Asiens 20 bedste homoseksuelle hoteller og feriesteder

Asiens 20 bedste homoseksuelle hoteller og feriesteder

Homoseksuelle hoteller og gæstehuse kan tilbyde homoseksuelle rejsende noget lidt specielt - en service, der er finjusteret til en homoseksuel livsstil.

Vi har set tilbage over de sidste 12 måneder på de mange tusinde hotelreservationer foretaget via Travel Gay Asien for at samle vores liste over de 20 mest bookede homoseksuelle hoteller og pensionater i Asien.

Resultaterne er sorteret efter geografisk område.

 

Pattaya, Thailand

 

Hjem til Thailands største koncentration af homoseksuelle hoteller og resorts. De fleste er placeret tæt på Jomiten gay strand og barer eller BoyzTowns homoseksuelle natteliv. Så det er nok ikke nogen stor overraskelse, at Pattaya er hjemsted for fem af vores Top 20 hoteller.

 

 

 

Gamymede-Resort-Spa-PattayaZing Resort & Spa (Ganymedes)

 

Ganymede er et konsekvent populært valg og et af de 25 mest bookede hoteller på Travel Gay Asien - homoseksuel eller hetero! Ud over værelser med stor værdi for pengene, er Ganymede også hjemsted for Themae gay sauna og spa. Hotellet ligger kun få minutters gang fra Jomtien Gay Beach. Priser og flere billeder.

 

 

 

 

 

 

Baan Souy ResortBaan Suoy Resort Pattaya 0

 

Store, veludstyrede studios og lejligheder omgiver en privat swimmingpool og solterrasse. Baan Souy ligger kun 5 minutter fra både den homoseksuelle strand Jomiten og nattelivet i BoyzTown. Priser og flere billeder.

 

 

 

 

 

 

The-Venue-Residence-Pattaya-0-200x150Venue Residence

 

Værdi for pengene værelser, kun en kort gåtur fra den homoseksuelle strand. Berømt for sine natlige kabaretshow. Priser og flere billeder.

 

 

 

 

The-Ambiance-Pattaya-0-200x150Ambiance Hotel

 

Populært valg beliggende lige i hjertet af Pattayas BoyzTowns homoseksuelle natteliv. Det in-house Boyz fitnesscenter og sauna byder på rig mulighed for en god træning med venligt personale. Priser og flere billeder.

 

 

 

 

COPA HotelCopa-Hotel-Pattaya-0b-200x150

 

Ligesom The Ambiance er Copa en anden mulighed for værdi for pengene i hjertet af Pattayas BoyzTown. Gå ikke glip af Copas showbar og klub. Priser og flere billeder.

 

 

 

 

Phuket, Thailand

 

International ferielegeplads i det sydlige Thailand. Phukets fantastiske samling af smukke strande og sjove homoseksuelle natteliv tiltrækker et stort antal homoseksuelle rejsende fra hele verden.

 

 

 

 

Club-One-Seven-Phuket-0-200x150Klub en syv

 

Stadig populært bøsseshotel, der tilbyder fremragende værdi for pengene, indkvartering, venligt personale og meget privat have med dyb pool. Priser og flere billeder.

 

 

 

 

Connect-Gæstehus-PhuketConnect Guesthouse

 

Guesthouse, restaurant og bar beliggende i hjertet af Phukets natteliv. Fantastisk budgetmulighed for dem, der ønsker kun få skridt fra Paradise Complex natteliv. Priser og flere billeder.

 

 

 

 

Gay-Hostal-Puerta-Del-Sol-PhuketHotel Puerta del Sol

 

Et andet meget overkommeligt og populært gæstehus, der ligger kun få skridt fra Paradise Complex og tæt på området for homoseksuelle strande. Priser og flere billeder.

 

 

 

 

Chiang Mai, Thailand

 

Den kulturelle hovedstad i det nordlige Thailand er en fantastisk base for at udforske denne smukke del af landet. Besøg templer og markeder, prøv elefantridning, rafting og mere.

 

 

 

 

Club-One-SevenKlub en syv

 

Det eksklusivt homoseksuelle Club One Seven-hotel og den populære gay-sauna ligger på bredden af ​​Ping-floden, mindre end 15 minutter med tuk-tuk fra byens centrum. Komfortable værelser, fantastisk udsigt over floden og masser af sjov i saunaen. Priser og flere billeder.

