Sauna Atlas (Utopia) - LUKKET

Sauna Atlas (Utopia) - LUKKET

Ny gay sauna med store faciliteter.

Sauna Atlas (Utopia) - CLOSED

Placeringsikon

Calle Casablanca 17, Torremolinos, Spansk vin, 29620

Permanent LUKKET.

Sauna Atlas (tidligere 'Utopia Spa & Terrace') er en moderne homo-sauna i Torremolinos, der har sat nye standarder for den lokale homoscene.

Faciliteter inkluderer finsk sauna, tyrkisk bad, opvarmet pool, jacuzzi, over 30 private hytter, mørke rum, biograf, legeplads, chill-out-område, massage, to barer.
Sats Sauna Atlas (Utopia) - LUKKET
3.6
Publikums vurdering

Baseret på 53 stemmer

T
Todd

7-Jul-2016

Panoramaterrasse

Uhøfligt personale, overpris drinks, høj indgangspris, pas på dette sted er ikke, hvad det ser ud til, gratis adgang annonceret, ingen gratis adgang, da vi gik på lørdag, det er tilsyneladende en privat fest, men du kan betale for at komme ind? Det er i det mindste rent, men personalet og begrænsede poolfaciliteter samt høje drikkevarepriser svigter det dårligt, meget lidt at lave, sjov faktor 1 ud af 10
S
Sean

10-Jun-2016

Kunne være godt.

Dette er et fantastisk sted, men ledelsen har ingen anelse om. De sætter ikke mange plakater op på homoscenen, de er lukket lige når folk er liderlige om natten. De promoverer ikke stedet med flyers, som klubberne gør. For fredag, lørdag og søndag bør åbne 24 timer. Så konsekvensen er, at det altid er tomt - måske 7 personer, og stedet kunne rumme 100. Ingen kondomer eller glidecreme frit tilgængeligt. Der er en fantastisk tagterrasse, som ikke bliver brugt rigtigt. Alt er sådan et spild. Kunne være den bedste sauna i Europa, hvis ledelsen bare kunne vågne op og gøre noget arbejde og markedsføre hvilket stort aktiv de har. Seriøst, ansæt en tysk eller hollandsk person til at drive dette sted, du har brug for hjælp.
E
Eamon

18 Aug 2015

Behov for at fremhæve risici

Selvom jeg anser Uptopia for at være et veldrevet etablissement, føler jeg, at det ikke informerer sine lånere tilstrækkeligt om den nu kendte overførsel af HIV under oralsex. Utopia-mæcener deltager i anonym sex, og derfor er det vigtigt, at Uptopia fremhæver vigtigheden af ​​at bære kondom under disse møder.
E
Eamon

17 Aug 2015

Bedste sauna på Costa del Sol

Fantastisk sauna, ren, sikker. Personalet er venligt og faciliteterne er fantastiske.
T
TGE

17 Aug 2015

Sauna Atlas (Utopia) - LUKKET

Eamon gav råd om brugen af ​​kondom. Men dette råd vedrører ikke specifikt dette sted, så vi kan ikke offentliggøre her.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.

Bog A Travel Gay Godkendt hotel