Homoseksuel Athen

En homoseksuel guide til Athen

Athen har en homoseksuel historie, der strækker sig tusinder af år tilbage

Athen er en berusende samling af gammel historie, autentiske og uberørte kvarterer, overkommelig luksus og en unik homoseksuel scene. Byen har længe været betragtet som et af de mest kulturelt og historisk vigtige steder på planeten og tiltrækker millioner af besøgende hvert år.

Grækenland sidder på mødestedet for Europa, Afrika og Asien, det er kontinuerligt blevet formet af kulturer omkring det og de imperier, der har styret det. Efter at have eksisteret gennem det byzantinske imperium, fire århundreder med osmannisk styre og klassisk græsk civilisation, har Athen en af ​​de mest unikke og forskelligartede historier i verden.

Den homoseksuelle scene i Athen er ikke så højlydt og indlysende som i andre europæiske byer, men det er utvivlsomt landets mest liberale by og har den største homoseksuelle befolkning i Grækenland. Det homoseksuelle samfund i Athen har tendens til at være mere diskret og subtilt, men det betyder ikke, at destinationen er mindre sjov for homoseksuelle rejsende.

Naturskøn udsigt over Athen

Homoseksuelle barer og klubber i Athen

De fleste af homoseksuelle barer og klubber i Athen findes i Gazi, og mens spillesteder ikke altid er tydeligt markeret som homospecifikke, har de fleste en spændende og livlig atmosfære.

STOR bar var den første bjørnebar, der åbnede i Athen og har siden da været en favorit blandt det lokale homoseksuelle samfund. BIG er kendt for sin venlige atmosfære, drikkevarer til rimelige priser og fantastisk musik. Baren ligger kun 5 minutters gang fra den nærmeste metrostation og er en populær opvarmningsdestination for dem, der ønsker at gå videre til byens større klubber.

Sodavand 2 er Athens mest berømte homoseksuelle klub og er også byens største. Spredt over to dansegulve med live DJ'er og flere barer, ligger Sodade2 i hjertet af homoscenen i Athen. Klubben har særlig travlt i weekenden, og lånere kan ofte ses spildte på nærliggende gader.

Med en varieret skare og unikt interiør, Shamone er et populært sted på grund af dens trækforestillinger, liveoptræden om natten og regelmæssige temaaftener. Klubben har også fantastiske drikke tilbud, og gæsterne kan nyde den travle atmosfære, når den er særlig travl. Læs mere: Gay nudiststrande i Grækenland.

Homoseksuelle hoteller i Athen

Central Athens Hotel er beliggende i hjertet af den gamle bydel i Plaka. Hotellet har en fantastisk værdi for pengene med værelser elegant og stilfuldt designet og en tagterrasse med enestående udsigt over Athens skyline. Hotellet ligger tæt på den ikoniske og utrolig populære Akropolis, som også kan ses fra taget.

Den store værdi Chic hotel er det perfekte rejsemål for homoseksuelle rejsende, der ønsker at bo tæt på den homoseksuelle landsby Gazi. Hvert værelse tilbyder en boutique-oplevelse, og er indrettet i en moderne og ren stil, og gæsterne har adgang til den interne restaurant og bar.

Tager sit navn fra den antikke græske karakter med samme navn, den Electra Palace Athen er bekvemt placeret i byens gamle bydel, tæt på mange af de mest populære attraktioner. En række værelser og suiter er tilgængelige for gæsterne, og alle er velindrettede og har aircondition. Hotellet kan også prale af en fantastisk tagpool, fitnesscenter og spa.

Gay Athen · Hoteller

Gamle græske historie i Athen

Athen er fyldt med referencer og beviser for sin antikke historie og placeringen af ​​grundlæggelsen af ​​demokrati. Der er en række ikoniske historiske vartegn spredt overalt i byen.

Parthenon er uden tvivl det mest berømte og slående billede af den antikke græske civilisation. Bygget i 432 f.Kr. i dedikation til gudinden Athena, har Parthenon haft mange funktioner, herunder perioder af både islamisk og kristen betydning, efter at have været en kirke og moske. Parthenon er omdrejningspunktet for den universelt anerkendte Akropolis, og ivrige rejsende bør udforske hele Akropolis citadellet for at opdage alt, hvad denne unikke placering har at tilbyde.

Kerameikos Cemetery ligger i centrum af Athen og kun en kort gåtur fra Akropolis. Kirkegården blev opkaldt efter samfundet af keramikere og håndværkere, der boede i området forud for dets udvikling som kirkegård. Webstedet indeholder resterne af flere gamle strukturer og relikvier, herunder en bymur bygget i 479 f.Kr. Læs mere: Ting at lave i Athen.

Odeon af Herodes Atticus

Odeon of Herodes Atticus blev bygget i den romerske periode og er et stort friluftsteater, der blev omhyggeligt restaureret i 1950'erne. Teatret blev oprindeligt bygget til den romerske kejser Marcus Aurelius, der mente, at strukturen var en af ​​de fineste af sin art. Rejsende kan stadig fange et show på Odeon, der har været vært for folk som Patti Smith, Liza Minelli og Florence and the Machine.

Athen

Homoseksuelle rettigheder i Athen

Grækenland er berømt for sin gamle homoseksuelle-venlige arv, men den moderne situation er lidt anderledes. Ægteskab af samme køn er ulovligt i landet, og mens civile fagforeninger eksisterer, tilbyder de kun lidt i vejen for lige ægteskabelige rettigheder. Par af samme køn er heller ikke i stand til at adoptere børn sammen. Der findes dog lovgivning, der beskytter LGBT + -personer mod diskrimination i arbejde, sundhedspleje og privat forretning på grund af seksuel orientering eller kønsidentitet.

På trods af den konservative juridiske situation, som LGBT + -folk i Grækenland står over for, vil homoseksuelle rejsende i Athen sandsynligvis have et behageligt og stressfrit besøg, hvor lokalbefolkningen har tendens til at være høflig og respektfuld over for homoseksuelle rejsende.

Bedste Gay Grækenland destinationer

Bortset fra Athen vil mange mennesker kombinere denne by med Mykonos og andre græske øer. Mykonos er uden tvivl en af ​​verdens mest berømte gay-venlige destinationer, et mekka for homoseksuelle rejsende globalt, som strømmer dertil hvert år for sin guddommelige kombination af både luksus og ø-liv.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Hvad sker der i dag

Flere Gay Travel Nyheder, interviews og funktioner

De bedste ture i Athen

Gennemse et udvalg af ture i Athen fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Athen til din rejseFå din guide