STÆRK Klub

STÆRK Klub

STRONG Club

Placeringsikon

Calle Trujillos 7, Madrid, Spansk vin, 28013

Dans, druk og mørke rum - alt sammen på ét sted! Hvis du er til snuskede, testosteronfyldte rum, så saml dine kræfter og tag til Sala STRONG.

Denne store, eksklusivt homoseksuelle klub har et cruising-område, private værelser med køjesenge. Beliggende 5 minutters gang fra Chueca homoseksuelle landsby.

Hverdag: 11 - 6 (man -tirs lukket)

Weekend: 11 - 6

Nærmeste station: Callao, Santo Domingo, Opera, Sol

Funktionalitet:
bar
Krydstogt / fetish
Dancing
Mørkt rum
Musik
Sats STÆRK Klub
2.4
Publikums vurdering

Baseret på 99 stemmer

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

3 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

3 Stjernevinder

J
John

21-Jul-2019

Tyve og skurke

Fik stjålet min pung derinde! Omhyggeligt, teamarbejde. Fortalte personalet, og de kunne ikke være ligeglade
T
Tida

8-Jul-2019

Awesome

Jeg var der i går aftes (pride Sunday), og jeg havde det så sjovt. Mørkerumsarealet er stort og opdelt i to sektioner, private mørkerum og offentligt område (køjeseng, gynger og bure). Hvis du vil, kan du gøre det på dansegulvet, ingen ser ud til at bekymre sig. Ved ikke, om det er pride weekend eller altid sådan her, efter midnat er det mørke værelse fyldt med unge, muskuløse, hotte fyre med skæg. Den ene stjerne minus er entrébilletten koster 25€ og ikke drikkevarer er ikke inkluderet. Det var en fuldstændig overvældende oplevelse, men 25€ er stadig ret uvenligt. Og glem ikke at medbringe din egen beskyttelse!
P
Pau

16-Jun-2019

Det havde sine tider

Jeg gik sidste lørdag. Det var tomt. Få personer gik for at finde noget action, men handling var sandsynligvis i Madrid uden for dette sted. Du kan finde flere personer, når der fra tid til anden er en særlig fest. Drikkevarer ud over en øl eller en cola er ikke et aktiv i baren. Stedet er beskidt. Jeg kunne ikke lide det.
и
иван

10-Apr-2019

ХОРОШАЯ ДИСКОТЕКА.Черные комнаты + лаберинты

Åbent kl 23 men god tid kl 2-3 nat. Forskellige nationaliteter ikke kun hotte spaniere.
E
Ezequiel

10-Apr-2019

Godt og stort mørkt rum

Dette er det bedste diskotek og krydstogtsted med forskellige fester i måneden.
J
Joan

23-Mar-2023

Joan

Apple Pay gave
A
Alex

20-Apr-2018

Bedste afhentningssted i Madrid

Største cruising-diskotek, en klassiker i Madrid og skal ses. Jeg går altid, når jeg ikke vil ud at feste og lede efter drenge. Crowd er heterogen, du finder altid din type.
i
id

30-Sep-2017

TOM I UGEEN

Gik der fredag ​​aften kl. 2. Fyren ved indgangen fortalte os, at der var mange fyre inde, så vi besluttede at gå ind. Da vi kom ind i klubben, var der kun omkring 10 fyre der, modne udseende (alder 50+). Vi besluttede at forlade efter 10 minutter der før vi fik vores drinks (du har ret til at få 2 drinks gratis). Spild af tid og penge..
M
Miami

26-Mar-2017

Optaget kun i weekenden

Jeg var der i sommeren 2015, og skal snart tilbage. Stedet er enormt, har et dansegulv, som desværre ingen bruger, og et stort cruising-område. Jeg har været der et par gange, og det var dødt på hverdage, men travlt på en lørdag aften. Jeg mødte en varm spanier, vi havde det sjovt i et aflukke. Han var en smule skuffet over, at jeg ikke ønskede at fortsætte i et mere privat miljø som mit hotel i hans sted. Men vi havde det stadig så sjovt, som man kan have det på et offentligt sted.
M
MadridFun

26-Sep-2016

Stort mødested, der sker ikke meget

Dette er et stort mødested. Store mørke områder, så mange cubicals. Hver kubisk er med et urinal, ser lidt mærkeligt ud. Kæmpe dansegulv og en bar. Fyre er i tøj. Ikke en kinky eller fetich atmosfære. Folk i blandet alder, alle fuldt påklædt. Fyre sidder bare og ser kede ud, nogle er på deres telefoner.
I
Ihar

11-Sep-2016

Uendelig fredag ​​aften

13 € adgang før kl. 2 inkluderet to drinks. En flaske vand - €5. Venlig sikkerhed og bar personale. Den store klub var næsten tom indtil kl. 2 og ikke travlt selv i myldretiden. Musikken var ok - remix af tidligere top 40-melodier. Kun to fyre dansede i et stykke tid, næsten alle andre greb mod to mørke rum. I de mørkeste kroge røg fyre, og der skete ikke noget andre steder, medmindre fyre gjorde brug af private sengebåse. Publikum var hovedsageligt 40+.
E
Ekachai chieochalakom

8-Mar-2015

Dans & Sex

Min første gang der sidste lørdag aften. Sikke et sjovt sted! Der var små danseområder inde i lokalerne. En af dem havde en meget uanet dør, der åbnede ind i et stort mørkekammer. Jeg havde det meget sjovt derinde.. Ikke at gå glip af.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.

Bog A Travel Gay Godkendt hotel