Gyeongbokgung Gate Seoul

24 timer i Seoul

Seoul fortjener mere end bare en dag at opleve. Men hvis du kun har 24 timer til at få et glimt af denne utrolige by, så er disse forslag noget for dig.

Gyeongbokgung

Gyeongbokgung er det mest berømte palads i Korea. Bygget i slutningen af ​​1300'erne er det blevet ødelagt og genopbygget adskillige gange. Gå rundt i pavilloner og haller for at værdsætte den koreanske kultur og dens konfucianske indflydelse.

Kom dertil: Metrostationerne Gyeongbokgung (linje 3, afkørsel 5) og Gwanghwamun (linje 5, afkørsel 2). Indgang: - 3,000 vundet. Lukket på tirsdage.

Insa-dong

Insa-dong er en smeltedigel af traditionel koreansk kunst og kunsthåndværk, malerier, keramik og antikviteter samt en række samtidskunstgallerier. Priserne kan variere fra nogle få amerikanske dollars til titusinder.

Kom dertil: Anguk Station (linje 3, afkørsel 6)

Itaewon

Itaewon er et expat-venligt kvarter nær den vigtigste amerikanske hær base, hvor øst og vest kulturer kolliderer. Itaewon er fyldt med barer, klubber, restauranter og butikker, der sælger næsten alt. Besøg barer og klubber på “Homo Hill”, Seouls homoseksuelle landsby.

Kom derhen: Itaewon Station (linje 6)

Myeongdong

Myeongdong handler om shopping. Fra de tårnhøje superbutikker (Migliore, Lotte Department, Avatar og High Harriet) til de små butikker langs sidegaderne. Der er et uendeligt udvalg af restauranter og caféer samt nok kosmetik- og hudplejebutikker til at imødekomme enhver skønhedsdronnings behov.

Kom dertil: Myeongdong Station (linje 4)

Han-floden (Hangang)

Den ikoniske Han -flod er en af ​​de smukkeste seværdigheder i Seoul, der skærer gennem byens centrum. Vores foretrukne visningssteder er Cloud Cafe (구름 카페) og Sunset Cafe (노을 카페). Disse caféer tilbyder den højeste udsigt over Han -floden. Sørg for at medbringe dit kamera for at fange seværdighederne, mens du nipper til en latte eller champagne.

Kom dertil: Dongjak Station (linje 4), udgang 1 (til Gureum), udgang 2 (til Noeul) - 3 minutters gang.

Apgujeong

Apgujeong er ”Beverly Hills” i Seoul. Stilfuldt distrikt komplet med eksklusive designer-labelbutikker. Priserne er stejle, men hvis penge ikke er et problem, vil dette trendy område vise sig at være en meget indbydende oplevelse. Der er adskillige æstetiske klinikker. Hvis du vil have en hurtig ansigtsløsning, skal du ikke lede længere end Apgujeong!

Kom dertil: Linje 3 til Apgujeong Station og tag en taxa. Billetprisen vil være omkring 2,000 vundet.

Klik her for mere information om gay gay.

Billede af Gyeongbokgung - Amin Buskan

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Hvad sker der i dag

Flere Gay Travel Nyheder, interviews og funktioner

De bedste ture i Seoul

Gennemse et udvalg af ture i Seoul fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Seoul til din rejseFå din guide