Homoseksuel Brighton

Kedelrum Sauna

Venlig homoseksuel sauna i Hove.

The Boiler Room Sauna

Placeringsikon

84-86 Danmark Villaer, Hove, Brighton, Storbritannien, BN3 3TJ

Venlig gay sauna med en intim atmosfære. Faciliteter inkluderer en 12-mands sauna, dampbad, jacuzzi, private hytter, videorum og andre legeområder for voksne. Hurtig garvning kabine til rådighed.

Boiler Room Sauna (formelt TBS2) har en fuldt licenseret loungebar, hvor der serveres te, kaffe og vand - gratis hele dagen. Lette måltider og snacks til rådighed.

Beliggende kun få minutters gang fra Hove banegård. Togene forlader Brighton station hvert 15. minut eller deromkring. Rejsetiden til Hove station er kun 3 minutter.
Funktionalitet:
bar
Café
Gratis Wi-Fi
Jacuzzi / varm pool
Afslappende hytter
Sauna
Dampbad
Sats Kedelrum Sauna
3.3
Publikums vurdering

Baseret på 129 stemmer

Publikumspriser for 2017
Publikumspriser for 2017

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2018
Publikumspriser for 2018

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

4 Stjernevinder

D
Dan

20-Oct-2021

IKKE ET SIKKERT RUM FOR TRANSMENNESKER

Jeg væmmes over den oplevelse, jeg selv og min ven lige havde her. Jeg er en 22-årig homoseksuel mand, og han er en 21-årig homoseksuel transmand. Jeg gik med til at gå i sauna med ham for første gang, da han var lidt bange for at blive mishandlet på grund af at være transkønnet. Vi betalte, gik ind, fik skiftet. Min ven valgte at bære en badedragt for at dække sin krop, da han er ret genert og dysforisk over det. Dette var helt fint for hver protektor, vi så og talte med. Han blev behandlet med respekt og værdighed, præcis det samme som jeg blev. Omkring 10 minutter inde i vores ophold kom en medarbejder over for at informere os om, at tøj ikke var tilladt på grund af hygiejneregler. Dette var svært for min ven, men han gik med til at klæde sig af, da alle var respektfulde, og han var villig til at gøre det, på trods af at han følte sig utilpas. Omkring 15 minutter efter det, vender medarbejderen tilbage for at informere os om, at chefen ikke var tilfreds. Vi fik at vide, at saunaen KUN var til personer med mandlige kønsorganer, og at vi måtte gå. Dette er absolut uacceptabelt. Vi er i et af de mest progressive områder i England, det krævede forfærdeligt meget mod for min ven at gå ind i et mandligt rum, og det er forfærdeligt at blive behandlet sådan her. Jeg bønfalder dig, selvom du ikke er påvirket af transproblemer, om ikke at give din virksomhed til denne sauna.
F
Francine

27-Oct-2021

Diskuterende

Jeg er ked af, at din ven skulle igennem det. Dette afspejler slet ikke Brighton og Hove LGBT-scenen. Må jeg foreslå dig at kontakte www.gscene.com og se, om de kan finde ud af, hvorfor du og din ven havde en så dårlig oplevelse. Også www.thebrightonsauna.com måske mere venligt og pænere!
A
Arthur

2 Nov 2019

Grib penge? du bestemmer...

I dag er desværre sidste gang, jeg kommer på besøg. Efter at have afleveret mine £14, gik jeg ind og var ved at skifte, da jeg indså, at jeg ikke havde betalt for at parkere. Jeg prøvede, men gæt hvad: Intet signal. Jeg ville ud for at bruge telefonen til at parkere. Forestil dig min reaktion på: "Vi tillader ikke genindtræden!" Til min gentagne: Men jeg parkerer kun bilen, jeg blev stadig mødt med "Vi tillader ikke genindkørsel!" Så stillet over for at miste £14 eller en parkeringsbøde på £60, var min sauna slut!...og jeg havde ikke engang brugt faciliteterne...OK, jeg havde gået på deres hellige (nu ubelagte|) gulv. Jeg returnerede min nøgle og gik. Ingen indsats for selv at kontakte ledelsen for at ændre denne latterlige situation eller give en refusion! Jeg tog afsted uden sjov eller refusion. Den værste kundeservice man kan forestille sig. Jeg havde ikke tænkt over det, men ved at læse det seneste indlæg, er jeg også enig i, at servicen bliver dårligere. Først er tæpperne blevet revet op. Nu er mad ikke længere tilgængelig. Hvad er det næste? Åh ja, nyt personale med en rystende holdning. Det er deres sag, og som sådan konkluderer jeg, at kunder udelukkende betragtes som kontantkøer. Derimod er jeg glad for, at jeg ikke bliver betragtet på den måde af mine kunder i mine forretninger!
F
Freddie

