At komme rundt i Singapore

At komme rundt i Singapore

Uanset om du skal til Orchard Road for at shoppe eller kigger forbi homoklubberne på Tanjong Pagar, gør det velforbundne offentlige transportsystem det til en leg at komme rundt i Singapore.

MRT 

MRT er sandsynligvis den hurtigste og mere bekvemme måde at komme rundt i Singapore udover taxaer. Det giver god adgang til næsten alle dele af Singapore. Du kan vælge at købe standard engangsrejsebilletter, turistkoncessionspas eller lagrede værdikort (lokalt kendt som ez-link-kort) fra TransitLink-billetkontoret på stationerne. Togrutekortet kan downloades fra https://www.lta.gov.sg/content/ltaweb/en/public-transport/mrt-and-lrt-trains/train-system-map.html hvis du ønsker at gemme det på din telefon for nem reference.

Taxa 

Taxaer er let tilgængelige i de fleste dele af Singapore. Takster opkræves i henhold til taxameteret, og det inkluderer alle gældende tillæg, så hvis du støder på en taxachauffør, der beder om et fast gebyr (normalt et ublu beløb) til din ønskede destination, så lad taxaen og flag for en anden. Hvis du ikke er i stand til at få en taxa, bærer masser af indkøbsposer eller rejser i en gruppe, kan du bestille en taxa og rejse med stil til din ønskede destination. Klik her for en liste over taxaselskaber, du kan booke hos àhttps://www.lta.gov.sg/content/ltaweb/en/public-transport/taxis/getting-a-taxi.html

Bookinggebyrer pålægges.

Bus 

Singapore har et omfattende busnetværk, og størstedelen af ​​chaufførerne er i stand til at tale engelsk. Takket være det varme og fugtige vejr i Singapore har alle busser aircondition, så du kan nyde en behagelig rejse. Du kan enten bruge kontanter eller ez-link-kort til at betale din billetpris. Priserne varierer fra SGD $0.80 til SGD $3.50. Slip det nøjagtige beløb i billetprisen (der vil ikke blive givet nogen ændring), eller tryk på dit ez-link-kort, når du går ombord. Husk at trykke på dit kort igen, når du går fra borde, ellers vil du blive opkrævet den maksimale billetpris for busrejsen. Besøg https://www.sbstransit.com.sg/ for busruterne i Singapore. 

Yderligere oplysninger

Uanset om du ankommer til Singapore eller gør dig klar til at tage hjem igen, er Singapore Changi Lufthavn let tilgængelig med mange transportformer til og fra lufthavnen. Hvis du lige er ankommet til Singapore og er usikker på, hvordan du kommer til byen, skal du henvende dig til informationsskrankerne ved terminalerne eller besøge https://www.changiairport.com/getting-around/to-and-from-the-airport;jsessionid=F1FE0971A301BB063D737387D5B8F3B1 for mere information. Når dit ophold i Singapore slutter, hvis du ønsker at rejse med stil og komfort, skal du arrangere lufthavnstransport med hotellets concierge, før du tjekker ud fra hotellet, ellers er det et økonomisk alternativ at tage MRT til lufthavnen.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Flere Gay Travel Nyheder, interviews og funktioner

De bedste ture i Singapore

Gennemse et udvalg af ture i Singapore fra vores partnere med gratis afbestilling 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Singapore til din rejseFå din guide