Amalfi

Planlæg din rejse til Napoli og Amalfikysten

Udforsk det bedste af det sydlige Italien

At kombinere Napoli og Amalfikysten giver en god rejseplan. Du kan se mange af højdepunkterne i det sydlige Italien på en tur. Det er et af de bedste steder i Europa for en ferie.

Nogle mennesker leder direkte til Amalfikysten. Hvis du tilbringer lidt tid i Napoli, kan du tilføje nogle vigtige kulturelle højdepunkter til din rejse. Det afhænger af, hvilken slags ferie du vil have. Det er det, der gør denne rute så god: du kan tilpasse den, så den passer til dine interesser.

Du finder ikke meget af en homoseksuel scene i Napoli eller Amalfikysten. Det er ikke rigtig et feststed. Gå til Ibiza eller Mykonos for det. Napoli og Amalfikysten handler om mad, drikke, kultur og udforskning af maleriske italienske byer.

Napoli

Napoli

Dit Amalfikysten eventyr begynder i Napoli. Det kan være en nedslidt by, men det er værd at tilbringe et par dage her. Du kan bruge den som base til at opdage nogle af Italiens mest populære turistattraktioner.

Pizza blev opfundet i Napoli, så du vil helt sikkert have en napolitansk pizza, mens du er i byen. Vi vil kraftigt anbefale at bo i det historiske centrum (Centro Storico). Når du drejer ud af det historiske centrum, kan Napoli være kaotisk.

Napoli er en meget gammel by. Gå under jorden til den romerske akvedukt og deltag i en guidet tur. Det er værd at gøre, og det tager ikke mere end et par timer. Napoli historie strækker sig tilbage før romerne. Det blev grundlagt af grækerne, og det var en af ​​de største byer i Magna Graecia. Du finder bygninger, der går tilbage til de gamle grækere, helt til Napoleons paladser.

Der er en lille homoseksuel scene i Napoli. Der er flere månedlige bøssebegivenheder end bøssesteder i Napoli i disse dage. Napoli er også vært for en Gay Pride fest hver juli.

Insiders tip: Bestil en drink i en bar, og du vil blive udstyret med et måltids værd af snacks. Seriøst, de holder sig ikke tilbage. Vær forberedt på kulhydrater! Hvis du er på et budget, kan du leve af barsnacks i Napoli.

Pompeji

Pompeji

Tag en tidlig morgen dagstur til Pompeji fra Napoli. Toget er direkte, og det tager ikke mere end 30 minutter. Pompeji er selvfølgelig en af ​​de største turistattraktioner på planeten. Som du husker fra skolen, brød Vesuvius ud i 79 e.Kr. og ødelagde byerne Pompeji og Herculaneum. Pompejis pludselige begravelse bevarede det gennem århundrederne. Det blev opdaget i slutningen af ​​det 16. århundrede, den bedst bevarede tidskapsel fra oldtiden.

At besøge Pompeji er så tæt som du nogensinde kommer til at se, hvordan folk levede for to årtusinder siden. Når du planlægger din rejse til Napoli og Amalfikysten, bør du helt sikkert tage med i Pompeji.

Vesuvius

Vesuvius

Når du har besøgt Pompeji og vendt tilbage til Napoli for en pizza og en øl, kan du måske besøge vulkanen, der ødelagde den. Du ser Mt Vesuvius fra togvinduet, når du går til Pompeji.

Mt Vesuv er stadig en aktiv vulkan. Det vil bryde ud igen, og det kunne godt være lige så ødelæggende, som det var i 79 e.Kr. Napoli er kun 9 km væk fra Mt Vesuv, så det er sandsynligt, at det går vejen til Pompeji - forhåbentlig ikke i lang tid!

Du kan tage en bus til Vesuv og tage en vandretur op ad en af ​​verdens mest ikoniske vulkaner. Der er tydeligt kortlagte ruter, og du behøver ikke gå helt til toppen.

Sorrento

Sorrento

Det tager kun en time at komme til Sorrento fra Napoli på toget. Sorrento er en charmerende lille by. Når vi siger lille, mener vi små. Du behøver ikke mere end en dag i Sorrento. Det er turistisk men værd at besøge. Sorrento er kendt som porten til Amalfi. Det har været en turistattraktion siden turismens tidlige dage. Folk som Byron besøgte som en del af deres "Grand Tour."

Den stupende udsigt fra klipperne tilbyder en spektakulær udsigt. Gå en tur rundt i de snoede gader. Der er masser af små butikker at udforske. Du vil derefter have en limoncello eller måske en aperol spritz, når du sidder på en terrasse til en drink. Et glas aperol spritz syntes at være alt andet end obligatorisk, da vi besøgte.

Insiders tip: Du kan tage til Pompeji og Sorrento på samme dag. Tag tidligt til Pompeji, udforsk ruinerne og tag derefter en kort togtur til Sorrento. Alternativt kan du besøge Sorrento på vej til Amalfi fra Napoli - du skal blot opbevare dine kufferter på stationen.

Amalfikysten

Amalfikysten

Du kan leje en bil og køre til Amalfi fra Sorrento. Hvis du er lidt fancy, kan du hente en chaufførs tjenester. Bussen er den mest populære mulighed. Der er ingen tog til Amalfi. Bussen strækker sig langs blæsende veje og stupende klipper. Du vil også, hvis du kører, så få kun en bil, hvis du er fri for svimmelhed.

Det tager omkring 1 time og 40 minutter med bussen fra Sorrento til Amalfi. Du vil se nogle fantastiske udsigter på vejen. Du skal gennem Positano på vej til selve Amalfi. Der er mange hoteller og lejligheder langs Amalfikysten at vælge imellem. Vi er tilbøjelige til at bo i selve byen Amalfi. Det er venskabsby med Atrani - en lille landsby lige bag Amalfi, men det er hovedsageligt en del af Amalfi.

Dette er en af ​​de mest æstetisk tiltalende dele af Middelhavet. Du vil finde mange små caféer og barer med en flot udsigt over kysten. Det er værd at vælge et hotel eller en lejlighed med balkon ud mod kysten – udsigten er virkelig noget.

Du kan tage dagsture fra Amalfi til Positano og Ravello, hvor sidstnævnte er Gore Vidals tidligere hjem. Ellers nyd barerne, restauranterne og det gode liv. Amalfikysten er et så godt sted at slappe af i luksuriøse, drømmende omgivelser.

Er du solgt? Hvis du er klar til at planlægge din rejse til Napoli og Amalfikysten, er vores kolleger på Out Of Office kan skræddersy den perfekte rejseplan for dig.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Flere Gay Travel Nyheder, interviews og funktioner

De bedste ture i Napoli

Gennemse et udvalg af ture i Napoli fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Napoli til din rejseFå din guide