19-Oct-2019

Beskidte dateret sted

Du kan se, at dette sted er blevet lappet i mange år og er virkelig dateret og beskidt. Jeg gik i bad, da jeg kom hjem for en sikkerheds skyld. Jeg fortrød, at jeg ikke havde taget mine flip flops. Stedet så meget beskidt og snavset ud, og det var meget mørkt. Dette sted skal renses fra gulv til loft. At bede £15 for disse faciliteter er skammeligt. Ingen kondomer og glidecremer i sigte. Saunaen selv var okay trods snavs på gulvet.
X
Xas

11-Oct-2019

Medlidenhed...

..... plejede at være ren, velorganiseret og venlig. Nu synes det nye personale at mene, at det at være klædt i shorts eller underbukser undskylder, at stedet er urent, dårligt drevet og uimødekommende. Ingen kondomer eller glidecreme, snavsede gulve, dampbad enten ikke tændt eller skoldende varmt....ærgerligt
P
Prana

13-Jul-2019

Mistede sin vej

Dette plejede at være en fantastisk lille sauna. Det føltes virkelig rent og velholdt. Det er ikke længere tilfældet, og det føles temmelig uvorne og lidt nedslidt. Absolut ingen kondomer eller glidecreme tilgængelig på øverste etage. Ingen toiletpapir på toilettet. Har seriøst brug for noget TLC.
j
jon

9-Jul-2019

Jon nederst

Været tilbage efter kort tid væk, stadig den samme gode værdi og sjov, de fleste fyre kan lide bb sjov, så hvis du er ok med det, nyd det.
H
Hove

7-Jul-2019

Stadig et godt sted for varme møder

Der har været et personaleskifte på det seneste og nogle problemer tilsyneladende. Men jeg deltog for 2 dage siden og har ingen klager. Alt var rent og fungerende, og en masse hit-fyre deltog i spidskommen-festen. Jeg var mere end tilfreds. Håber de kan løse personale-/ledelsesproblemerne, da dette stadig er min favorit sauna i Brighton.
S
Sean

26-Jun-2019

Omg dette sted er chokerende nu

Jeg er kommet her siden helt tilbage, da det var det oprindelige Danmark. Grubby dengang, men havde en charme og quirkiness over det. Derefter den store renovering, hvor det var lidt åndssvagt. Det udviklede sig til et fantastisk rent interessant sted at være. Nå i dag gik jeg til min chok rædsel dette sted er blevet fuldstændig ødelagt og forsømt. Ting flyttede vægge ændret med dårlige gør-det-selv-søm, der stak ud af vægge beskidte brusere og et afspærret varmt karbad. Dette sted er blevet til en rottere. Jeg forlod efter et hurtigt kig og fortalte fyren på skrivebordet, at det var ulækkert og beskidt, og han sagde, hvor... vi vil det opsummerer det. Standarderne er så lave, at de ikke engang selv kan se det. Undgå denne gamle perle, du vil spilde 14 pund og højst sandsynligt blive syg af avlsbakterierne. Jeg var så ked af at se så stor en gammel institution i Brighton blive et sted, at jeg ikke ville sende de hjemløse til vask..
P
Pooh

17-Apr-2019

Fantastiske faciliteter og meget venligt personale.

Fantastiske faciliteter og meget venligt personale. Personalet er altid meget hjælpsomt, og de tilbyder rigtig gode faciliteter. De homoseksuelle fyre der er altid klar til at hjælpe selvfølgelig og mere hjælp hvis det er nødvendigt... Men seriøst det er et meget rart sted, især hvis du kan lide og elsker sjov.
V
Viktor

2-Apr-2019

vix

Dette sted kunne være godt, hvis det ikke altid ville stinke af fish and chips.
B
B

9 Dec 2018

Sjovt og rent

Jeg rejste for nylig i Storbritannien og Irland og besøgte saunaer hele vejen. Denne her får en solid tommel op. Intet prangende, men alt fungerer, personalet var fantastisk, kundekredsen var stor, skabene var en lille smule små. Bruserne var store, jacuzzien kunne have været en smule varmere. Det eneste, der virkelig manglede, var nogen, der ryddede bedre op. Der var helt sikkert nogle rod, jeg stødte på, som havde ventet på at blive ryddet op. Samlet en stor oplevelse.
i
ivan

6 Nov 2018

fedt sted

Stedet er rart, personalet er venligt. Det eneste, jeg ikke kan lide, er, at de fleste mennesker lader som om de laver bb uden at være opmærksomme på sundheden.
J
Jake

