Aix-en-Provence

Aix-en-Provence

I øjeblikket dækker vi pensionater og hoteller i Aix-en-Provence.

Aix-en-Provence

Villa Amara
Placeringsikon

19 cours des Arts et Métiers, Aix-en-Provence

Vis på kort
Hvorfor dette hotel? Rolig afslapning. Central placering.
Villa Amara er et luksusgæstehus med tre suiter i centrum af Aix-en-Provence.

Elegant designet til at fange en traditionel og raffineret følelse af stil, hver af de store lejligheder har sin egen stue, soveværelse, køkken og privat terrasse, for maksimal komfort og intimitet. Den rummelige have har en 9 meter lang swimmingpool med uendelig poolfunktion, omgivet af en fredelig koi-dam og er det perfekte sted at nyde Provence-solen.

Takket være den ideelle beliggenhed er der masser at lave på Villa Amara. Nyd den nemme udforskning af byen Aix en Provence: bedste restauranter, åbne markeder, caféer, butikker, bagerier, museer, teatre, biografer og festivalbegivenheder. Alle tilgængelige til fods.

Fra Villaen kan du tage en løbetur eller en morgentur langs Torse Å. Køb friske råvarer og nyd frokosten på din egen private terrasse. Tilmeld dig et Yoga-atelier. Nyd poolen. Få en pastis og friske oliven i skyggen af ​​de århundrede gamle platantræer. Kort sagt, nyd Provences fornøjelser autentisk.

Pensionatet henvender sig til par uden børn, der leder efter afslapning og raffinement i hjertet af byen, hvilket garanterer dig et stille og roligt ophold.
Funktionalitet:
klimaanlæg
Morgenmad inkluderet
gratis WiFi
Køkken
parkering
Privat badeværelse
Solterrasse
Svømmepøl

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.