Bøsser Stuttgart

Bøsser Stuttgart

Den 6th største by i Tyskland og hjemsted for Mercedes og Porsche, Stuttgart er rig på kultur og har fantastiske festivaler, butikker og venligt natteliv

Stuttgart

Om MULTINA Stuttgart

Stuttgart flyver måske under radaren sammenlignet med Tysklands mere berømte homoseksuelle mekkaer Berlin, Frankfurt og Hamborg, men denne by har masser at byde på. Ud over sit ry for slanke biler og smarte restauranter kan Stuttgart prale af smukke bølgende vinmarker, rigelige kulturfestivaler og en rig kunstscene, der beskæftiger flere lokale end noget andet tysk knudepunkt. Med over 200 fejringer af mad, musik, dans og kreativitet hvert år, er der altid en spændende begivenhed i gang!

LGBTQ+-fællesskabet trives også her. Stuttgart ser pulserende pop-up queer-begivenheder og klubovertagelser, der elektrificerer det inkluderende natteliv. Den moderne, progressive atmosfære byder folk med alle baggrunde velkommen til at opleve, hvad den mangfoldige lokale kultur har at byde på. Mens den homoseksuelle tilstedeværelse er rodfæstet lokalt, fortsætter den med at blomstre på nye og engagerende måder.

For besøgende, der søger noget ud over de ikoniske tyske destinationer, gør Stuttgarts elektriske kunstscene, fremadstormende samfund og fantastiske landskaber det til en livlig publikumsbehager, der venter på at blive opdaget!

Gay Stuttgart - Travel Gay Guide

Stuttgart ture

Gennemse et udvalg af ture i Stuttgart fra vores partnere med gratis afbestilling 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Stuttgart til din rejseFå din guide