Homoseksuel grupperejse: Key West og Florida Keys

En guide til Key West-kultur

Key West er en af ​​Floridas bedste kulturelle destinationer

Key West er en af ​​de bedste destinationer i Florida for kunst og kultur. Det har længe været et stort træk for forfattere og kunstnere. Key West er den ultimative amerikanske forfatteres tilbagetog.

Øen oplevede økonomiske udfordringer efter den store depression. Det er trods alt et af Amerikas fjerneste placeringer. Som et resultat blev Key West forfremmet som en kulturel destination. Kampagnen fungerede. Det har været opretholdt af turisme og kultur lige siden. Key West er også noget af en festdestination, så du vil ikke finde mangel på steder at tage hen om natten. Her er vores Key West kulturguide.

Key West

Ernest Hemingway Home and Museum

Ernest Hemingway er en af ​​de store amerikanske forfattere. Han havde adskillige åndelige hjem. En af dem var Key West. Han havde et hjem på øen og skrev nogle af sine mesterværker der. Han er den eneste forfatter, der kunne lave en roman om fiskeri læsbar.

Du finder hans tidligere hjem i hjertet af Old Town Key West. Han tilbragte ti frugtbare år på ejendommen. I betragtning af hans kampe senere i livet ser det ud til, at den fredelige indstilling i Key West var vigtig for hans kreative output. Over 40 katte bor på ejendommen, og de fleste stammer fra Hemingways katte. Det er værd at deltage i en guidet tur for at få et indblik i Hemingways indflydelse på Key Wests kulturhistorie.

Tennessee Williams Museum

En anden af ​​Amerikas litterære giganter, Tennessee Williams, var en queer dramatiker, der blev forelsket i Key West. Han tilbragte fireogtredive år på øen ved 1431 Duncan Street. Det er kun få minutters gang fra ejendommen Hemingway. Det er to af Amerikas største kulturpersoner på samme gade!

Det siges, at Williams skrev Street Car Named Desire, da han boede på et hotel på øen i 1947. Key West ville have været et mere indbydende sted for en homoseksuel forfatter i mindre liberale tider.

Tilstedeværelsen af ​​disse to forfattere satte virkelig Key West og Florida Keys på kortet som kulturelle destinationer. Sørg for at besøge Tennessee Williams Museum og se hans hjem bevaret, som det var, da han boede der.

Mel Fisher Maritime Museum

Mel Fisher Maritime Museum

Mel Fisher er en af ​​de store Key West-figurer. Han var en tidligere kyllingebonde og en stor drømmer. Han gik på skattejagt i sin fritid, og hans motto var "Dagens dag." Dag efter dag, år efter år, var det ikke. I 1985 gjorde han endelig sin store opdagelse. Han fandt Nuestra Señora de Atocha, en spansk galjoen, der sank i 1622. Der var 450 millioner dollars i skatten på skibet.

Nuestra Señora de Atocha er hyldet som det dyreste skibbrud, der nogensinde er fundet. Hans motto viste sig at være mere end håbefuld. Hvilken dag det må have været, da han endelig opdagede sin skat.

Du kan se nogle af de genstande, han bjærgede fra Nuestra Señora de Atocha på Mel Fisher Museum. Museet indeholder mange flere fantastiske fund fra bemærkelsesværdige skibsvrag.

Homoseksuelle par sejlads i Key West

Floribisk køkken

Amerika er et land med indvandrere. Florida har længe været en smeltedigel af forskellige kulturer. Floribisk køkken kombinerer asiatiske og caribiske elementer. Maden har tendens til at være meget frisk, sund og lidt krydret. Fisk og skaldyrsretter er især populære. Mange restauranter i Key West serverer infinity-køkken fra Floribien. Sørg for at prøve det, da det er meget smagfuldt og meget specielt for Florida Keys.

Key West

Conch huse

Floribiens indflydelse kan også ses i Key Wests arkitektur. Conch huse opstod i det 19. århundrede som et resultat af indvandringen i Caribien. Conch-stilen bringer en karakteristisk bahamisk indflydelse med et floridiansk twist.

Key West farver er ved havet inspireret. De har tendens til at være varme og legende. Forvent citrongul, lakserød og cremet hvid. Key West-arkitekturen er fuld af charme. Moderne hytter kommer ofte med indhyllet veranda og gitterværk. En del af appellen om at blive i Key West er at vågne op omgivet af sollys og farve. Læs mere: En homoseksuel guide til Key West.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Flere Gay Travel Nyheder, interviews og funktioner

De bedste ture i Key West

Gennemse et udvalg af ture i Key West fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Key West til din rejseFå din guide