Shanghai PRIDE 2014 - Det er "Bedre sammen!"

Shanghai PRIDE 2014 - Det er "Bedre sammen!"

Fra 13. til 22. juni vil Kinas fastlands mest internationale by se LGBT-samfundets største årlige fest.

I år vil der være en række aktiviteter under temaet “Bedre sammen”.

”Efter fem store års udvikling er vi virkelig stolte og sætter pris på LGBT-samfundet og dets allierede, der kommer ud som et,” sagde arrangør Raymond Phang.

"For vores 6. ShanghaiPRIDE, vi bruger regnbuens seks farver til verdensomspændende LGBT-bevægelser for at fremhæve betydningen af ​​at blive 'bedre sammen' ".

Medarrangør Charlene Liu sagde, at hun og hendes kolleger har travlt med at færdiggøre en eklektisk blanding af begivenheder som åbningsfest, filmfestival og teaterstykker.

ShanghaiPRIDE plakat”Vi har også en kunstudstilling, paneldiskussioner og triviaaften, der søger at fejre vores samfunds mangfoldighed, styrke os og sprede de universelle budskaber om accept og lige kærlighed,” sagde Liu.

Indtægterne fra dette års Pride deles mellem webstedet Lestalk, HIV / AIDS-bevidstheds- og sundhedspleje-gruppen Zuoyou og Chengdu Tongle-sundhedsrådgivningstjenesten.

”Begivenheder som kunstudstilling, filmfestival og teaterstykker viser kinesiske og internationale værker, mens vores arrangører og frivillige også er fra mange steder rundt omkring i Kina og videre,” sagde arrangør Phang.

"Selvom vi kommer fra forskellige steder, er mange af vores oplevelser ens, så vi deler disse gennem paneler og kulturelle begivenheder, hvor vi udforsker emner som transseksuelle samfundsrelaterede emner, sundhed, ægteskab og familieaccept."

”Vi kan ikke vente med at få ShanghaiPRIDE-ugen i gang og dele den kærlighed og det sjove,” tilføjede Liu.

For en tidsplan for begivenheder Klik her.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Flere Gay Travel Nyheder, interviews og funktioner

De bedste ture i Shanghai

Gennemse et udvalg af ture i Shanghai fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Shanghai til din rejseFå din guide