Nashville

Aktiviteter i Nashville

Oplev Music City

Nashville er berømt som countrymusikkens de facto hovedstad. Mange af USAs største sangere fik deres store gennembrud i Nashville, ikke mindst Dolly Parton. Et slående antal af USA's største stjerner voksede op i Nashville, herunder Oprah Winfrey.

Der er så mange ting at lave i Nashville. Denne by minder om den sydlige komfortmad, den er hovedstaden i Tennessee, og den blev grundlagt på juledag. Musikelskere vil være i deres rette element i Nashville.

Nashville

Walk of Fame Park

Gå en tur ned ad Walk of Fame Park. Nogle af de musikalske stormænd, der indspillede i Nashville, har deres egne stjerner. Du kan se Johnny Cash, Little Richard, Loretta Lynn, Elvis og mange flere. Nashvilles musikscene er ikke udelukkende forbeholdt countrysangere. Så mange store har forbindelser til Music City. Kunstnere optager i Nashville i håb om at absorbere den atmosfære, der inspirerede så mange klassiske plader.

Grand Ole Opry

Grand Ole Opry

Grand Ole Opry er en ugentlig countrymusikbegivenhed. Det begyndte i 1925 som en radioudsendelse. Det er gået stærkt lige siden, hvilket gør det til den længstvarende radioudsendelse i Amerika. Det besynderlige navn er et skuespil med 'grand opera'. Grand Ole Opry har også været vært for tegneserier og mange musikgenrer, fra gospel til bluegrass.

Du kan deltage i en rundvisning på stedet, tage på en rundvisning backstage og se et liveshow. Det er et af USA's mest ikoniske spillesteder, og det er et besøg værd. Du finder det i Ryman Auditorium.

Nashville · Homoseksuelle barer

Gaybarer i Nashville

Selvom Nashville ligger i Tennessee, en konservativ stat, er det en homovenlig by. Det meste af Nashvilles homoseksuelle scene kan findes langs Chruch Street i den østlige del af byen. Tribe er et godt sted at starte din homoseksuelle aften i Nashville. Det er en videobar med eksklusiv indretning. Der er ingen dækningsafgift, og drikkevarerne er ikke for dyre. Bartenderne er også nemme for øjet.

Lige rundt om hjørnet finder du Leg, Nashvilles eneste homoseksuelle danseklub. Det er et besøg værd. De er vært for nogle fantastiske dragshows. Der er en kabaret, hvor forestillingerne finder sted. Den anden halvdel af klubben er dansegulvet. Det tiltrækker et blandet, men for det meste yngre publikum. Dækningsafgiften er omkring $10.

Lipstick Lounge er en sjov lesbisk bar i kvarteret. Det er afslappet og indbydende. Et godt valg til en mere uformel drink.

Nashville

Musik række

Det er her magien sker. Det bankende hjerte i Nashvilles musikscene. De pladeselskaber, radiostationer og optagestudier, der satte Nashville på kortet, kan findes her. Det er beliggende omkring 16th og 17th Avenues South. Dolly Parton skrev endda en sang om dette distrikt - så igen, hun har skrevet en sang om alt.

Studio 8 er et legendarisk optagestudie. Det er et besøg værd. Du finder også mange restauranter og barer omkring Music Row. Det er meget rettet mod turisme og underholdning.

Belle Meade Plantage

Dette er en plantage fra det 19. århundrede med en mørk historie. Belle Meade Plantage er nu et museum. Du kan lære om historien om slaverne, der arbejdede på plantagen, og se en rekonstrueret slavehytte. Du vil også lære om fortsættelsen af ​​slavearbejde i alt undtagen navn efter borgerkrigen.

I dag er der en vingård. Det er et behageligt sted at udforske, selvom det indeholder spøgelser fra USAs mørkeste fortid.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Hvad sker der i dag

De bedste ture i Nashville

Gennemse et udvalg af ture i Nashville fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Nashville til din rejseFå din guide