Udforskning af Rom - bedste tips til homoseksuelle rejsende

Udforskning af Rom - bedste tips til homoseksuelle rejsende

Rom er stilfuldt, lækkert, sensuelt og meget tidskrævende.

Du har set det i film med sexede romerske soldater og læst om den fantastiske samling af gamle bygninger. Og nu vil du besøge.

Men vær forberedt, der er turister overalt, der blokerer veje, trænger sammen i restauranterne og venter i kø.

Men når du først har opdaget et par af disse tricks, kan du bevæge dig som en lokal og nyde Rom for alt det, det tilbyder.

Forhåndsplanlægning sparer meget tid

Rom handler om at se pragt af tidligere tider. Start planlægningen på forhånd for at maksimere din rejse. Book billetter til Vatikanmuseet (for at se det sixtinske kapel), Colosseum og Forum Romanum (kombineret e-ticking) før ombord på dit fly. Det er den bedste måde at undgå køerne på.

Rom er en perfekt by for fodgængere, og du kan spare masser af tid, hvis du minimerer den triste oplevelse ved at bruge metroen.

Design din rundvisning i byen på en logisk måde for at se hvert eneste berømte sted plus at nyde det daglige liv.

Kort byvandring

For en kort gåtur, start i den berømte Trevi-fontæne (i øjeblikket under renovering). Derfra kan du bruge dit kort eller din GPS til at gå mod Den Spanske Trappe, måske omkring Via due Macelli. Tag den obligatoriske selfie ved trappen, smid din mønt ind og følg Via del Babuino indtil Piazza del Popolo. Derfra kan du beslutte dig: en eftermiddagsshopping langs Via del Corso, eller hvis du er mere til naturen, så tag op til Villa Borghese for en panoramaudsigt over Rom (med nok tid til en panini i den smukke park, endda).

Halvdagstur

Hvad med et mindre kendt udgangspunkt som Terme di Caracalla, ruinerne af de romerske termiske bade? Du kan tage Via del Circo Massimo for at nyde den berømte Bocca della Verità inde i kirken Santa Maria i Cosmedin og derefter tage Via del Teatro de Marcello for at se Campidoglio og Pizza Venezia.

En anden mulighed er at gå fra Caracalla til Colosseum, gå forbi Konstantinbuen og ned ad dei dei Fiori Imperiali til den dejlige Pizza Venezia. En gang der er alt muligt: ​​masser af gelato butikker, restauranter og museer. Den fantastiske Pantheon er kun få minutters gang væk.

Tal

Italienere er ofte venlige og byder folk velkommen (og bestemt ikke uinteressante), så du skal føle dig godt tilpas med at tale med dem. Når du nyder en morgenkaffe og cornetto (en typisk romersk morgenmad), så prøv at chatte med de lokale, der står omkring baren. Start med en ciao og bede om hemmeligheder om byen, men kun hvis de ikke har travlt (du vil ikke have en anekdote om en vred italiener!).

Kom væk fra turist-hotspots

De fleste turister opholder sig i hotspots som Piazza Navona. Selvom det er dejligt med sit travle gadeliv, kunst og romerske historie, bør du, hvis du virkelig vil nyde Rom, gøre en indsats for at interagere med lokalbefolkningen. Gader som Via del Pigneto er populære blandt lokalbefolkningen - masser af mennesker, der drikker på gaden, smarte butikker, caféer og fremragende natteliv.

Fancy restauranter i byens centrum er for det meste overfyldt med turister (og med turistpriser), så spis og fest, hvor romerne gør. Gå til kvartererne lige uden for byens centrum, såsom Trastevere, San Lorenzo og Pigneto - alle lige så smukke og ofte med bedre mad og billigere priser.

Via di San Giovanni

Den venlige "Gay Street" i Rom, Via di San Giovanni, ligger kun få skridt fra Colosseum. I de varmere måneder har caféer og barer langs gaden terrasser med fantastisk udsigt, så sørg for at besøge tidligt om eftermiddagen.

Romerne har en tendens til at nyde en aften i en krydstogtbar eller sauna lige så meget som en aften på en almindelig homoseksuel bar. Planlæg dine aftener for at kombinere en tur til en homoseksuel sauna, cruise klub, Bar or natklub.

For at komme ind i krydstogtklubber og saunaer i Italien skal du have et ArciGay UNO Club Card. Du kan købe dette kort fra ethvert deltagende sted. Du skal bruge et foto-id, der viser din fødselsdato for at købe et kort, der er gyldigt i tre måneder.

Om forfatteren

Berlin-baseret Travel Gay Europa-bidragyder Adam Groffman er en globetrotter og selvudformet hipster. Han dækker bydestinationer rundt om i verden og skriver om festivaler, natteliv og homoseksuelle rejser på sin personlige rejseblog, Rejser af adam og er redaktør for Min Gay Rejseguide. Når han ikke er ude at udforske de sejeste barer og klubber, nyder han normalt den lokale kunst- og kulturscene i en ny by. Du finder ham oftest på Twitter kl @travelsofadam eller Instagram - sig hej!

billede acknowledgment - Colosseum by Bert Kaufmann

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Flere Gay Travel Nyheder, interviews og funktioner

De bedste ture i Rom

Gennemse et udvalg af ture i Rom fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Rom til din rejseFå din guide