STÆRK Klub

STÆRK Klub

STRONG Club

Placeringsikon

Calle Trujillos 7, Madrid, Spanien, 28013

Dans, druk og mørke rum - alt sammen på ét sted! Hvis du er til snuskede, testosteronfyldte rum, så saml dine kræfter og tag til Sala STRONG.

Denne store, eksklusivt homoseksuelle klub har et cruising-område, private værelser med køjesenge. Beliggende 5 minutters gang fra Chueca homoseksuelle landsby.

Hverdag: 11 - 6 (man -tirs lukket)

Weekend: 11 - 6

Nærmeste station: Callao, Santo Domingo, Opera, Sol

Funktionalitet:
bar
Krydstogt / fetish
Dancing
Mørkt rum
Musik
Sats STÆRK Klub
3.3
Publikums vurdering

Baseret på 185 stemmer

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

3 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

3 Stjernevinder

T
Tida

8-Jul-2019

Awesome

Jeg var der i går aftes (pride Sunday), og jeg havde det så sjovt. Mørkerumsarealet er stort og opdelt i to sektioner, private mørkerum og offentligt område (køjeseng, gynger og bure). Hvis du vil, kan du gøre det på dansegulvet, ingen ser ud til at bekymre sig. Ved ikke, om det er pride weekend eller altid sådan her, efter midnat er det mørke værelse fyldt med unge, muskuløse, hotte fyre med skæg. Den ene stjerne minus er entrébilletten koster 25€ og ikke drikkevarer er ikke inkluderet. Det var en fuldstændig overvældende oplevelse, men 25€ er stadig ret uvenligt. Og glem ikke at medbringe din egen beskyttelse!
E
Ezequiel

10-Apr-2019

Godt og stort mørkt rum

Dette er det bedste diskotek og krydstogtsted med forskellige fester i måneden.
A
Alex

20-Apr-2018

Bedste afhentningssted i Madrid

Største cruising-diskotek, en klassiker i Madrid og skal ses. Jeg går altid, når jeg ikke vil ud at feste og lede efter drenge. Crowd er heterogen, du finder altid din type.
E
Ekachai chieochalakom

8-Mar-2015

Dans & Sex

Min første gang der sidste lørdag aften. Sikke et sjovt sted! Der var små danseområder inde i lokalerne. En af dem havde en meget uanet dør, der åbnede ind i et stort mørkekammer. Jeg havde det meget sjovt derinde.. Ikke at gå glip af.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.