Gay Benidorm · Byguide

Gay Benidorm · Byguide

Planlægger du en tur til Benidorm? Så er vores homoseksuelle Benidorm byguide noget for dig.

Benidorm

Benidorm er en spansk kystby i Alicante-provinsen. Denne lille fiskerby er nu blevet det mest berømte badested på Costa Blanca.

Fremkomsten af ​​billige flyrejser i 70'erne oplevede, at Benidorm forvandlede sig fra opførelsen af ​​adskillige højhuse og ferielejligheder på baggrund af Sierra Helada National Park.

Byen kan prale af over 4 km sikre, sandstrande, godt vejr hele året og et pulserende natteliv.

Benidorm består af tre forskellige områder - Poniente, Levante (et område afbildet i en britisk tv-serie) og i midten, Benidorms historiske gamle bydel, hjemsted for Benidorms ret omfattende homoseksuelle scene.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

 

Homoseksuel scene

Benidorms betydelige homoseksuelle landsby betjener turister, lokale og et stort britisk og irsk bøssesamfund. Det homoseksuel scene er fokuseret omkring en række gågader i Benidorms gamle bydel.

Scenen tiltrækker mænd i alle aldre. Det er sjovt, venligt og helt anderledes end det mega klubcentrerede miljø, der findes i Barcelona or Ibiza.

Der er et bredt udvalg af små barer, der imødekommer enhver smag, fra skandaløst sjove træk shows til udelukkende mandlige krydstogtsbarer med mørke rum. Det Mercury Disco-Pub er populær blandt dem, der ønsker at danse hele natten. En række spillesteder er især populære hos TV- og TS-samfundet.

Benidorm LGBT Pride-festival i september er byens største årlige homoseksuelle begivenhed, der er blevet meget succesrig.

Udsigt over Benidorm i Spanien

At komme til Benidorm

Der er daglige flyvninger fra de fleste større europæiske byer til den nærliggende Alicante Lufthavn.

En række shuttle-busforbindelser kører mellem lufthavnen og byen og er sandsynligvis den nemmeste måde at komme til Benidorm på. De fleste driver en internetbookingstjeneste og koster generelt mindre end € 10 hver vej (forvent højere priser om sommeren).

Du kan også få bussen til Alicante og derefter toget til Benidorm derfra. Taxaer koster omkring € 70, hvis de er markeret i lufthavnen.

 

At komme rundt i Benidorm

Benidorms centrale område, inklusive den homoseksuelle landsby i den gamle bydel, er meget let at gå rundt. Mange gader er fodgængere.

Benidorm har en fremragende lokal busforbindelse, der kører ruter gennem byen indtil midnat og til nærliggende byer som Altea, Calpe og Alicante.

 

Hvor skal man bo i Benidorm

Det er bedst at bo i den gamle bydel, tæt på Gay Village. Vores liste over anbefalede hoteller i Benidorm til homoseksuelle rejsende findes på Homoseksuel Benidorm Hoteller side.

 

Ting at se og gøre

Benidorm er færdiggjort til turisme, og som sådan er der en lang række ting at gøre og se i eller i nærheden af ​​byen. Her er nogle af vores favoritter:

  • aqualandia - massivt vandland åbner fra maj til september.
  • mundomar - sæl- og dyrepark med delfiner, sæler osv .; åben fra 21. februar.
  • Terra Mitica  - en massiv forlystelsespark med rutsjebaner og andre spændende forlystelser, shows osv .; åben fra april.
  • Jordens natur - Dyrepark med over 1,500 dyr, og om sommeren et vandland.
  • Lej en pleje og udforsk de nærliggende landsbyer og smukke bjerge.
  • Udforsk vin- og mandelregionen Calpe, 30 minutters kørsel nord for Benidorm.
  • Besøg Altea - en smuk spansk by kun 12 km med bus fra Benidorm.

Hvornår skal Besøg

Takket være bjergene, der omgiver byen, har Benidorm altid godt vejr året rundt med over 3,400 solskinstimer om året.

Om vinteren falder sjældent temperaturer under 18 ° C. De varmeste måneder er fra juli til september. Gennemsnitlige højder kan nå 30 ° C i august.

 

Penge

Spanien er inden for euroområdet. Pengeautomater er bredt tilgængelige. Kredit- og betalingskort accepteres bredt.

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt sted eller har en virksomhed lukket? Eller er der ændret noget, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.