Sauna Viriato - LUKKET

Sauna Viriato - LUKKET

Sauna Viriato - CLOSED

Placeringsikon

Rua do Telhal 4B, Lissabon, Portugisisk vin

Permanent LUKKET.

Lokal gay sauna nær Avenida da Liberdade med tør sauna, dampbad, kahytter og cruising område. Stedet er ret dateret, men bliver lidt travlt sidst på eftermiddagen og er populært blandt venlige modne fyre og bjørne.

Saunaen er ret svær at finde. Heldigvis har en meget hjælpsom bruger givet os detaljerede instruktioner:

Rua Telhal, nr. 4B. nº4 har fire døråbninger - A, B, C og D. Det er i en gammel del af Lissabon, og tingene er ikke tydeligt identificeret i disse gader. Tre af fire døråbninger ligner hinanden (A, B og D), og det er svært at skelne dem fra hinanden, da de ikke er tydeligt markeret. B har et lille "B" ud for 4, A har ingenting, D har lejligheder til salg og leje og C er en gammel musikpladebutik.

Sauna Virato er på 4ºB og har 2 pottebuske på hver side af døren, en dørklokke i højre side og et lille papir med saunanavnet på indersiden af ​​døren, men glasset er ikke helt gennemsigtigt, hvilket gør det svært at læse. Se vores galleri for et billede af døren (de to døre på hver side er falske).

Den måde, Rua Telhal krydser Rua das Pretas på, forårsager ofte, at GPS-apps slet ikke viser gaden, og kun viser Rua das Pretas. Metro: Avenida
Sats Sauna Viriato - LUKKET
3.3
Publikums vurdering

Baseret på 15 stemmer

C
Carlos

2-Apr-2017

LUKKET

Jeg kan bekræfte, at det er lukket, jeg var der i går. Hele bygningen bliver omdannet til lejligheder til salg. Kun én sauna tilbage i Lissabon nu, Trombeta, og den ene har få modne mænd, den er for det meste under 30 år. Hvis du virkelig vil have portugisiske modne mænd i nærheden af ​​Lissabon, er de eneste muligheder nu krydstogtskovene i Queluz, den nederste del af parkeringspladsen til nationalstadionet eller strand 19 i Caparica (om sommeren).
F
Fernando

1 Dec 2016

Sauna til os 40

A maior parte dos meus homens encontro-os ali. É verdade que a Sauna precisa de obras e uma remodelação seria de encarar mas é uma muito boa opção às "super" saunaer restantes. Como coloquei no titulo é para os 40 em diante....e que homeens lá aparecem!
P
Paulo

19-Oct-2016

PAUL

Boa sauna mesmo no centro de Lisboa. mais movimento na parte de tarde, e ao domingo. Simpatico, boa onda. Servico medio...a præcise de uma obras.
G
G

27 Aug 2016

George

Hvilket spild af en taxatur!!!! Stedet er LUKKET & til salg!
T
TGE

19-Sep-2016

Absolut åben

Vi har fået flere bekræftelser på, at denne sauna, selvom den er svær at finde, er meget åben. Særlig tak til Rodrigo for yderligere information om, hvordan man finder saunaen og bekræftelse på, at den er åben, plus Wendell & Carlos for deres kommentarer.
W
WENDELL

11-Sep-2016

Var det Oasis?

Jeg ved, at Oasis på den anden side af Ave. De Libertade på Rua do Salitre 85, var lukket, og bygningen havde et Til salg-skilt på døren, da jeg besøgte. Viriato var sjov om eftermiddagen.
C
Carlos

6-Sep-2016

IKKE LUKKET!

Jeg var der i går, og det fungerer som normalt (hverken bedre eller værre end hvordan jeg anmeldte det sidste år). Jeg går der hver måned! Ingen af ​​arbejderne nævnte noget om, at det lukkede, og der er intet "til salg"-skilt nogen steder.
C
Carlos

31-Jul-2015

God sauna til modne elskere

Denne sauna fik en lille makeover, og den er en smule bedre nu. Lidt mere plads og lidt renere. Publikum er stadig modne mænd, mange med dejlige behårede kroppe. På hverdage er der mere travlt fra kl. 5 til kl. 8, i weekender er det mere travlt efter kl. 5. Svømmehallen er stadig spild af plads, da ingen tør gå ind i den. Vandet ser ok ud (der var omkring 5 klortabletter inde i det), men swimmingpoolens "vægge" så snavsede ud (det svage lys hjælper heller ikke). Nogle af madrasserne inde i hytterne havde store rifter i stoffet, men var brugbare. 12€ entrépris, og du får et par sovekabiner og 2 håndklæder. Der er 2 kondomer i hvert skab, men ingen glidecreme. Håndklæderne kunne være større.
S
Stefan

4-Feb-2015

Ikke så dårligt!

Okay. Stedet er forældet og ikke hipt. Men jeg nyder mine besøg, fordi de rigtige portugisiske mænd kommer her. Hvis du kan lide parfumerede fitnessfyre, der barberer deres kropshår, så gå til den lille Trombeta sauna i Barrio Alto. Hvis du kan lide, at mænd er mænd, så gå her. Også mere plads til at slappe af og se fjernsyn på en sofa med en øl. Nogle gange skal man være lidt tålmodig. Men usuele enigheid folk sidst på eftermiddagen.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.

Fremhævede hoteller

Bog A Travel Gay Godkendt hotel