1-Oct-2018

Poojuice værelse

Havde en fantastisk tid og blev fuldstændig tanket og fyldt.
P
Peter

20 Aug 2018

Pete slim 58

Vidunderligt sted jeg går de fleste tirsdage til nøgen dag - genialt.
B
Baz

26-Jul-2018

Første gang her

Jeg kunne virkelig godt lide det her, der var masser af action. Vil gå igen mmmm.
I
Ian

20-Jul-2018

Mr

Hove Sauna, et stykke affald. Lille, plet, meget gamle kunder og dyre.
j
jon

7-Mar-2018

Søde fyre

Gik igen i lørdags en masse søde fyre for at deltage i det sjove. Fik bb et par gange, men ok med det.
j
jon

11 Dec 2017

Masser af sjov

Endnu et besøg og masser af sjov med masser af fyre, skal snart igen.
j
jon

20 Aug 2017

bund

Ankom tidligt for en fuld sjov dag, mødte så mange toppe, jeg forlod med et stort smil på læben. Et virkelig godt sted at tage hen for at have det sjovt.
H
H

24-Jun-2017

Meget fint

Hver gang jeg besøger er der masser af veludstyrede toppe. Eneste problem er, at værelserne er ret varme, og hvis du har mere end 2-3 personer, bliver det virkelig varmt. Vær forsigtig folk bareback uden tilladelse.
j
jon

5-Jul-2017

bund

Elsker dette sted. Private værelser ok, men meget varmt, meget bedre at lade døren stå åben, hvis du vil forblive kølig og travl.
j
jon

12-Jun-2017

Godt sted

Jeg vil prøve at komme her oftere, da det sjove, du har, giver dig lyst til mere, fyrene er så venlige og klar til det.
j
jon

5-May-2017

bund

Var nødt til at vende tilbage igen efter sidste gang og brugte hele dagen på at have det sjovt wow hvilket sted jeg stadig smiler. Tror jeg vil spørge om de går et år.
j
jon

14-Apr-2017

bund

Dette sted er fantastisk og venligt, og jeg havde den bedste tid i mit liv, masser af søde fyre, der deltager i det sjove. Skal snart igen.
E
Ed

20-Jan-2017

mørk dag

Boilroom Sheffield har lejlighedsvis mørk dag, lyder godt. Hvorfor ikke gøre det samme ovenpå Hove, sikker på det ville være populært og et træk. Ed
M
Mario

20 Nov 2016

1. gang her

Og jeg havde en vidunderlig dag, mødte nogle nye venner og nød en hurtig frokost i et rent og pænt område. Tak til personalet + jeg håber at komme tilbage snart. Mario (fra Italien)
P
Paul

17-Oct-2016

paul

Meget ren og venlig meget nice nøgne dage. Tony er meget høflig og venlig.
M
Martyn

20-Jul-2016

Første besøg

Besøgte i dag for første gang. Let at parkere ved Hove station, venlig modtagelse, mødte straks en fyr, der viste mig rundt og fik mig til at føle mig velkommen. Et par andre fyre omkring. Brugte gyngen, har altid haft lyst til det og ved nu hvorfor!! Masser af sjov at få, gode snacks til rimelige priser. Lige hvad jeg havde brug for. Vil helt sikkert tilbage
S
Sam

3 Dec 2015

sjovt, rent og meget venligt

Venlig, ren, god atmosfære, masser af sjov, god værdi mad. Alt sammen genialt. bortset fra bruserne, som trænger til at blive udskiftet. Bruserne, gutter, udskift bruserne!!! Strålende sted. Fik du lidt om bruserne?
Z
Zak

5-Jul-2015

En forfærdelig oplevelse.

