaktiv historisk oplevelse, designet til at oplyse offentligheden om forholdene i det amerikanske fængselssystem og karakteren af ​​den amerikanske strafferetsreform. Fængslet ligger kun fem gader fra Philadelphia Museum of Art og er åbent dagligt fra 10 til 5.

Kærlighedspark

Love Park er officielt navngivet John F Kennedy Plaza og ligger i centrum af Downtown Philadephia. Parken blev bygget i 1965 og dækker et stort underjordisk parkeringskompleks. Omdrejningspunktet for parken var oprindeligt beregnet til at være det høje enkeltspring springvand, der bryder ud fra dens centrum, men parken blev bedst kendt for den ikoniske Love-skulptur, der blev rejst af Robert Indiana i 1976.

En række begivenheder finder sted på John F Kennedy Plaza, herunder en del af byens årlige pride-fejringer. Parken er hjemsted for flere grønne græsplæner, der er åbne for afslappet brug af offentligheden, og den centrale placering af parken placerer den i nærheden af ​​mange af byens mest populære attraktioner, herunder Benjamin Franklin Parkway og Philadelphia Museum of Art.

ting at lave i Philadelphia

Benjamin Franklin Parkway

Benjamin Franklin Parkway blev bygget i 1918 og blev modelleret efter Champs Elysées i Paris og blev designet til at mindes den tidligere præsident og fungere som et vartegn, hvorved byen ville opnå global anerkendelse. Parkwayen er formel i sit design og har flere springvand og udsmykkede monumenter, som alle giver stedet en følelse af refleksion og betydning.

De trækantede gader i The Benjamin Franklin Parkway har udviklet en identitet som et kulturelt mekka i Philadelphia og epicentret for byens Arts District. Philadelphia Museum of Art, Barnes Foundation og Moore College of Art and Design er alle placeret langs parkvejen og bidrager til dets ry som omdrejningspunktet for Philadelphias kunstneriske samfund.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

De bedste ture i Philadelphia

Gennemse et udvalg af ture i Philadelphia fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Philadelphia til din rejseFå din guide