 

 

 

 

Siem Reap, Cambodja

 

Siem Reap er bedst kendt for den nærliggende UNESCOs verdensarv Angkor arkæologiske park og er en af ​​de hurtigst voksende turistmål i Cambodja.

 

 

 

 

Herre-Resort-SpaMÆND's Resort

 

Eksklusivt homoseksuelt hotel og gay sauna, beliggende tæt på det historiske verdensarvsted, Angkor Wat. Priser og flere billeder.

 

 

 

 

Golden-Banana-SuperiorGolden Banana Superior

 

B & B. Central beliggenhed, budgetpriser, afslappende atmosfære og dejlig pool. Priser og flere billeder.

 

 

 

 

Rambutan Resort Siem ReapRambutan Resort

 

Det overraskende fredelige homo-ejede og -administrerede Rambutan-resort ligger kun 5 minutters gang fra Siem Reaps Pub Street og endnu tættere på natmarkedet. En dukkert i hotellets pool er en fantastisk måde at slappe af efter at have udforsket de nærliggende templer. Venligt personale, god mad og fremragende cocktails! Priser og flere billeder.

 

 

 

 

River-Queen-GuesthouseRiver Queen Guesthouse

 

Homoseksuelle ejere Richard og Alex byder den varmeste velkommen på dette meget centralt beliggende gæstehus. Jacuzzi på taget er en rigtig godbid efter en dag med at udforske templerne. Priser og flere billeder.

 

 

 

 

Phnom Penh, Cambodja

 

Cambodjas hovedstad er en fascinerende by at udforske. At lære om Cambodjas nylige urolige fortid vil efterlade dig med minder, der vil vare hele livet - og det samme vil opleve varmen fra nutidens imødekommende cambodjanske kulturer.

 

 

 

 

Arthur-Paul-Hotel-Phnom-PenhArthur & Paul Hotel

 

Nyligt åbnet bøssebøssehotel, gay sauna og spa kun 3 km fra Phnom Penh centrum. Faciliteterne inkluderer moderne værelser med eget bad, restaurant og udendørs pool. Priser og flere billeder.

 

 

 

 

Herregård-Phnom-PenhManor House

 

Konsekvent populær bøssie-ejet, kun voksne og lige venligt boutique-B&B. Fredelig central placering i Phnom Penh, inden for rækkevidde af de største seværdigheder og homoseksuelle natteliv. Priser og flere billeder.

 

 

 

 Rambutan-Resort-Phnom-PenRambutan Resort

 

Gay-ejet og administreret resort med luksusindkvartering, pool og intern spa. Tæt på nattelivet. Priser og flere billeder.

 

 

 

 

Mystères-og-MekongMystères og Mekong

 

Gayejet og administreret hotel beliggende i en smuk fransk kolonial-inspireret bygning tæt på seværdighederne og nattelivet. Priser og flere billeder.

 

 

 

 

Bali, Indonesien 

 

Denne smukke ø, der er omgivet af sandstrande og forrevne kystlinje, er Indonesiens mest besøgte turistdestination. Området omkring Seminyak har arvirkelig godt valg af homoseksuelle hoteller, pensionater og homo-ejede og -styrede private villaer. Tre ejendomme gør det til vores Top 2014 i 20.

 

 

 

 

 

 

Balinea-Villa-SpaBalinea Villa & Spa

 

Gay-resort med fremragende værdi, kun 10 minutters kørsel fra Betu Belig-stranden og området for homoseksuelle natteliv. Hvert af de otte værelser åbner ud til resortets private pool, solterrasse og haver. Priser og flere billeder.

 

 

 

 

 

 

Bali-Au-NaturelBali au Naturel

 

Tøj-valgfri resort ved stranden i det nordlige Bali. Bøsseejet, tiltrækker en blanding af homoseksuelle og lige rejsende. Priser og flere billeder.

 

 

 

 

 

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Flere Gay Travel Nyheder, interviews og funktioner

De bedste ture på Bali

Gennemse et udvalg af ture på Bali fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Bali til din rejseFå din guide