Min partner og jeg besøgte denne sauna, da vi ønskede en afslappende eftermiddag i et boblebad, og vi forlod inden for 15 minutter, da faciliteterne og boblebadet var langt under forventningerne. Tæpperne (ja jeg sagde tæpper) duftede af fugtig hund, og der var en gammel udtræksventilator over boblebadet, der lavede en høj klynkende lyd, der gjorde det umuligt at slappe af. Efter at have set faciliteterne kombineret med den høje blæser, besluttede vi at forlade og bede om en refusion. Efter at have forklaret vores tanker så høfligt som vi kunne til chap i receptionen sagde han, at han ville skulle ringe til sin chef, hvilket han behørigt gjorde. Efter en kort samtale mellem nævnte chap og "chefen" fik vi at vide, at vi ville få en refusion, og der var ikke noget galt med ventilatoren. Vi forklarede til gengæld, at vi ville forvente vores penge tilbage og var også meget fornærmede, da det var utrolig dårlig forretningspraksis at høre "chefen" spørge vores alder, og at han ikke engang kunne være ulejlighed at tale med os direkte i telefonen. Denne sauna er forfærdelig af flere grunde, men vores største kritik var den måde, hvorpå ejeren behandlede vores klage. Vi fik til sidst en refusion, og £28 siger, at vi skulle have gjort det uden at skulle kæmpe for det, det er bare god forretningsetik. Deres hjemmeside taler om at forlade opdateret, men vi forlod bare følelsen af ​​stress. Jeg vil også foreslå, at i stedet for at bruge deres åbenlyst hårdt tiltrængte midler på et re-brand, bruger de faktisk nogle penge på at tjene til en sauna, der matcher deres kritik nøjagtigt. Vi gik til Brighton Sauna efter det, og det ekstra pund, de opkrævede, gav os den afslapning, vi ledte efter. Kedelrummene "Boss" anmodede om, at vi ikke vendte tilbage, hvilket selvom det bliver den nemmeste anmodning nogensinde at efterkomme, var kirsebæret på den forfærdelige kage af kunderelationer, vi oplevede.
r
robert

21 Dec 2016

skulle ikke være blevet refunderet

åbenbart var der ingen derinde, der havde lyst til dem eller omvendt
e
ed

15-Oct-2015

denne anmeldelse er skrald

Jeg forstår virkelig ikke denne kommentar, boileroom er rent, venligt og veldrevet, jeg er en meget tilfreds kunde, kom dertil før kl. 11 £8, reel værdi, ligesom forfriskninger. To slynger, en privat, tag dit valg, uanset hvad der tænder dig. Helt klart den bedste og hyggeligste sauna i området. ED
e
ed

26-Jun-2015

Slynge

Fantastisk sauna, fantastisk personale, især Tony! Min eneste klage, den nye sejl skulle være midt i rummet, så kunne enhver på sejlet blive behandlet fra begge sider. Wow sikke en spænding, vil også gerne se et vindue mellem slyngerummet, det er en tur til at se hvilke store portioner der ses tilbudt ved siden af! Ed
J
John

24-Feb-2015

Venlig sauna

Besøgte dette sted et par gange, og for nylig har det haft så mange store forbedringer af dets udseende, inklusive dets nye navn og websted, ser godt ud, og hele tiden har kundeservicen været fantastisk. Jeg har også fået massage her med Steve og de andre massører, de tilbyder alle en venlig professionel afslappende oplevelse. Kan varmt anbefale et besøg her, især på de nøgne dage, de har virkelig travlt og masser af sjov! Åh, og hvis du er under 25, er det kun en femmer, der bringer nogle søde ind.
J
John

18-Oct-2014

Bedste sauna i det sydøstlige ærligt

Du kan simpelthen ikke finde en venligere, varmere sauna nogen steder på Englands sydkyst, for at være ærlig. Bedste personale omkring. Ikke sikker på, hvem den anden anmelder stødte på, men jeg går flere gange hver uge, og aldrig et problem. De fleste saunaer taler personalet ikke engang med dig. Nyt menukort, med rigtig god mad på tilbud også, og om det reneste sted omkring. For nylig renoveret, med air con, og masser af sjov foregår.
C
Cliff

9-Jun-2014

Hyggeligt og imødekommende

Vi tager med på nøgne dage, der afholdes hver tirsdag, og har altid fundet stedet at være rent, venligt og sjovt. Helt sikkert en tur værd!
L
Luke

27-Feb-2014

Forfærdeligt og beskidt

Jeg har aldrig set et sted med så mange unge fyre før. Er der ikke nogen, der tjekker alder længere.
J
John

22-Feb-2015

Slet ikke !

Jeg er ikke helt sikker på, hvorfor du har fået denne mening om TBS2. Det er en af ​​de reneste saunaer i London og det sydøstlige. Måske var det bare en travl dag, og personalet kunne ikke komme rundt alle vegne. Min erfaring på de mange besøg, jeg har haft, er, at det er et fantastisk sted og meget rent.
S
Su

27-Jan-2014

Barsk,

Publikumsvenligt, men personalet meget fordømmende, meget mærkeligt i betragtning af dets en sauna i Brighton.
A
Andrew

22-Feb-2015

Jeg er ikke enig

Jeg er fuldstændig uenig. Tony er en af ​​de venligste medarbejdere, jeg nogensinde har mødt, og alle de andre fyre er også fantastiske her. Hvis de havde travlt, så følte de sig måske lidt frostklare, men de er bestemt ikke dømmende.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.

Bog A Travel Gay Godkendt hotel