SEXY fest

SEXY fest

Populær månedlig homoseksuel dansefest.

SEXY Party

Placeringsikon

Vej 173, Köln, Tyskland

SEXY fest

Festarrangør i Köln, SEXY er vært for en af ​​de største og mest sexede homoseksuelle dansefester i byen, med internationale DJs, dansere, kunstnere osv.

Festen finder sted på forskellige steder i Köln. Tjek SEXYs hjemmeside eller Facebook-side for bekræftede datoer og detaljer om kommende begivenheder.

Funktionalitet:
bar
Dancing
Musik
Sats SEXY fest
3.7
Publikums vurdering

Baseret på 17 stemmer

P
Piotr

25-Feb-2020

Uinteressant

Sehr teurer 35€ eintritt dazu must du 30 min warten weniger Platz zu tanzen -stehtst du wie Fisch in Dose, das nur GeldMacher ohne kontrolę kein ticken einfach schwarz.
N
Neil

20 Nov 2018

Ok, men lange køer og endeløs ventetid

Sexet fest er en god begivenhed, men den skal organiseres bedre. Spillestedet ligger uden for byens centrum, der er shuttlebusser, men de kører ikke til tiden og tager evigheder at fylde op og komme af sted. På spillestedet er der lange køer for at komme ind og så venter der mere på garderoben og venter igen sidst på natten. Du skal tillade cirka 1 time at komme dertil og komme ind og 1 time at forlade. Festen og DJ'erne er gode, men besværet, ventetiden og lange køer er skuffende. Det er omkring 50% heteroseksuelle kvinder.
A
Atreyu

19 Nov 2018

SEXY Party Köln

SEXY Party i Köln handler om homoseksuelle begivenheder og fester, der bør besøges mindst én gang i livet. Hver SEXY Party i Köln, Tyskland, er helt anderledes. Go-Go'ernes kostumer, åbningsshows, LineUp-belysning... En af de mest overraskende ting ved det SEXY Party Cologne er oprettelsen af ​​en forlystelsespark uden for Boothaus til Gay Pride of Cologne. En Gay Pride, der i øvrigt også skiller sig ud for antallet af mennesker, der ankommer, især fra nord og centrum af Europa. Hvad angår musikken fra SEXY Party Cologne. Der er normalt tre værelser (4 for Gay Pride of Cologne) med musik Circuit og Techno. Djs som Ben Manson, Dj Suri, Dj Aron, Micky Friedman er nogle af DJ's på scenen og Gay-festivaler, der kan høres til festen.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.

Bog A Travel Gay Godkendt hotel