BURET

BURET

The CAGE

Placeringsikon

Calle de San Bartolomé 4, Madrid, Spanien, 28004

BURET

Lille, homoseksuel fetish & læderbar i Chueca-distriktet med hardcore BDSM-handling, månedlige temafester og påklædningskoder.

Tjek CAGE's hjemmeside for dagsorden.

Ugedag: 5 - 1

Weekend: 5 - 3

Nærmeste station: Chueca, Gran Via

Funktionalitet:
Kun voksne
bar
Krydstogt / fetish
Mørkt rum
Musik
Sats BURET
2
Publikums vurdering

Baseret på 97 stemmer

A
Albert

18 Dec 2019

Beskidt crusing

Denne klub er ikke for alle. Det er et sted for mænd, der spiller hårdt.
m
moscardini

14-Apr-2019

Dejligt men kedeligt

Stilling: Centralt. Et stenkast fra Chueca metrostation. Type kunder: Fra 40 til 60 år, men over halvtreds er udbredt. Behårede mænd, læderelskere og raske fædre er velkomne. Ikke meget værdsat feminin og moderigtig. Struktur: Den er ikke stor, men den har forskellige positioner til speciallegetøj. Rengøring: I standarden. Priser: Konkurrencedygtige. Råd til kunder: Tag ikke dertil senere end midnat, for folk går snart væk. Fredag ​​aften var der ikke mange mennesker, men de fortalte os, at der næsten ikke er overfyldt. vi så næsten ingen have sex. Råd til ledere: Et par flere steder at sidde ville være rart.
E
EUSEBIO

23-Feb-2022

BURET

Du mener, at jeg vil elske baren.
A
Andrzej

23-Jan-2019

Andrzej

Dejlig klub - lille men virkelig cool. Jeg fortryder, at jeg ikke tog til nogen temafest. Jeg havde det dog godt der. Jeg anbefaler til alle, der kan lide at være nøgen. Jeg var der for første gang, og jeg skulle være nøgen. Jeg fortryder ikke. Jeg vil helt sikkert besøge ham mere end én gang i Madrid.
M
Michael

21-Jul-2018

Sjovt

I modsætning til de fleste krydstogtbarer starter handlingen her tidligt. Spidstidspunktet er omkring midnat. De fleste fyre er 40 og opefter. De er der for at have det sjovt. Meget venligt personale. Altid mit første stop på en aften i Madrid.
M
Mikey

25-Jun-2018

Sløv

En af Madrids hårdere klubber. Ingen private områder. Har sejl, masser af action. Ingen dresscode men alle nøgne eller i jockstrops. Ingen rygeområde, så for at få en røg giver de overalls, som du kan låne for at gå udenfor. Denne gang lugtede toiletterne ikke.
M
Mikey

9-Jul-2017

Hårdt crusing

Denne klub er lille, og baren og det mørke rum er stort set ét rum. Jeg gik en lørdag aften omkring midnat. Inden for få minutter havde jeg action i en slynge. Omkring 20 fyre, alle på udkig efter action - nej, bare stående. Den eneste ulempe er, at toiletterne stinker, men det er måske meningen, at dette skal være en del af appellen.
M
MadridFun

26-Sep-2016

Lille, men enorm kinky / fetish atmosfære

Lille mødested, men føles så kinky og perfekt fetichatmosfære. Hvis du er til den slags beskidt sjov er dette stedet. Der er meget mørkt toiletområde på bagsiden, primært brugt til vandsport. Et toilet med sæde. Det sjoveste er ude i offentligheden, ingen sengebåse. To slynger, fyre er hovedsageligt nøgne, nogle i jocks. Blandede aldre, mandligt udseende fyre. Perfekt til åben handling. Lille bar og billige drinks.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.

Bog A Travel Gay Godkendt hotel