Kansas

Ting at gøre i Kansas City

Oplev den største by i Missouri

En byspredning midt i de store Great Plains er Missouri hovedstad hjemsted for grill, jazz og det, der tidligere blev kaldt den amerikanske drøm. En by, hvor strækbare forstæder spildes ind i prime downtown fast ejendom, Kansas City er en virkelig unik destination. Den samme mængde vand springvand som Rom og en af ​​verdens bedste jazzscener gør byen til en af ​​de mest indbydende i USA, og med et blomstrende kunstsamfund og museer i verdensklasse er der virkelig noget for enhver smag her.

Byen er også den homoseksuelle hovedstad i staten. Det vigtigste homoseksuelle distrikt i Kansas City er Crossroads Art District, en quirky og eklektisk del af byen, der er hjemsted for en række LGBT + organisationer samt adskillige homoseksuelle barer, klubber og caféer. Kansas City har afholdt pride-festivaler siden 1975, og disse tiltrækker titusinder af LGBT + -personer årligt.

Kansas

Nelson Atkins Museum of Art

Den første ting, du vil bemærke, når du nærmer dig Nelson-Atkins Museum of Art, er den store fjederbensinstallation, der sidder på frontplænen. De to tilgroede skulpturer blev installeret i 1996 og repræsenterer museets banebrydende tilgang til kunstkurering. Museet er hjemsted for mere end 34,500 artefakter, kunstværker og permanente installationer og har en af ​​de mest omfattende og kulturelt varierede samlinger i USA med stykker hentet fra alle kontinenter. Over 5,000 års historie bevares på Nelson-Atkins, og samlingen af ​​asiatisk kunst betragtes som verdensklasse.

Et roterende udvalg af udstillinger og oplevelser betyder, at der altid er noget nyt og nytænkeligt at opdage på museet. Bygningen er enorm, og hvis du bliver træt af at udforske de endeløse gallerier, hvorfor ikke gå til en af ​​stedets restauranter. Rozzelle Court er en italiensk restaurant inden for museet, der tilbyder frokost og middag, og museet er også hjemsted for en lille cafe og gavebutik. Hvis du leder efter en kreativ, innovativ og inspirerende attraktion, skal du ikke lede længere end Nelson-Atkins Museum of Art.

Homoseksuelle natteliv i Kansas

Mens Kansas City ikke kan konkurrere med de homoseksuelle scener i LA, Chicago eller Miami, er der stadig et stort udvalg af homoseksuelle barer og klubber spredt over hele byen. I årtier har Missouri største by været et mekka for LGBT + unge, der står over for fordomme, forskelsbehandling og fare i deres landlige eller forstæder hjem. Som sådan har de homoseksuelle spillesteder i byen tendens til at være tætte og intime rum, der fremmer en atmosfære af inklusion, varme og åbenhed.

Woody's er en af ​​Kansas Citys mest populære homoseksuelle barer, der tilbyder en traditionel sportsbaratmosfære med et ekstra homoseksuelt twist. En forskelligartet skare tiltrækkes af Woodys af drikkevarer med stor størrelse, gode tilbud og livlig atmosfære. Baren bliver meget travl på fredage og lørdage, da lokale homoseksuelle fyre strømmer gennem dørene for at nyde de forskellige tema-begivenheder og fester. Sidestreet Bar er en af ​​byens længst kørende homoseksuelle barer. Med barens epicenter som det store gårdhaveområde, er Sidestreet det perfekte sted at tage en eftermiddagsdrink, og folk ser fra sikkerheden ved en inkluderende og indbydende homoseksuel bar. Stedet er beliggende i Midtown-området i Kansas City, hvilket betyder, at mange af de største turistattraktioner er inden for gåafstand.

Boulevard Bryggeri

Boulevard Brewing Company blev grundlagt i 1989 og startede som et lille batchbryggeri og er nu vokset til det største specialbryggeri i Midtvesten med Boulevard brygget øl, der sælger over hele USA. Ingen tur til Kansas City er komplet uden et besøg i hjemmet til dette ikoniske mærke. Besætter et århundrede gammelt murlager, da bryggeriet først blev åbnet, blev produktionen afsluttet gennem et vintage bayersk bryggeri, i dag anvendes den samme proces, omend med et par ekstra klokker og fløjter.

Besøgende i Kansas City kan tage en fordybende og fascinerende rundvisning i bryggeriet, hvor hele anlægget åbnes, og gæsterne kan lære om virksomhedens mærkelige historie såvel som processen med at brygge specialøl. Turen starter og slutter med gratis øl, og besøgende opfordres til at prøve hele vejen igennem. Efter turen skal du besøge gavebutikken og caféen, der sælger et udvalg af forfriskninger, snacks og souvenirs. I løbet af året afholdes en række begivenheder og festivaler på bryggeriet, så sørg for at kontrollere, hvad der sker, inden du besøger.

Kauffman Stadium

Uanset om du er en baseballfan eller ej, vil enhver besøgende nyde det spændende Kauffman Stadium. Hjemmet til Kansas City Royals, Stadium er designet med fanoplevelse i spidsen, og der er et utal af spændende og sjove attraktioner her. Baseballkamp kan fanges hele ugen i parken og tilbyder en autentisk og traditionel Kansas City-sportsoplevelse komplet med hotdogs og øl.

Stadionet er hjemsted for en række imponerende springvandskærme, og der er også en 360-graders gangbro, hvilket betyder, at du kan fange handlingen fra ethvert sted, eller hvis du keder dig baseball, gå over til en af ​​de mange spisesteder og restauranter der er placeret på stadionet og spænder over en række køkkener og smag. Efter en omfattende renovering i 2009 er Kauffman Stadium nu hjemsted for et stort interaktivt museum og en baseball hall of fame, hvilket gør det til en afrundet og umagen værd attraktion.

Gay Kansas City · Hoteller

Country Club Square

Country Club Plaza, der strækker sig over 15 blokke og er oplyst året rundt med en enorm mængde lys, er ikke noget udendørs indkøbscenter. Mens de fleste shoppingoplevelser kræver en anstændig gåtur, er der på Country Club Plaza en række måder, du kan komme rundt på, fra gondolturer ned ad kanalen til en hestevogn - placeringen er virkelig en eventyroplevelse. Pladsen er stærkt inspireret af spansk arkitektur, og en atmosfære af vidunder og skønhed skabes af det frodige grønne område og mange springvand. Placeringen af ​​pladsen er fantastisk for rejsende, der ønsker at udforske byen fuldt ud, da to af Kansas Citys bedste museer ligger inden for hurtig gåafstand.

Det er på Country Club Plaza, at du finder nogle af byens bedste eksklusive restauranter, caféer og spisesteder. I de senere år har Kansas City hilst velkommen til fremkomsten af ​​en blomstrende kulinarisk scene med restauranter som Gram og Dun, der skubber grænserne for spiselig underholdning.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

De bedste ture i Kansas City

Gennemse et udvalg af ture i Kansas City fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Kansas City til din rejseFå din guide