Krabis bedste seværdigheder

Krabis bedste seværdigheder

Krabi er måske mest berømt for sine strande og nærliggende øer, men området har så meget mere at tilbyde.

Travel Gay Asiens gode ven, Adam Preston af Rainbow Scuba og Tours i Koh Samui og hans partner har for nylig besøgt Krabi. Her er hans indsigt i tre af de bedste ikke-strand attraktioner i området.

Tiger tempel

Dette tempel omkring 8 km fra Krabi Town og er berømt for sin bjergtop Buddha-helligdom. For at nå toppen skal du klatre 1,300 meget ujævne trin. En flot udsigt over bjergene og havet er belønningen for dem, der passer nok til at nå toppen.

Glem ikke at pakke vand (også tilgængelig gratis, når du når toppen), og det anbefales at starte tidligt. Tiger Temple er også berømt for sine abestammer, der bor på stien til bjergtoppen. Tag ikke mad og hold øje med dine ejendele.

Krabi bys natmarkeder

Gå ikke glip af en aften i Krabi Town for et stykke rigtigt Thailand. Der er mindst to natmarkeder at vælge imellem (mere i weekenden) med et lækkert udvalg af mad til rimelige priser. Normalt spiller live lokale bands på en af ​​de forskellige markedspladser.

Krabi Town River Tours

Langhalebåde fortøjer ved forskellige moler langs den 1.5 km lange flodgang og tilbyder 2 - 3 timers ture op ad floden mod de to kalkstensbakker, der stikker ud som djævlehorn.

Her er der interessante huler at udforske. Mangroveskove og tidevandssjov, der omgiver floden, er alle et beskyttet område, hvor interessant dyreliv kan ses.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

De bedste ture i Krabi

Gennemse et udvalg af ture i Krabi fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Krabi til din rejseFå din guide